Circulaire economie

Wij werken samen met onze klanten om te komen tot een circulaire economie, waarbij materialen en producten op een duurzame wijze worden geproduceerd, gebruikt en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. 

Samen naar een circulaire economie
Wij regisseren het hele proces: van inzameling van materialen en producten tot het op een verantwoorde manier recyclen of vernietigen ervan. Om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.

Ook zorgen wij dat materialen, zoals archief, digitale datadragers en ziekenhuismateriaal op een vertrouwelijke manier vernietigd worden. Meer weten over vertrouwelijke vernietiging

Ecologische én economische ontwikkelingen dwingen ons allemaal op een andere manier om te gaan met afvalstromen.

 


 


Onze diensten op het gebied van de circulaire economie
 

Oplossing
Papier en karton recycling, het proces van afval naar grondstof.
Oplossing
Veolia is actief in kunststofrecycling. Met name de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige compounds gebaseerd op gerecycled polypropyleen (rPP).
Oplossing
Wij verwerken materialen, die vrijkomen tijdens een productie- of verwerkingsproces en zetten deze opnieuw in. Bijvoorbeeld om energie op te wekken.
Oplossing
Wij recyclen end-of-life huishoudelijke producten en brengen deze terug in de circulaire economie.
Oplossing
Wereldwijd raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Veolia gebruikt afval om nieuwe hulpbronnen te produceren en bij te dragen aan een circulaire economie.
Oplossing
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.
Oplossing
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.