JINC - Baas van Morgen

Op 10 juni 2021 is het zover, wij bij Veolia gaan kennismaken met onze ‘Baas van Morgen’ Gaetano. We verwelkomen hem op ons kantoor te Schiphol-Rijk. Er is een dagprogramma waarin Gaetano uitleg krijgt over wat Jan Lenstra (COO) de hele dag bij ons doet, hij gaat beleven wat er bij Gebouwenbeheer zoal gebeurt en hij moet een opdracht uitwerken met een team van Veolia. Onze nieuwe baas heeft meteen een drukke dag.

Veolia Nederland werkt samen met JINC binnen verschillende onderdelen van hun programma. Hiermee willen we jonge mensen kennis laten maken met mogelijkheden binnen Veolia, maar ook hen enthousiast maken over werken in de technische sector. 

Missie JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt.  Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.