Wet & Regelgeving

Wij helpen u te allen tijde te voldoen aan wet- en regelgeving

Veolia ondersteunt en ontzorgt gebouweigenaren met betrekking tot wet- en regelgeving.

Als gebouw- of vastgoedeigenaar moet u aan alle wetten- en regels voldoen. Deze wetten en regels worden steeds verder aangescherpt en het is van groot belang om up to date kennis over de wetswijzigingen en ontwikkelingen te hebben om te kunnen blijven voldoen aan alle gestelde eisen. Bij Veolia weten we precies hoe we kunnen helpen om volledig compliant te worden en helpen we om te allen tijde te voldoen aan alle regels op het gebied van klimaat en veiligheid. 


 

Wij bieden u onafhankelijk advies op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit van uw gebouwgebonden installaties.


Meer oplossingen van Veolia

Ecologische én economische ontwikkelingen dwingen ons allemaal op een andere manier om te gaan met afvalstromen. Wij werken samen met onze klanten om te komen tot een circulaire economie, waar geen materialen meer verloren gaan.
Veolia heeft een unieke expertise op het gebied van energie-efficiëntie in gebouwen, verwarming en koeling van netwerkbeheer, productie van hernieuwbare energie en het genereren van gecentraliseerde installaties (stoom en water) voor industriële klanten.
Veolia ontwikkelt oplossingen voor haar klanten om gebouwen efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer te maken. 
Bij Veolia bedenken we oplossingen voor hergebruik van materialen, om samen met onze klanten tot een circulaire economie te komen. Wij vernietigen vertrouwelijke materialen, en geven ze een tweede leven in de vorm van secundaire grondstoffen.
Wij bieden energie oplossingen voor industriële klanten, bijvoorbeeld door hergebruik van restwarmte.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.