Huidige vacatures

#WeAreResourcers

 

Wij hebben kansen voor verschillende soorten mensen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten, met bijzondere aandacht voor diversiteit op het vlak van leeftijd, geslacht en cultuur. Blader door de openstaande vacatures of klik op "stuur ons je CV" zodat we kunnen kijken of we een mogelijke functie voor je hebben.

 

Financieel Medewerker Accounting -Schiphol Rijk

Als medewerker accounting zorg jij samen met je 5 collega’s voor de financiële administratie. Jij vindt het belangrijk om uitdaging in je werk te hebben en in een fijne sfeer te werken. Complexe bedrijfsstructuren vind jij een uitdaging en maakt je werk alleen maar interessanter. Ontwikkeling staat hoog op je lijstje, samen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Veolia heeft een zeer dynamische financiële afdeling en is op zoek naar mensen die graag in deze dynamiek aan de slag willen. 

 
Het is maandagochtend en je start deze dag om 8.30 uur. Iedereen heeft zijn eigen maandelijks terugkomende taken. Je prioriteiten zijn dan ook afhankelijk van waar je in de maand bent. Een dag zou kunnen zijn dat je begint met het zorgdragen van een sluitende registratie voor alle tussenrekeningen en voor de liquiditeitsbegroting. Verder ben jij verantwoordelijk voor contract facturatie  en beheer, cash forecast, incassozaken crediteuren en debiteuren, intercompany afstemming, closing werkzaamheden, beheren grootboekrekeningen, activalijsten en activa, egalisatie, cashpool en customer goedkeuring. Omdat Veolia  uit verschillende werkmaatschappijen bestaat is de financiële administratie erg complex. Het teamgevoel staat hoog binnen de afdeling en je hebt dan ook een aantal momenten per week dat je bij elkaar zit om te kijken of er iemand hulp nodig heeft zodat de deadlines behaald worden. Je ziet aan je takenlijst dat geen dag hetzelfde is. Ondanks de maandelijks terugkerende taken, maakt de complexiteit van de functie dat elke dag weer een uitdaging is.  

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.: 
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter

Arbeidsvoorwaarden
Als medewerker accounting krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.


Functie-eisen
In jouw rol als medewerker accounting heb jij:

 • financiële opleiding en minimaal mbo-werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke rol;
 • kennis van automatiseringssystemen zoals SAP;
 • ervaring binnen complexe financiële administraties;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels.


Enthousiast?
Solliciteren op deze medewerker accounting functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com
 

 

Financieel Administratief Medewerker - St Michielsgestel

Jij bent op zoek naar een gemoedelijke werksfeer. Je bent graag met meerdere dingen tegelijk bezig. Veel zelfstandige taken in een team wat er altijd voor elkaar staat. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals veel vakantiedagen en goed pensioen. Veolia Nederland is een snelgroeiende organisatie die op zoek is naar een alleskunner op gebied van facturatie en klantgerichtheid. Ben jij die klantgerichte, administratieve nieuw collega die ons komt versterken?

Hoe ziet jouw dag eruit als Administratief Medewerker bij Veolia Energie Netwerken?
Jij bent binnen de afdeling verantwoordelijk voor facturatie, inkoop en urenregistratie. Meestal begin jij je dag met het checken van je mail om te zien of er spoed dingen in staan. Wanneer dit het geval is, start je de dag hiermee. Nadat je klaar bent, ga je voor jezelf een dagplanning maken. Deze dag start je met het verwerken van alle urenstaten van alle medewerkers van VEN, maar ook van de externe mensen. Dit moet je iedere maand weer aanleveren aan het hoofdkantoor in Nieuwegein. Hier krijg je uiteraard ook allerlei mutaties uit die je moet verwerken. Denk aan declaraties, uren die niet goed verwerkt zijn etc.. Daarna begin je aan de facturatie voor VEN en werk je samen met de projectleiders en de beheerders in het veld. Je krijgt van hen input wanneer iets is afgerond en jij verzorgt de financiële afwikkeling. Facturatie voorwerk voor VEN is intensief omdat je te maken hebt met verschillende afspraken en ook allerlei variabelen binnen deze klant hebt waardoor je veel uitzoek en nakijk werk hebt. Denk hierbij aan verschillende uurtarieven. Voor je nieuwe en bestaande collega’s bestel je nog even snel persoonlijke beschermingsmiddelen en dan zit je dag erop. Doordat er veel uitzonderingen zijn, blijft er veel uitdaging in het werk.

Het team van de administratie bestaat uit 5 mensen en binnen dit team is spontaniteit heel belangrijk en er worden vaak gezamenlijke dingen gedaan zoals samen lunchen, borreltjes, wandelingen en vooral ook veel lachen.. 

