Leveranciersportaal Veolia Nederland

"Resourcing the world"

Veolia helpt haar klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren met het leveren van duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen. 

In het behalen van de duurzame ambities van onze klanten en Veolia spelen onze leveranciers een belangrijke rol. De afdeling inkoop van Veolia ondersteunt u in het verbinden van uw (innovatieve) concept, dienst of product aan deze ambities. Zo maken we samen Nederland schoner en duurzamer!

Op deze pagina vindt u alles dat u nodig hebt om leverancier van Veolia te worden. Ook vindt u onderaan het aanmeldformulier om leverancier te worden. Dit formulier helpt ons om u in één keer op juiste wijze in onze administratie op te nemen.

Heeft u vragen? Neem dan per e-mail contact met ons op via [email protected].

Standaard documentatie en aanmelding:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

EcoVadis

In kader van het MVO-beleid van Veolia is één van onze doelstellingen het monitoren van de duurzaamheidsprestaties van onze leveranciers. Om dit te bewerkstelligen heeft Veolia het EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR) monitoring platform geselecteerd. 

Met 20.000 geëvalueerde leveranciers wereldwijd, zijn zij marktleider op het gebied van duurzaamheidsbeoordelingen. Middels dit internationaal geregistreerd platform kunt u door MVO-audits en zelfevaluaties aan uw klanten (dus breder dan enkel Veolia) voortgang op duurzaamheidsgebied aantonen.

Indien u meer informatie wenst te hebben over het EcoVadis platform kunt u hier terecht. 

Algemene richtlijnen leveranciersrelaties 

Veolia Nederland maakt onderdeel uit van de Franse multinational Veolia Environnement en heeft binnen de groep van gelieerde bedrijven een set algemene richtlijnen opgesteld die aangeeft wat zij van leveranciers verwacht op het gebied van ‘veiligheid, gezondheid & milieu’, ‘maatregelen ten aanzien van corruptie’, ‘eerlijke competitie’ en ‘mensenrechten’.  Deze zogenaamde ‘General Principles for Suppliers’ is hier te raadplegen.  

Voorwaarden Nederlands

 Voorwaarden Engels

 

Facturering & Betaling

Veolia biedt u graag een efficiënt en duurzaam facturatieproces. Daarom werken wij bij voorkeur met digitale facturatie; een snelle en betrouwbare manier voor het sturen van facturen die leidt tot kostenbesparing aan zowel voor u als voor ons.

Op de inkooporder, die u van ons per opdracht ontvangt, staat het (e-mail)adres waarnaar u uw factuur kunt insturen.

Uw factuur dient natuurlijk overzichtelijk te zijn opgesteld en moet de volgende informatie bevatten om een snelle afhandeling te kunnen garanderen:

 • het inkoopordernummer van Veolia; 

 • de volledige naam en dat van de Veolia entiteit die heeft besteld;

 • het volledige adres en dat van de Veolia entiteit die heeft besteld (vermelding van alleen een postbusnummer is niet voldoende);

 • het btw-nummer (bij fiscale eenheden is dat het btw-nummer van het onderdeel dat de prestatie levert);

 • het KvK-nummer;

 • de datum waarop de factuur is uitgereikt;

 • een opeenvolgend nummer;

 • de aard van de goederen of diensten die u hebt geleverd;

 • de hoeveelheid van de goederen of de omvang van de diensten die u hebt geleverd;

 • de datum waarop de goederen of diensten zijn geleverd, of de datum van een vooruitbetaling;

 • het bedrag dat u in rekening brengt, exclusief btw (neem daarnaast de eenheidsprijs op, als dit van toepassing is).

 • het btw-tarief dat u in rekening brengt;

 • Het btw-bedrag. 

Heeft u vragen? Neem dan per e-mail contact met ons op via [email protected]

Tel. 020 - 446 9000