Vecoplan Heavy Duty shredder

Meer mankracht met minder mensen.

Voordat kunststof kan worden omgezet tot recyclaat, moet deze secondaire grondstof eerst gewassen en gesnipperd worden tot maalgoed bij Aufderhaar Kunststof Recycling B.V. (AKR). 

In dit artikel gepubliceerd in het Recycling Magazine Benelux wordt de nieuwe Vecoplan Heavy Duty shredder geïntroduceerd. AKR draagt hiermee bij aan de circulaire economie, door aan te sluiten bij de kringloop op de meest hoogwaardige en economische manier.

Onze ambitie en kracht ligt in het vermogen om voorloper te zijn in een veranderende recycling markt, die meer eisen stelt aan het leveren van zuiver gewassen maalgoed stromen. Vandaar ook dat wij altijd geïnteresseerd zijn in nieuwe toepassingen en hoogwaardige technieken.
Directeur John Aufderhaar

Bij AKR begonnen ze met het recyclen van bloempotjes en plantentrays. In september 2018 zijn ze onderdeel geworden van Veolia Nederland. "We hebben nu meer mogelijkheden en kunnen onze groeidoelstellingen beter en sneller realiseren doordat we deel uitmaken van een grote internationale organisatie".

Om het artikel te lezen klik op de knop hieronder.