Rondleiding door Veolia Energie Netwerken:
Veolia Energie Netwerken BV (VEN), onderdeel van Veolia Nederland, is een organisatie die bedrijfsvoering, beheer en onderhoud verricht voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking. In de organisatie werken 65 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. Specialisten op het gebied van meet- en regeltechniek, opwekinstallaties en ondergrondse infrastructuur verzorgen het ontwerp, bestekken en projectleiding hiervoor.  De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Enschede, Helmond, Heerlen en Geertruidenberg. Veolia Environment (beursgenoteerd Parijs Euronext: VIE) is wereldleider op het gebied van geoptimaliseerde inzet van grond- en brandstoffen. Met meer dan 174.000 medewerkers in de wereld, ontwikkelt Veolia innovatieve technologische oplossingen voor beheer en onderhoud, energie, water en afval die bijdragen aan een duurzame toekomst van zowel steden als industrieën. 

Arbeidsvoorwaarden 
Als Administratief Medewerker krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • 8% vakantiegeld; 
 • Een halfjaar contract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot verlenging.


Functie-eisen
In jouw rol als Administratief Medewerker heb/ben jij:

 • een afgeronde mbo opleiding niveau 4 met een financieel-administratieve richting;
 • een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de installatie branche / een technische omgeving;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten.


Enthousiast?
Solliciteren op deze Administratief Medewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com

 

Projectmedewerker – omgeving Utrecht

Het ondersteunen bij het definiëren en implementeren van nieuwe ICT projecten, daar krijg jij een kick van? Jij hebt affiniteit met bedrijfsprocessen en ICT? Wat kan je verwachten? Veel uitdaging omdat wij veel projecten hebben die opgepakt dienen te worden. Opgeleid worden door onze experts. Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een mooi carrière pad binnen een gave multinational waar jij je flink kan ontwikkelen. Daarbij rijd jij door heel Nederland om onze vestigingen te bezoeken en krijg je een auto van de zaak. Diversiteit in taken en een snelgroeiende organisatie is wat Veolia jou biedt.  

Wat is jouw missie als projectmedewerker bij Veolia Nederland B.V.
Jouw missie zal zijn dat je gaat deelnemen aan ICT projecten en de bijbehorende projectorganisatie binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie, zodanig dat de geformuleerde projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Ook zal jij fungeren als centraal kenniscentrum op het gebied van systemen, processen en de organisatie zodanig dat nieuwe inzichten, werkwijzen en wetgeving beschikbaar zijn voor de organisatie.

Taken waar je aan moet denken:

 • Projectuitvoering, denk hierbij aan het verrichten van alle activiteiten die voortvloeien uit het projectplan. Het aanleveren van input voor het opstellen van een projectplan. Het verzamelen van informatie en kunnen samenvatten als input voor projectoverleg. Projectrapportages opstellen en informeren van alle projectleden. 
 • Proces- en productverbetering, doen van verbetervoorstellen op gebied van operationele ICT processen. Beschrijven van operationele ICT processen in het daarvoor aanwezige software pakket. Daarnaast een bijdrage leveren aan administratieve organisatie en de interne controle vanuit ICT perspectief. 
 • Functioneel applicatiebeheer, instrueren en begeleiden van gebruikers en aanspreekpunt voor alle vragen en problemen met betrekking tot het gebruik van de applicaties. Signaleren van gebruikersbehoeften (opleiding, training, aanpassingen aan applicaties). Beheren en wijzigen van stamdata. 


Rondleiding door Veolia Nederland B.V.: 
Veolia is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van milieudiensten. Wij zijn ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunen onze klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. De 650 medewerkers van Veolia in Nederland maken deel uit van de grootste mondiale leverancier van milieuoplossingen. Samen met onze ruim 169.000 collega’s over de hele wereld zetten we ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op beste praktijken, milieubescherming en een betere kwaliteit van leven voor anderen.


Arbeidsvoorwaarden 
Als projectmedewerker krijg jij in ieder geval:

 • marktconform salaris;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 26 vakantiedagen; 
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon.


