Industrieterreinen & Utilities

Veolia levert een scala van diensten aan klanten die zijn gevestigd op het industrieterrein Kleefse Waard in Arnhem en ook aan klanten op het industrieterrein Heerlen
IPKW: Oud industrieterrein wordt eco-industrial park

Veolia levert een scala van diensten aan klanten die zijn gevestigd op het industrieterrein Kleefse Waard in Arnhem en ook aan klanten op het industrieterrein Heerlen. De diensten variëren van de levering van koeling, perslucht, gedemineraliseerd water, gas en elektriciteit, afvalwaterbehandeling en stoom. Door samen te werken met onze klanten ter plaatse en met de eigenaars van de industrieterreinen streven we ernaar om meer duurzame oplossingen te leveren.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is. 

 


Oplossingen van Veolia

 

Veolia heeft een unieke expertise op het gebied van energie-efficiëntie in gebouwen, verwarming en koeling van netwerkbeheer, productie van hernieuwbare energie en het genereren van gecentraliseerde installaties (stoom en water) voor industriële klanten.
Veolia is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, het behouden en het aanvullen van natuurlijke grondstoffen.
Veolia beschikt over unieke expertise in energie-efficiëntie, het beheer van verwarmings- en koelingsnetwerken en de productie van hernieuwbare energie.
Veolia is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, het behouden en het aanvullen van natuurlijke grondstoffen.
Water is een milieuprobleem geworden dat steeds meer een economische en sociale uitdaging vormt voor de meeste industrieën over de hele wereld. Wij gaan deze uitdaging samen met onze klanten aan. 
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en energie uitgaven te verminderen, doen steeds meer steden een beroep hernieuwbare energiebronnen.
Veolia beheert wereldwijd warmte- en koudenetwerken. De netwerken zijn ontworpen om warmte en koeling te leveren aan bijvoorbeeld schoolgebouwen, zorginstellingen, kantoorgebouwen en woonwijken.