Total Waste Management

truck Veolia Papier inzameling

Als grondstoffenregisseur adviseren wij u in het proces van afval naar grondstof. Want wat voor de één afval is, is voor een ander de basis voor een nieuw product. We streven hierbij naar een zo hoog mogelijk hergebruik van materialen tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten.

Ecologische én economische ontwikkelingen dwingen ons allemaal op een andere manier om te gaan met afvalstromen. Onze doelstelling? Samen met u te komen tot een circulaire economie, waarbij materialen en producten op duurzame wijze worden geproduceerd, gebruikt en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Hierbij nemen wij u het hele afvalbeheer uit handen en zorgen voor een heldere rapportage. Hiermee bent u volledig ontzorgd en kunt u zich richten op uw core-business.

Wij regisseren het gehele proces: van inzameling tot het op een verantwoorde manier vernietigen en recyclen van uw afval. Zo winnen we waardevolle grondstoffen terug voor nieuwe producten.

Dit zeggen onze klanten over ons


Wie zijn onze klanten? 

Retail bedrijven in food en non-food, Gemeenten, Ziekenhuizen, Zorgverleners, Online retailers, Producenten, Distributie centra, MKB bedrijven


Voordelen voor onze klanten


Grip op uw afval en kosten

Verlaag uw CO2 footprint

Realiseer uw duurzaamheidsdoelen.

Benieuwd welke inzamelmiddelen Veolia u te bieden heeft? Download hier onze brochure Inzamelcontainers, een overzicht van A tot Z. 
We bieden u een ruime keuze aan oplossingen, aangepast aan het soort afval, de beschikbare ruimte en uw wensen. Zo sorteren we samen uw afval en recyclen we het tot nieuwe grondstoffen. 

Meer info of vragen?
Wilt u weten welke container het beste bij uw situatie past, hoe vaak deze geleegd kan worden of welk afval u gescheiden kunt aanbieden? We helpen u graag verder.

Voorzijde brochure Inzamelcontainers, een overzicht van A tot Z

Meer diensten op het gebied van Circulaire economie

Oplossing
Bij Recyfood wordt organisch afval omgezet in een brandstof voor biovergisting. Wij regisseren het gehele proces: van inzameling tot het op een verantwoorde manier vernietigen en recyclen van organisch afval.
Oplossing
Veolia is actief in kunststofrecycling. Met name de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige compounds gebaseerd op gerecycled polypropyleen (rPP).
Oplossing
Papier en karton recycling, het proces van afval naar grondstof.