Functie-eisen
In jouw rol als projectmedewerker heb/ben jij:

 • een afgeronde HBO opleiding in de richting bijvoorbeeld business intelligence, bedrijfseconomie;
 • tenminste 2 jaar werkervaring op een financiële afdeling en in business IT;
 • analytisch vermogen, jij bent in staat essentie van een project te doorzien;
 • praktisch en oplossingsgericht ingesteld, met oog voor de operationele gang van zaken;
 • flexibel; Jij bent daar waar nodig;
 • leergierig, maakt zich nieuwe werkzaamheden snel eigen;
 • finance expertise, ziet financiële verbanden tussen diverse ICT werkprocessen;
 • fulltime beschikbaar;
 • communicatief vaardig, jij kan op alle niveaus acteren;
 • woonachtig in de regio Utrecht;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Enthousiast geworden?
Solliciteren op deze projectmedewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@veolia.com
 

 

Mechanisch Onderhoudsmonteur – Schijndel

Jij voelt je thuis in een productieomgeving. Jij vindt het een uitdaging om met complexe machines aan de slag te gaan. Jouw motto, storingen kan je voorkomen door goed onderhoud. Een goed salaris en pensioen. Werken in een bedrijf met nog echt een familiebedrijf sfeer is wat jou zeer aanspreekt. MEWA groeit en is op zoek naar jou om samen met Lars van de technische dienst het machinepark optimaal te laten draaien

Een dag als mechanisch onderhoudsmonteur bij MEWA Plastics.

Je begint je dienst en bespreekt met Lars hoe de nachtdienst is geweest en of er nog calamiteiten waren. Met deze informatie plan jij je dag in. Je hebt gehoord dat een van de spuitgietmachines sputterde vannacht. Aan jou de taak vandaag om te onderzoeken wat er gaande is om een storing te voorkomen. Lars gaat je begeleiden omdat het productieproces van MEWA heel complex is en de machines dus ook. wat er die dag gedaan moet worden. Je checkt ook even het magazijn vandaag of alle belangrijke onderdelen van de machines op voorraad zijn. Het productieproces stil leggen omdat je moet wachten op een onderdeel, dat doe je niet graag. Je werkt veel zelfstandig en ziet wanneer er ergens ingesprongen moet worden. Je leert dagelijks bij van je collega’s en geniet van de complexiteit van de machines. Jouw technische hart klopt hierdoor nog sneller!

Rondleiding door Mewa Plastics:

Mewa is gevestigd te Schijndel. Op de locatie worden oude CD’s en dakplaten vermalen. Het maalgoed wordt intensief gewassen zodat helder flakes ontstaan. Deze flakes worden gesmolten en gefilterd in een extruder. Het nu zuivere materiaal is geschikt voor de productie van nieuwe producten. Voor het vervaardigen van deze nieuwe producten staan 16 spuitgietmachines dag en nacht 7 dagen in de week aan. Voor de bediening van de machines en de logistiek eromheen zijn een bedrijfsleider, een logistiek medewerker en 5 ploegen van 3 man actief.

Het kantoor grenst aan de productiehal. De binnendienst bestaat uit 2 ervaren medewerkers. De administratie wordt parttime ingevuld.

Kortom een platte organisatie waar hard gewerkt wordt. Een cultuur van handen uit de mouwen! Maar ook een bedrijf met vele kansen die uitgezocht en gepakt kunnen worden.

Mewa is samen met de Van Scherpenzeel Groep eind oktober 2017 overgenomen door Veolia. Een wereldwijd concern dat zich richt op circulaire grondstoffen, duurzame energie en drinkwater. www.veolia.com

Arbeidsvoorwaarden
Als monteur krijg jij in ieder geval:

 • marktconform salaris;
 • een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 28 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen.


Functie-eisen
Als monteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde MBO mechanische opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring;
 • je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken;
 • je bent leergierig en enthousiast;
 • flexibel, omdat je ook wel eens wakker wordt gebeld door de nachtdienst.


Enthousiast?
Solliciteren op deze mechanische onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com
 

 

HR Medewerker ((tijdelijke) – Nieuwegein/Schiphol-Rijk

(tijdelijke functie +/- 6 maanden)
 

Afwisseling en in contact staan met je collega’s. Aanspreekpunt zijn en elke dag bijleren. Zelfstandig werken in een leuk klein team. Geen dag hetzelfde in een snelgroeiende organisatie. Ontwikkeling vind jij belangrijk voor jezelf en teamwork staat voorop. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en veel vrije dagen zitten uiteraard in je pakket. Deze functie start de eerste maanden in Nieuwegein, daarna zul je vanaf Schiphol-Rijk gaan werken. Spreekt dit je aan, lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw dag eruit als HR medewerker bij Veolia Nederland?

