Veolia Papier Recycling wint Iron Mountain Award

Iron Mountain, dat wereldwijd opereert in opslag, bescherming en beheer van archieven en digitale data, is al lange tijd een waardevolle klant van Veolia Papier Recycling. Dit jaar werd voor het eerst werd de Supplier of the Year Award uitgereikt aan één van hun leveranciers, die de visie van Iron Mountain deelt en hen in staat stelt een sterke speler te zijn én te blijven.

Iron Mountains Global Sourcing en Business Unit Partners nomineerde dit jaar verschillende toonaangevende leveranciers uit de regio's North America (NA), Latin America (LATAM), Europe, the Middle East and Africa (EMEA) en Asia-Pacific (APAC). Deze leveranciers worden niet alleen beoordeeld op basis van de uitvoering van de contracten, maar ook op genomen maatregelen om de concurrentiepositie van Iron Mountain te verbeteren en hun bijdrage aan de algemene prestaties (levering van kwaliteit, reactievermogen en kosten) van Iron Mountain. Hierbij worden de leveranciers beoordeeld op basis van hun prestaties in de afgelopen 12 maanden.

Veolia was één van de genomineerden in de EMEA regio, maar werd de winnaar! Vol trots mochten we de  Supplier Partnership Award in ontvangst nemen!

De jury van Iron Moutain had lovende woorden voor het hele team van Veolia. In haar speech lichtte Jamessetta Strickland (Senior VP & Head of Global Business Services bij Iron Moutain) de keuze van jury als volgt toe:

“Tussen Veolia en Iron Mountain is een uitstekende samenwerking ontstaan, waarin we onze gezamenlijk doelen op het gebied van innovatie en proces-/productverbetering weten te bereiken. Hierbij ondersteunt Veolia de korte termijn behoeften van Iron Mountain en is, dankzij hun flexibiliteit en een solide vermogen om veranderingen te managen, in staat om snel te reageren op veranderende eisen.”

Tot slot bedankte Director Paul Brown (Procurement Director bij Iron Mountain) het hele productieteam voor de goede samenwerking en voegde daaraan toe Veolia een voorbeeld te vinden voor vele andere bedrijven.

Tijdens de virtuele prijsuitreiking heeft Jan van der Roest (Trader bij Veolia Papier Recycling) namens Veolia de prijs in ontvangst genomen. Natuurlijk zijn we zeer trots dat we deze erkenning in de vorm van deze eervolle award mochten ontvangen. Het is voor ons de kroon om de mooie samenwerking met Iron Mountain!