Onze oplossingen

Veolia levert aan hun klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen. Bekijk hier hoe wij dit doen.
Energietransitie Veolia Nederland
Oplossing
Wij regisseren uw hele afval proces: van inzameling tot het op een verantwoorde manier vernietigen en recyclen. Zo winnen we waardevolle grondstoffen terug voor nieuwe producten.
Oplossing
Veolia is actief in kunststofrecycling. Met name de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige compounds gebaseerd op gerecycled polypropyleen (rPP).
Oplossing
Veolia focust zich in Nederland op de circulaire economie en energietransitie. De activiteiten binnen Veolia Gebouwenbeheer richten zich op groot vastgoed en vastgoed clusters waarbij we zoveel mogelijk inzetten op circulaire gebouwen.
Oplossing
Veolia is expert op het gebied van beheer en onderhoud technische installaties en kijkt graag met u mee naar nieuwe technologische oplossingen die de duurzaamheid van uw gebouw verbeteren.
Oplossing
Veolia beheert wereldwijd warmte- en koudenetwerken. De netwerken zijn ontworpen om warmte, warm water en koeling te leveren.
Oplossing
Elke industriële sector vraagt een specifieke benadering. Onze expertise stuurt niet alleen op oplossingen die perfect zijn geïntegreerd, maar ook op de inbreng van de beste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.
Oplossing
We zijn erin gespecialiseerd om materialen in te zamelen, te vernietigen en te recyclen. Ook materialen die vertrouwelijk vernietigd worden, krijgen een nieuw leven.
Oplossing
Door te kijken naar voedsel- en productverpakkingen kunnen we de impact van onze wekelijkse boodschappen op de klimaatverandering en milieuvervuiling verminderen.
Oplossing
Wijzonol verpakt sinds mei van dit jaar haar muurverven in emmers van 100 procent Post Consumer Recyclaat (PCR). Al enige tijd werden de emmers van restmateriaal van de plasticindustrie gemaakt.