Onze oplossingen

Onze diensten en oplossingen

“Onze missie is om ervoor te zorgen dat bronnen niet uitgeput raken door schaarse hulpbronnen te beheren en nieuwe bronnen te creëren. Wij zetten ons in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”

Solution
Philips werkt samen met Veolia om huishoudelijke apparaten te ontwerpen die milieuvriendelijker zijn. In 2020 verwacht Philips dat 15% van de omzet afkomstig zal zijn van "circulaire producten".
Solution
Door te kijken naar voedsel- en productverpakkingen kunnen we de impact van onze wekelijkse boodschappen op de klimaatverandering en milieuvervuiling verminderen.
Solution
Een goede binnenluchtkwaliteit komt het welzijn van gebruikers van een pand ten goede. Veolia controleert en optimaliseert de luchtkwaliteit in gebouwen.
Solution
Een mooie samenwerking tussen het UMC Utrecht en Veolia, waarbij oude pacemakers en ICD's ingezameld worden om zo waardevolle grondstoffen te kunnen behouden en hergebruiken!
Solution
Op onze locatie in Vroomshoop winnen wij grondstoffen terug uit gebruikt plastic.
Solution
Wijzonol verpakt sinds mei van dit jaar haar muurverven in emmers van 100 procent Post Consumer Recyclaat (PCR). Al enige tijd werden de emmers van restmateriaal van de plasticindustrie gemaakt.
Solution
Met de informatieplicht moeten bedrijven de overheid informeren welke erkende energiebesparende maatregelen zij al hebben uitgevoerd.
Solution
Veolia levert een scala van diensten aan klanten die zijn gevestigd op het industrieterrein Kleefse Waard in Arnhem en ook aan klanten op het industrieterrein Heerlen
Solution
We optimaliseren de levering van energie en bronnen zoals stoom en perslucht gedurende het gehele productieproces en binnen de gehele faciliteit.
Het profiel van Nederland is perfect voor innovatie. Dichtbevolkt, vergaand geïndustrialiseerd en natuurlijk het befaamde poldermodel.
[Interview met Hildagarde McCarville in Duurzaambedrijfsleven]
HILDAGARDE MCCARVILLE
CEO VEOLIA NEDERLAND

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.