Werken bij Veolia

Veolia's missie: Resourcing the world

“Veolia draagt bij aan de toegankelijkheid, het behoud, hergebruik en vernieuwing van middelen en grondstoffen. Ook zet Veolia zich in voor vermindering van de CO2 -uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”

Wat doet Veolia?

Veolia is wereldwijd koploper op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen. Al meer dan 50 jaar is Veolia actief in Nederland. Meer dan 650 van haar medewerkers in Nederland werken aan uitdagende technische innovaties om de CO2-uitstoot te verminderen en het milieu te beschermen.
Dit doet Veolia  door de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren, grondstoffen uit afval te halen, afvalwater te filteren tot drinkwater en van restwarmte hernieuwbare energie te maken. Kortom, Veolia richt zich op duurzame opwekking van energie en het realiseren van een circulaire economie.

Volop ruimte voor ontwikkeling

Als jij bij Veolia komt werken, dan kom je terecht in een groeiend bedrijf. Hier krijg je de mogelijkheid om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen tot dé specialist die jij graag wilt zijn. We investeren veel in onze medewerkers via tal van vakopleidingen en leerprogramma’s. Speciale aandacht heeft Veolia voor haar young professionals. Voor deze generatie is een platform gestart, dat een aantal keren per jaar workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en op zijn tijd borrels of etentjes organiseert.

Grote betrokkenheid

Ondanks de grootte van onze organisatie hebben alle 650 medewerkers een stem. Veolia organiseert regiobijeenkomsten, waarin we  actuele onderwerpen bespreken. Natuurlijk zijn we dan ook geïnteresseerd in jouw ideeën over veiligheid, de toekomst van Veolia en jouw rol daarin. Veolia stimuleert transparant communiceren door zenden vanuit management te vervangen door dialoog. Dit doen we door naast enthousiasmerende personeelsbijeenkomsten te organiseren, ook een toegankelijke intranetsite en een maandelijks personeelsmagazine aan te bieden.

Diversiteit en inclusie

We staan voor een wereldwijde uitdaging. Daarvoor is een divers en internationaal team nodig. Jouw afkomst, geaardheid, religie, kleur, geslacht of fysieke gesteldheid maken daarbij geen verschil. Medewerkers met verschillende achtergronden brengen verschillende soorten kennis en ervaring met zich mee. Dit werkt verfrissend en wij zijn ervan overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen. Daarom staat diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel en geven wij gelijke kansen en aandacht aan alle sollicitaties.

Actuele vacatures

Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures! Zit er niets voor je tussen? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie doen.

Onze kernwaarden

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de kernwaarden verantwoordelijkheid, solidariteit, respect, innovatie en klantgerichtheid. Elke dag voeren we met passie ons werk uit om zo onze ambitie koploper in de ecologische transformatie te worden, te bereiken.

We zijn optimistisch

We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
We gaan samen vooruit.

We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.