Werken bij Veolia

Veolia helpt bedrijven hun duurzaamheidsdoelen te realiseren. Dit doen we op het gebied van energie, water en grondstoffen. Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? Bekijk hier de mogelijkheden.
Resources header

Ecological transformation, that is our purpose

Veolia zet de standaard voor een toekomstbestendige, duurzame leefomgeving.  We helpen bedrijven hun duurzaamheidsdoelen te realiseren. Dit doen we op het gebied van energie, water en grondstoffen.

Wat doet Veolia?

Veolia is wereldwijd koploper op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen. Al meer dan 50 jaar is Veolia actief in Nederland. Meer dan 650 van haar medewerkers in Nederland werken aan uitdagende technische innovaties om de CO2-uitstoot te verminderen en het milieu te beschermen.
Dit doet Veolia  door de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren, grondstoffen uit afval te halen, afvalwater te filteren en van restwarmte hernieuwbare energie te maken. Kortom, Veolia richt zich op duurzame opwekking van energie en het realiseren van een circulaire economie.

Ontmoet onze resourcers

Liane Vos - Veolia Assen

Maak kennis met Liane Vos. Als Vestigingsmanager in Assen heeft zij de dagelijks leiding over een team techneuten. Zij weet als geen ander hoe leuk het is om in de wereld van de techniek te werken.

Afvalhelden Stefan en Daan van Veolia

Maak kennis met Daan en Stefan.  Als Mentor-Chauffeur en Planner werken zij dagelijks aan de verduurzaming van Nederland.

Suzanne Strijkers - Veolia

Maak kennis met Suzanne Strijkers. Als Service Coördinator weet zij als geen ander hoe leuk het is om in de wereld van de techniek te werken.

Ralph, watertechnoloog bij Veolia Nederland

Maak kennis met Ralph Terlouw. Ralph is Watertechnoloog bij Veolia en werkt aan onze waterzuiveringen en andere waterbehandelingen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat we goed omgaan met ons water. Ralph houdt ons water schoon.

Interview met Fiona op Internationale Vrouwendag

Maak kennis met Fiona. Zij is Energie Analist bij onze Hubgrade afdeling. Werken in de technieksector kent vele verschillende functies. Fiona vertelt wat ze leuk vindt aan haar baan.

Veolia afvalhelden aan het woord in week van de afvalheld

Maak kennis met Joris en Daniël. Joris is logistiek planner en Daniël is allround chauffeur. Op onze vestiging in den Haag staan zij aan de basis van de schone en circulaire samenleving.

Volop ruimte voor ontwikkeling

Als jij bij Veolia komt werken, dan kom je terecht in een groeiend bedrijf. Hier krijg je de mogelijkheid om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen tot dé specialist die jij graag wilt zijn. We investeren veel in onze medewerkers via tal van vakopleidingen en leerprogramma’s. Speciale aandacht heeft Veolia voor haar young professionals. Voor deze generatie is een platform gestart, dat een aantal keren per jaar workshops, trainingen, bedrijfsbezoeken en op zijn tijd borrels of etentjes organiseert.

Grote betrokkenheid

Ondanks de grootte van onze organisatie hebben alle 650 medewerkers een stem. Veolia organiseert regiobijeenkomsten, waarin we  actuele onderwerpen bespreken. Natuurlijk zijn we dan ook geïnteresseerd in jouw ideeën over veiligheid, de toekomst van Veolia en jouw rol daarin. Veolia stimuleert transparant communiceren door zenden vanuit management te vervangen door dialoog. Dit doen we door naast enthousiasmerende personeelsbijeenkomsten te organiseren, ook een toegankelijke intranetsite en een maandelijks personeelsmagazine aan te bieden.

Diversiteit en inclusie

We staan voor een wereldwijde uitdaging. Daarvoor is een divers en internationaal team nodig. Jouw afkomst, geaardheid, religie, kleur, geslacht of fysieke gesteldheid maken daarbij geen verschil. Medewerkers met verschillende achtergronden brengen verschillende soorten kennis en ervaring met zich mee. Dit werkt verfrissend en wij zijn ervan overtuigd dat juist gevarieerd samengestelde teams betere resultaten behalen. Daarom staat diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel en geven wij gelijke kansen en aandacht aan alle sollicitaties.

Actuele vacatures

Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures! Zit er niets voor je tussen? Dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatie doen.

 

 

 

Note voor recruiters: Veolia stel het ongevraagd insturen van profielen niet op prijs en zal ook niet ingaan op ongevraagd verstuurde profielen, zonder dat hier vooraf een getekende zoekopdracht is overeengekomen. 

Onze kernwaarden

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de kernwaarden verantwoordelijkheid, solidariteit, respect, innovatie en klantgerichtheid. Elke dag voeren we met passie ons werk uit om zo onze ambitie koploper in de ecologische transformatie te worden, te bereiken.

We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.