[Circulaire Economie] Hergebruik van stedelijk afval

Wereldwijd raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Veolia gebruikt afval om nieuwe hulpbronnen te produceren en bij te dragen aan een circulaire economie.
 

We zetten afval om in materialen

Wereldwijd raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Veolia gebruikt afval om nieuwe hulpbronnen te produceren en bij te dragen aan een circulaire economie.We zetten afval om in materialen

Wereldwijd raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Veolia gebruikt afval om nieuwe hulpbronnen te produceren en bij te dragen aan een circulaire economie.
Wij gebruiken zoveel mogelijk oude materialen om er nieuwe grondstoffen van te maken. Zo verwerken wij bijvoorbeeld oude auto-onderdelen tot grondstoffen waarmee de automotive industrie weer nieuwe onderdelen kan produceren.


De circulaire economie: er is een nieuwe industriële revolutie aan de gang

Eenmaal gebruikt, leveren alle goederen bijproducten die hergebruikt kunnen worden in andere productieprocessen, waardoor een cyclus ontstaat die beter op het milieu is afgestemd.

In de circulaire economie worden consumptiepatronen ontworpen om de cyclische benadering van natuurlijke ecosystemen te weerspiegelen.


Wie zijn onze klanten

Gemeenten, industrie


Van afval naar waardevolle grondstof


Voordelen voor onze klanten
 

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten op het gebied van circulaire economie
 

Solution
Wij recyclen papier en karton en brengen het materiaal terug in de circulaire economie
Solution
Onze productielocatie in Nederland is gevestigd in Vroomshoop. Jaarlijks wordt op duurzame wijze meer dan 47.000 ton PP-recyclaat geproduceerd.
Solution
[Circulaire Economie] Returnity - Smart Circularity
Solution
Wij verwerken materialen Wij verwerken materialen, die vrijkomen tijdens een productie- of verwerkingsproces en zetten deze opnieuw in. Bijvoorbeeld om energie op te wekken.
Solution
Wij recyclen end-of-life huishoudelijke producten en brengen deze terug in de circulaire economie.
Solution
Veolia bezit en exploiteert verschillende faciliteiten voor de terugwinning van hulpbronnen, waterrecyclage- en waterzuiveringsinstallaties en afvalenergievoorzieningen. 
Solution
De wens om afvalstromen te reduceren, duurzamer af te voeren en weer een nuttige toepassing te geven heeft zich vertaald in Wisselbekers: hét duurzame totaalconcept voor het leveren en afvoeren van drinkbekers.
Wij verzorgen complexe buitenbedrijfstellingen, schrootverwerking en assetrecuperatie voor u verzorgen. We recyclen de materialen en brengen deze opnieuw in de circulaire economie.
Solution
Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Veolia zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.
Solution
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.
Solution
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.