Nieuws

Lees het laatste nieuws en blijf op de hoogte van duurzame ontwikkelingen!
Circulaire economie
Als familiebedrijf gelooft KEUNE er sterk in dat het hun verantwoordelijkheid is om goed te zorgen voor onze planeet en de mensen. Samen met Flestic ontwikkelden zij duurzame verpakkingen voor hun producten. Lees meer.
Watertransitie
Alle bedrijven op het terrein richten zich op de samenleving van de toekomst. Veolia faciliteert deze bedrijven op verschillende vlakken. Van stoom tot stroom, van water tot warmte. Lees meer.
Nieuws -
Algemeen
Het klimaat verandert, daar is Nederland van overtuigd. Lees er alles over in de tweede editie van de Barometer van de ecologische transformatie
Algemeen
Vorig jaar werd het Sunflare Solarteam wereldkampioen. Het team heeft de winter benut om de boot verder te ontwikkelen. Lees hier de verbeteringen.
Nieuws -
Energietransitie
Om de doelen uit het klimaatakkoord van Parijs te kunnen halen, wordt er gekeken naar hernieuwbare energiebronnen. Maar ook in de bestaande installaties is nog veel winst te behalen.
Nieuws -
Watertransitie
Ralph is Watertechnoloog bij Veolia en werkt aan onze waterzuiveringen en andere waterbehandelingen.
Nieuws -
Energietransitie
Fiona is Energie Analist bij onze Hubgrade afdeling. In dit interview vertelt ze hoe zij in de techniekbranche terecht is gekomen en wat ze leuk vindt aan haar baan.
Circulaire economie
Afvalhelden van Veolia Papier Recycling Nederland, locatie Den Haag aan het woord
Circulaire economie
Vereniging afvalbedrijven stimuleert nieuwe klanten om meer afval te scheiden. Lees hier hoe zij dit doen.