[Vertrouwelijke Vernietiging] Datadragers & IT producten

Wat als uw gevoelige gegevens op straat komen te liggen? Als uw oude bedrijfskleding misbruikt wordt? Als uw concurrent uw oude pc’s en harde schijven in handen krijgt? Afgekeurde producten weer op de markt te koop worden aangeboden? Veolia verzekert u dat dit niet gebeurt. Wij organiseren de inzameling en 100% vernietiging van vertrouwelijk materiaal tot grondstof van de toekomst.

 

 

Data vernietiging

Ook al uw digitale informatie heeft recht op vertrouwelijke behandeling. Heeft u overtollige CD-ROMS of misschien nog stapels oude diskettes? Veolia weet er raad mee en zorgt voor een professionele vernietiging. Ook uw oude computers ruimen wij op en worden op discrete wijze vernietigd.

Wilt u meer weten over het opruimen van digitale informatiedragers? Maak gerust een afspraak!

Wat als uw gevoelige gegevens op straat komen te liggen? Als uw oude bedrijfskleding misbruikt wordt? Als uw concurrent uw oude pc’s en harde schijven in handen krijgt? Afgekeurde producten weer op de markt te koop worden aangeboden? Wij verzekeren u dat dit niet gebeurt. Wij organiseren de inzameling en 100% vernietiging van vertrouwelijk materiaal tot grondstof van de toekomst.

Zo creëren wij samen met u een beter milieu en een circulaire, duurzame economie.

Wij zijn als één van de weinigen CA+ gecertificeerd. De aangeboden, vertrouwelijke goederen vernietigen we conform DIN 66399 standaard.

 

“100% vertrouwelijk vernietigd vanuit een 100% duurzame grondstofgedachte.”


Wie zijn onze klanten? 

Bedrijfsleven, Industrie, Overheid, Banken, Verzekeringsmaatschappijen


 

Voordelen voor onze klanten

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten op het gebied van secundaire grondstoffen
 

Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier. 
Oplossing
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.