Veolia Nederland | Over ons

Energietransitie – circulaire economie – secundaire grondstoffen

 

 

Veolia's missie: Resourcing the world

“Veolia draagt bij aan de toegankelijkheid, het behoud, hergebruik en vernieuwing van middelen en grondstoffen. Ook zet Veolia zich in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”

Wat doet Veolia?

Energietransitie – circulaire economie – secundaire grondstoffen
 

Veolia levert aan hun klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen, zoals het bedenken van oplossingen voor het creëren van nieuwe alternatieve grond-/brandstoffen. Tevens ontwikkelt Veolia oplossingen om grond-/brandstoffen te behouden en te optimaliseren. Denk  hierbij aan de transformatie van vervuild water naar duurzame thermische energie, of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron met als doel het leveren van nutsdiensten, en het upcyclen van plastic tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen die passen binnen de circulaire economie. Veolia biedt operationele oplossingen die minder natuurlijke grondstoffen verbruiken en die economisch gezien efficiënter zijn.

Veolia wereldwijd

Veolia is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van milieudiensten met meer dan 160 jaar ervaring. Veolia is al meer dan 50 jaar actief in Nederland en heeft 650 medewerkers. Veolia ondersteunt hun klanten in de sectoren; levensmiddelen, voeding, chemie, stadsverwarming, groene energie, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Veolia Nederland maakt deel uit van de globale Veolia organisatie die bestaat uit 170.000 experts. Al deze experts zetten zich actief in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de groei van de circulaire economie te stimuleren. De kennis en ervaring van onze medewerkers behoort tot de belangrijkste kracht van Veolia. Doordat Veolia jarenlange expertise heeft opgebouwd, worden wij door onze klanten gezien als een betrouwbare partner om gezamenlijk de doelstellingen van de circulaire economie te realiseren.

 

Bekijk onze video: "Resourcing the world"

 

 


 

Bekijk ook:

 

Kennis, Innovatie en Inspiratie op het gebied van circulaire economie. Artikelen, blogs, video's en meer.
Veolia neemt deel aan en organiseert verschillende evenementen binnen Nederland. Bekijk hier de agenda.
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst met een frisse blik. Wil jij onderdeel van ons team worden?