Cultuur & Waarden bij Veolia

 

 Cultuur en Waarden binnen Veolia

Altijd Veilig

PPE employees

Veiligheid is onvoorwaardelijk binnen Veolia.

Toolboxen, dialoog en werkplekinspecties zijn belangrijke aspecten waarmee we veiligheid voor onze medewerkers willen borgen en verder willen verbeteren.
We verwachten van elke medewerker dat hij/zij veilig wil werken en er alles aan doet om dat te realiseren. 

Onze bedrijfscultuur en onze waarden

Bedrijfscultuur en waarden employees walking forward together
Bij Veolia vinden wij het belangrijk dat we op een bepaalde manier met elkaar omgaan. Daarom hebben wij “waarden” die voor iedereen van toepassing zijn. Een waarde geeft aan wat men wenselijk vindt. Waarden geven aan waar we in geloven, wat ons verbindt en wie we willen zijn. De waarden van Veolia zijn:
 
Verantwoordelijkheid
Jij neemt de verantwoordelijkheid om jouw competenties te ontwikkelen. Wij doen wat we zeggen.
Jouw welzijn en veiligheid is voor ons een hoge prioriteit. Je neemt de verantwoordelijkheid om je werk zo veilig en nauwkeurig mogelijk uit te voeren en hier zo helder mogelijk over te communiceren en rapporteren. 

Solidariteit
Wij zijn een grote familie van resourcers. Wij voelen ons met elkaar betrokken, passen op elkaar en steunen elkaar. Wij zijn een team van 169.000 mensen. We vieren onze overwinningen samen en zijn vastbesloten om samen het verschil te maken op de wereld, voor het milieu. Wij maken daarvoor maximaal gebruik van elkaars talenten en kennis. 

Respect
Wij hebben respect voor elkaar, voor verschillende culturen en geloven binnen onze diverse organisatie. Daarnaast respecteren wij onze omgeving en het milieu.

Klantgerichtheid
Jij werkt samen met onze klanten aan technische, economische, ecologische en maatschappelijke oplossingen. Onze klant staat centraal. Heeft de klant een probleem met zijn afval? We gaan samen op zoek naar een oplossing.

Innovatie
Onderzoek en innovatie staan centraal binnen Veolia. Wij creëren duurzame oplossingen voor morgen, in dienst van onze klanten, het milieu en de samenleving. Of het nou gaat om een bio massa centrale, de hubgrade of nieuwe toepassingen van PP granulaat. Zo heb jij de leukste opdrachten om aan te werken.

Diversity en Inclusion

Diversity in the workforce
Diversity teaser
De uitdaging waarvoor we staan is een wereldwijde uitdaging. Daarvoor is een divers, internationaal team nodig. Je afkomst, geaardheid, religie, kleur, geslacht of fysieke gesteldheid maken daarbij geen verschil. Wij zijn er van overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen.
Door ieders talenten te benutten en iedereen de ruimte te geven zichzelf te zijn, versterken we de slagvaardigheid en creativiteit van onze organisatie waardoor we onze klanten beter kunnen helpen en een groter verschil kunnen maken voor onze omgeving en het milieu. 

Opleiding en ontwikkeling

Training room
Opleiding en ontwikkeling
Wie bij wil blijven doet er goed aan zich te blijven ontwikkelen. De veranderingen gaan immers snel, en misschien wil je ook wel eens kennismaken met een nieuw vakgebied. Wij investeren in medewerkers en vergroten hun groeimogelijkheden via tal van vakopleidingen en leerprogramma’s. We vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en dat jouw inzetbaarheid op niveau blijft. 

Arbeidsvoorwaarden

Employees checking datasheet during shift work
Arbeidsvoorwaarden principles
Basissalaris
Veolia biedt medewerkers een goed basissalaris. De hoogte daarvan hangt in eerste instantie af van de zwaarte van de functie. Regelmatig spreekt jouw manager met jou over jouw voortgang.

Werken in Ploegendienst
Voor een aantal functies geldt dat ze in ploegendienst worden uitgeoefend, bijvoorbeeld de procesoperator. Voor deze functies is het meest voorkomende rooster de volcontinudienst (ochtend, middag, nacht) met een gemiddelde werktijd per week van 34 uur. Bij de vormgeving van de roosters is zoveel mogelijk rekening gehouden met de belastbaarheid en het bioritme van de mensen. Toch is de volcontinudienst een ongemak, Veolia betaald hiervoor maandelijks een ploegentoeslag.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Veolia heeft een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen, reiskostenvergoeding etc. 

 
We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.

Lees meer over werken bij Veolia
 

Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.
Werken bij Veolia? Neem contact op met Vera van de Wetering, Corporate Recruiter voor Veolia in Nederland.
Als je onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijg je bij ons alle gelegenheid voor een boeiende carrière!
Kennis, Innovatie en Inspiratie op het gebied van circulaire economie. Artikelen, blogs, video's en meer.
Een team, een taak: we staan voor een grote uitdaging en die overwinnen we door innovatief te zijn en continu te ontwikkelen.
Met onze unieke mindset kijken we naar de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet hoe deze nu is. Bekijk hier de verhalen van onze Resourcers.