Vertrouwelijke vernietiging

Verzeker u van vertrouwelijke vernietiging van privacy gevoelige documenten met CA+ Certificering. Lees hier hoe wij dit doen.
Controlekamer Veolia papier Utrecht

Als grondstoffenregisseur adviseren wij u in het proces van afval naar grondstof oftewel papier recycling. Hierbij streven we naar een zo hoog mogelijk materiaalhergebruik tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.

Bij Veolia bedenken we oplossingen voor hergebruik van materialen, om samen met onze klanten tot een circulaire economie te komen. We zijn erin gespecialiseerd om materialen in te zamelen, te vernietigen en te recyclen. Een groot deel van de materialen die we vernietigen is vertrouwelijk. Dat gaat bijvoorbeeld om archief en vertrouwelijk papier van banken, notarissen en ziekenhuizen. Maar ook digitale datadragers zoals cd's, harde schijven worden vernietigd en optimaal ingezet als nieuwe grondstoffen. 

Materialen die vertrouwelijk vernietigd worden, krijgen een nieuw leven. 

Zo werkt vertrouwelijke vernietiging op onze locatie


Wie zijn onze klanten? 

Bedrijven, ziekenhuizen, zorgverleners, gemeenten, banken, verzekeringsmaatschappijen enz.


Voordelen voor onze klanten
 


 

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Verzeker u van vertrouwelijke vernietiging van privacy gevoelige informatie

Diensten op het gebied van vertrouwelijke vernietiging

Oplossing
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.
Oplossing
Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier en geven het een tweede leven als secundaire grondstof.
Oplossing
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.