"CO² Challenge Team": Veolia roept op om de uitdaging van de opwarming van de aarde aan te pakken

Ter gelegenheid van de opening van de COP25 vandaag in Madrid (Spanje) lanceert Veolia een digitale campagne die iedereen uitnodigt om deel uit te maken van het "CO² Challenge-team" om de klimaatverandering te bestrijden.

In het licht van de uitdaging van de eeuw nodigt Veolia de burgers uit om betrokken te raken bij de strijd tegen de opwarming van de aarde door middel van een speciale digitale campagne: CO² Challenge Team. De campagne werd gelanceerd op sociale netwerken en het internet in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, Spanje en Zuid-Amerika en herinnert ons eraan dat, hoewel het een noodsituatie is, er wel oplossingen bestaan. Veolia nodigt iedereen uit om "samen de uitdaging aan te gaan" door lid te worden van het CO² Challenge Team.

 

Het is ieders uitdaging...

Er moet dringend actie worden ondernomen: om geen onomkeerbaar proces op gang te brengen, moet de opwarming van de aarde beperkt blijven tot minder dan 2°C tegen het einde van de eeuw. Het is een noodsituatie, maar het is niet onvermijdelijk. En het ligt binnen ons bereik.

Laten we samen de uitdaging aangaan!
Omdat er oplossingen bestaan en op grote schaal moeten worden toegepast, kunnen we allemaal iets doen op ons eigen niveau. Laten we een opwaartse spiraal beginnen. Laten we de handen ineen slaan om de CO2-uitstoot te verminderen, de opwarming van de aarde te beperken en de planeet voor ons en voor toekomstige generaties te behouden.

Het is aan u!
Gedurende een periode van enkele weken zullen internetgebruikers de oplossingen van Veolia kunnen ontdekken en de impact van aangepast gedrag kunnen meten met behulp van online rekenmachines. Ook zal er een chatbot beschikbaar zijn op Facebook om een beter inzicht te geven in de problemen met betrekking tot het milieu, water en afval, en om te ontdekken wat we samen kunnen doen om de opwarming van de aarde te bestrijden.