Circulaire economie

 

 

Leading the way. Op naar een circulaire economie.

De verwachting is dat de wereldpopulatie tot 2050 zal groeien tot 9,7 miljard mensen. De huidige inzichten zijn dat de behoefte aan water zal groeien met 55% en de behoefte aan energie met maar liefst 85%. De verwachting is dat de hoeveelheid afval tot 2100 verdrievoudigd. Van alle plastic afval dat we op dit moment genereren, wordt maar 10% gerecycled. Dit kan niet langer. Om onze planeet te sparen zullen we het lineare model dat we jarenlang hebben gehanteerd van de hand moeten doen, en moeten overstappen naar circulaire modellen. 
 

In Nederland bieden wij onze klanten

  • Hoogwaardige gerecycleerde kunststof Polypropyleen (PP) compounds die worden geproduceerd in onze productievestiging in Vroomshoop. 
    De PP Compounds worden gebruikt voor de productie en fabricage van auto-onderdelen, tuinmeubelen, huishoudelijke apparaten (stofzuigers, koffiemachines) en diverse opbergsystemen (kratten/boxen).    
  • Gerecycled kantoorpapier en drinkbekers die onze klanten kunnen leasen in plaats van kopen
  • Wij produceren groene stroom door het herwinnen van biogas van afvalwaterzuiveringsprocessen van onze klanten
  • Wij produceren groene stoom uit de bijproductie van het productieproces van onze klanten

 

Exact hetzelfde product, van dezelfde kwaliteit, maar geproduceerd met minder water- en energieverbruik en zonder gebruik van schaarse bronnen.