Onze diensten

Onze diensten en oplossingen

“Onze missie is om ervoor te zorgen dat bronnen niet uitgeput raken door schaarse hulpbronnen te beheren en nieuwe bronnen te creëren. Wij zetten ons in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”

Solution
Noodgeneratoren en no break oplossingen van Veolia.
Solution
Solution
Solution
Waterbehandeling- en zuiveringinstallaties
Solution
Solution
[Gebouwenbeheer] Afstandsbeheer / telebewaking
Solution
Het profiel van Nederland is perfect voor innovatie. Dichtbevolkt, vergaand geïndustrialiseerd en natuurlijk het befaamde poldermodel.
[Interview met Hildagarde McCarville in Duurzaambedrijfsleven]
HILDAGARDE MCCARVILLE
CEO VEOLIA NEDERLAND

Meer oplossingen van Veolia

Ecologische én economische ontwikkelingen dwingen ons allemaal op een andere manier om te gaan met afvalstromen. Wij werken samen met onze klanten om te komen tot een circulaire economie, waar geen materialen meer verloren gaan.
Veolia heeft een unieke expertise op het gebied van energie-efficiëntie in gebouwen, verwarming en koeling van netwerkbeheer, productie van hernieuwbare energie en het genereren van gecentraliseerde installaties (stoom en water) voor industriële klanten.
Bij Veolia bedenken we oplossingen voor hergebruik van materialen, om samen met onze klanten tot een circulaire economie te komen. Wij vernietigen vertrouwelijke materialen, en geven ze een tweede leven in de vorm van secundaire grondstoffen.
Bij Veolia werken we aan wereld waarin we geen grondstoffen uitputten, maar  hernieuwen, terugwinnen en aanvullen.
Veolia ontwikkelt oplossingen voor haar klanten om gebouwen efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer te maken. 
Schoon water, proceswater en koeling zijn voor ons allemaal van belang. Veolia voorziet industriële markten binnen Nederland van proceswater en koeling op dit gebied door effieciente oplossingen te creëren en te bouwen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.