Veolia Papier Recycling Den Haag B.V.

(voorheen: Wildenberg Recycling)

Archiefkasten vol mappen. Dozen met documenten. Stapels papier. Wie wat bewaart, heeft veel. Een archief kost veel ruimte, het zelf vernietigen veel tijd. Bovendien wilt u niet dat vertrouwelijke informatie op straat terecht komt. Snel, discreet en kostenbewust: dat is hoe Veolia uw archief afvoert en vernietigt.

Dankzij de vaste en duidelijke tarieven weet u vooraf waar u aan toe bent. Dus geen extra kosten als verrassing. Vandaag gebeld betekent snel actie. Zo kunt u direct aan de slag!

Snel, gemakkelijk, discreet, kosten- én milieubewust van uw archief af? Vraag nu een offerte of direct een container aan!

 

 

 

 

 

Veolia Papier Den Haag B.V.

De Werf 50

2544 EH Den Haag

T 070 - 511 3662

Solution
Wij recyclen papier en karton en brengen het materiaal terug in de circulaire economie
Solution
De wens om afvalstromen te reduceren, duurzamer af te voeren en weer een nuttige toepassing te geven heeft zich vertaald in Wisselbekers: hét duurzame totaalconcept voor het leveren en afvoeren van drinkbekers.
Bij Veolia bedenken we oplossingen voor hergebruik van materialen, om samen met onze klanten tot een circulaire economie te komen. Wij vernietigen vertrouwelijke materialen, en geven ze een tweede leven in de vorm van secundaire grondstoffen.

Andere oplossingen

Solution
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.
De folie zak verlaagt uw afvalkosten en zorgt ervoor dat u aan de regels voldoet. Een milieuvriendelijk, efficiënt en voordelig systeem, dus. Vraag nu uw Folie zak aan!
Ook voor het inzamelen en afvoeren van kartonafval heeft u aan Veolia jaren een betrouwbare partner. Onze moderne verdichtingswagens rijden dagelijks vaste routes door heel Nederland. Langs vele cliënten die gebruik maken van rolcontainers. Zowel op vaste tijdstippen als op afroep.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.