Veolia

Focus gebieden

Diensten

Oplossing
Het proces van afval naar grondstof oftewel papier en karton recycling.
Oplossing
Veolia is actief in kunststofrecycling. Met name de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige compounds gebaseerd op gerecycled polypropyleen (rPP).
Oplossing
Bij Recyfood wordt organisch afval omgezet in een brandstof voor biovergisting. Wij regisseren het gehele proces: van inzameling tot het op een verantwoorde manier vernietigen en recyclen van organisch afval.
Oplossing
We zijn erin gespecialiseerd om materialen in te zamelen, te vernietigen en te recyclen. Ook materialen die vertrouwelijk vernietigd worden, krijgen een nieuw leven.
Oplossing
Veolia is expert op het gebied van beheer en onderhoud technische installaties.
Oplossing
Veolia beheert wereldwijd warmte- en koudenetwerken. De netwerken zijn ontworpen om warmte, warm water en koeling te leveren.
Oplossing
Elke industriële sector vraagt een specifieke benadering. Onze expertise stuurt niet alleen op oplossingen die perfect zijn geïntegreerd, maar ook op de inbreng van de beste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.
Oplossing
De Hubgrade van Veolia is het wereldwijde smart energiemonitoring centrum van Veolia. Deze centra leveren een grote bijdrage aan het besparen van energie, het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verbeteren van de luchtkwaliteit in gebouwen.
Onze vacatures
Werk jij mee aan de verduurzaming van Nederland? Als je bij Veolia komt werken, krijg je de mogelijkheid om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen tot dé specialist die jij graag wilt zijn.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging ? Bekijk onze vacatures en sluit u bij ons aan!

Voor vragen of meer informatie neem a.u.b. contact met ons op. 

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.