Maak kennis met onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers. 

Uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Betekenisvol werk. Fantastische voordelen. Er zijn allerlei redenen om te werken voor Veolia. Dit is wat onze medewerkers zeggen.
 • Manshi Low
  Manshi Low Project Developer Ik zet ideeën om in echte projecten om ons bedrijf te laten bloeien. Bijvoorbeeld een nieuwe energie of afval fabriek te bouwen of een nieuwe samenwerking op het gebied van circulaire economie. Mijn werk is nooit saai en ik leer elke dag van mijn collega's. Wij kunnen niet alleen bijdragen aan de circulaire economie door grondstoffen en ecosystemen. Wij kunnen met Veolia ook met het delen van kennis en technologie aan de gemeenschap bijdragen.
 • Frank Fijnhaar
  Frank Fijnhaar Accountmanager Binnen Veolia ben ik verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden en het nakomen van alle contractuele afspraken binnen de overeenkomst met de klant. Wat werken bij Veolia voor mij leuk maakt is dat er een grote diversiteit aan werkzaamheden en klanten is waardoor het werk afwisselend en veelzijdig is.  
 • Nora Aazzouzi
  Nora Aazzouzi HR Medewerker Veolia zet zich bewust in om een milieuvriendelijke wereld te creëren. Mijn leuke collega's stimuleren mij elke dag om het beste uit mezelf te halen. Binnen Veolia houd ik me bezig met het uitvoeren van het opleidingsbeleid en ik beantwoord vragen van medewerkers omtrent personele zaken, verlofregistratie etc.
 • Anna Elzinga
  Anna Elzinga Installatieverantwoordelijke energiecentrale Geen dag is gelijk bij Veolia. De ene dag sluit ik 2 parallelkabels aan van 4x95mm op onze nieuwe compressor, de volgende dag sta ik milliampère te meten op een Siemens S7 PLC ingang, weer een dag later sleutel ik aan een motorreductor, werkelijk, geen dag is hetzelfde. Als je daarbij gesteund word door een team van enthousiaste collega machinisten zoals hier in Joure, dan heb je een afwisselende baan met uitdagingen en een prettige sfeer. Dáárom is het leuk om voor Veolia te werken. Mijn favoriete gezegde komt van mijn leidinggevende: Iedereen dacht dat het niet kon, toen kwam iemand die dat niet wist, en die persoon deed het. Deze spreuk deed mij nadenken over beren die we vaak op de weg zien, en herinnert mij eraan dat ik in oplossingen moet denken, niet in problemen en onmogelijkheden. 
 • Marije Uilenreef
  Marije Uilenreef Legal Counsel Wat ik leuk vind aan het werken bij Veolia? De mooie projecten gericht op duurzaamheid en circulaire economie. De complexiteit van de juridische vraagstukken (ik leer elke dag weer nieuwe dingen bij!). En daarnaast ook absoluut mijn collega's. Dagelijks behandel ik de juridische vraagstukken voor Veolia Nederland. Je kunt hierbij denken aan het beoordelen en opmaken van contracten en het adviseren van mijn collega's in aanbestedingsprocedures. het is mijn persoonlijke drijfveer om zowel zakelijk als privé, bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld.
 • Thomas Boerrigter
  Thomas Boerrigter Hoofd Technische Dienst Ik heb het naar mijn zin bij Veolia vanwege de diversiteit van werkzaamheden en de eigen verantwoordelijkheden die daarbij horen. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de staat van het gehele machinepark, onderhoud aan gebouwen en het realiseren van nieuwe projecten bij Veolia Polymers in Vroomshoop.
 • Gijs Kanters
  Gijs Kanters Werktuigkundige / Emra technicus Vanuit mijn functie als Werktuigkundige / Emra technicus zorg ik voor een veilige en optimale bedrijfsvoering van een bio-energie centrale. Wat mij aanspreekt in mijn werk is de diversiteit van het werk. Vandaag ben je bezig met een regeling te optimaliseren, morgen sta je met zwaar gereedschap te sleutelen omdat er iets mechanisch is vastgelopen. 
 • Maurice Fechner
  Maurice Fechner Business Unit Manager Plastics - van Scherpenzeel Group Ik zorg als Business Unit Manager Plastics voor het organiseren van de gehele keten (van inzameling tot en met recycling) van kunststof verpakkingsafval. Wat mij binnen Veolia aanspreekt is dat er veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn en dat er een internationaal kennisnetwerk is waarbij je altijd de beschikking hebt over specifieke kennis die je deelt met collega's. 
 • Noor Bosman
  Noor Bosman Locatie Manager Amsterdam, van Scherpenzeel Group Ik zorg ervoor dat zaken op de vestiging Amsterdam waar ik werk soepel verlopen. Het spreekt mij aan dat geen enkele dag hetzelfde is. Mijn ervaring is dat de kleine dingen belangrijk zijn. 
 • Marten Wijma
  Marten Wijma Beheerder voor stadsverwarmingsinstallaties De veelzijdigheid die ik in mijn functie heb, zowel in het uitoefenen van de functie als het omgaan met de collega's zowel intern als extern is wat mijn werk interssant maakt. Ik zorg ervoor dat de installaties die ik in beheer heb warmte leveren aan de klanten en daarnaast houd ik het onderhoudsniveau op peil. Ik kom uit Friesland en daar zeggen we: Ken net leit op it tsjerkhof en wol net leit derneist. Oftewel als je echt wilt is alles mogelijk
 • Angelique Westenberg
  Angelique Westenberg Financieel Medewerker Het werken bij Veolia is leuk omdat ondanks dat je onderdeel bent van een grote multinational je absoluut geen nummer bent. Binnen Veolia Nederland werk je in een familiaire sfeer met veel aandacht voor de medewekers zelf. Daarnaast heb je door de vele verschillende afdelingen ook diverse mogelijkheden om op een andere werkplek terecht te komen als daar je ambitie ligt, uiteraard dien je wel capabel genoeg te zijn voor de nieuwe werkplek. Ik ben verantwoordelijk voor het beheren en specificeren van diverse grootboek en tussen rekeningen. Tevens ben ik verantwoordelijk voor diverse doorbelastingen zoals auto's, IT en telefoon kosten. Een spreuk die bij mij past is van mijn collega uit Schiphol-Rijk, Corry Ritter: "Alles komt goed". 
Lees Meer...
Huidige vacatures
Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.
Life at Veolia
Als u onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijgt u alle gelegenheid voor een boeiende carriere bij ons.