Veolia The Netherlands | Over ons

Energie transitie – circulaire economie – secundaire grondstoffen

 

 

Veolia's missie

“Onze missie is om ervoor te zorgen dat bronnen niet uitgeput raken door schaarse hulpbronnen te beheren en nieuwe bronnen te creëren. Wij zetten ons in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”

Wat doet Veolia?

Energie transitie – circulaire economie – secundaire grondstoffen
 

Wij leveren onze klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen. Ook werken wij met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk aan de transformatie van vervuild water naar duurzame thermische energie, of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron met als doel het leveren van nutsdiensten, en het upcyclen van plastic tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen die passen binnen de circulaire economie.

Veolia wereldwijd

Veolia is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van milieudiensten. Wij zijn ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunen onze klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden.
De 650 medewerkers van Veolia in Nederland maken deel uit van de grootste mondiale leverancier van milieuoplossingen. Samen met onze ruim 169.000 collega’s over de hele wereld zetten we ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op beste praktijken, milieubescherming en een betere kwaliteit van leven voor anderen.

 

Bekijk onze film: "You won't believe what Veolia does every day"

 

 

 


 

Bekijk ook:

 

Kennis, Innovatie en Inspiratie op het gebied van circulaire economie. Artikelen, blogs, video's en meer.
Veolia neemt deel aan en organiseert verschillende evenementen binnen Nederland. Bekijk hier de agenda.
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst met een frisse blik. Wil jij onderdeel van ons team worden?