Je dag begint om 8.30 uur en je opent je mailbox. Omdat jouw mailbox ook is gekoppeld aan het centrale HRM e-mailadres overleg je even met je collega’s wie welke e-mail zal oppakken. Deze e-mails kunnen van alles bevatten en dit maakt je job zo afwisselend en leer je dagelijks bij. Bijvoorbeeld een vraag van een servicemonteur over zijn verlofrechten of de aanvraag van een contractmanager voor een werkgeversverklaring. Omdat Veolia heel erg aan het groeien is komen er veel vragen op je af, zowel telefonisch als per e-mail. Het is dus belangrijk dat je weet welke prioriteiten er zijn. Naast het oppakken van deze vragen ga je aan de slag met het regelen van een nieuwe incompany VCA VOL cursus. Je brengt in kaart van wie de diploma's binnenkort gaan verlopen en op basis hiervan weet je hoeveel trainingsdagen je kan organiseren. Vervolgens neem je contact op met het opleidingsinstituut om mogelijke data op te vragen en licht je de leidinggevenden van de deelnemers hierover in. Ondertussen komt Dirkjan (je leidinggevende ) aan je vragen of je een brief wil maken voor een servicetechnicus die een medewerker heeft aangebracht, je kan hem namelijk blij maken met een mooie bonus. De werkzaamheden zijn dus erg veelzijdig, je krijgt veel verschillende taken als (allround) HR Medewerker bij Veolia. 

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter

Arbeidsvoorwaarden
Als HR medewerker krijg jij in ieder geval:

 • marktconform salaris;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.


Functie-eisen
In jouw rol als HR medewerker heb jij:

 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van HRM;
 • aantoonbare ervaring in een HR ondersteunende functie;
 • stressbestendig, hectische omgevingen ben je gewend;
 • je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels;
 • woonachtig in de nabije omgeving van Schiphol-Rijk.


Enthousiast?
Solliciteren op deze HR medewerker gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com
 

 

Servicedesk Medewerker – Amsterdam

Jij bent op zoek naar een baan waar een goede werksfeer heerst. Waar je uitdaging vindt en gewaardeerd wordt. Mooie, veelzijdige projecten waar jij je servicegerichte kwaliteiten in kwijt kan. Voor jou staat de klant centraal en jij zult alles op alles zetten om de klant te helpen. Goede arbeidsvoorwaarden, zoals veel vrije dagen zijn belangrijke elementen van het werken bij Veolia Gebouwenbeheer te Schiphol-Rijk.

Een dag als servicedesk medewerker bij Veolia Gebouwenbeheer: 
Iedere dag komen er tientallen storingen binnen op de afdeling Gebouwenbeheer. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen van deze storingen en te zorgen dat deze zo snel mogelijk opgelost gaan worden. Jij zult het eerste aanspreekpunt zijn voor klant en monteur. Door jouw nieuwsgierigheid, weet jij goed te inventariseren wat er aan de hand is. Hierdoor kan jij dit ook weer goed naar de monteur vertalen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de opdrachtbevestigingen en bestellingen naar leveranciers.

Kortom, een veelzijdige regelfunctie met veel ruimte voor initiatief!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden: 
Als servicedesk medewerker krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld; 
 • een jaarcontract met een vast contract als uitgangspunt.


Jouw profiel
Als servicedesk medewerker heb/ben jij:

 • een afgeronde vmbo/mbo opleiding;
 • Fulltime beschikbaar;
 • een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met techniek;
 • zeer dienstverlenend ingesteld, klant staat nummer 1;
 • goede communicatieve vaardigheden.


Enthousiast?
Solliciteren op deze servicedesk medewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl.
 

 

Service Coördinator – Amsterdam

Jij bent een planner in hart en nieren. Jij bent op zoek naar een baan waar een goede werksfeer heerst. Waar je uitdaging vindt en gewaardeerd wordt. Mooie, veelzijdige projecten waar jij je servicegerichte kwaliteiten in kwijt kan. Goede arbeidsvoorwaarden, zoals veel vrije dagen zijn belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarden bij Veolia Gebouwenbeheer.

Een dag als Service coördinator bij  Veolia Gebouwenbeheer: 
Iedere dag komen er ongeveer tien storingen binnen op de afdeling Gebouwenbeheer. Daarnaast zijn er onderhoudswerkzaamheden, die volgens jaarplanning worden uitgevoerd. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze projecten goed te laten verlopen. Jij zorgt voor een strakke, realistische planning en dat het juiste materiaal en de monteurs op de juiste plek aan de slag gaan. Jij geeft leiding en sturing aan de servicedesk (medewerkers) en in overleg met de contractmanagers draag jij zorg voor een juiste uitvoering en invulling van de contracten. Het team van 20 monteurs is een gezamenlijke verantwoording van jou en je team van de servicedesk, dit geldt ook voor het magazijn.

Kortom, een veelzijdige regelfunctie met veel ruimte voor initiatief!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden
Als Service coördinator krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld; 
 • een jaarcontract met een vast contract als uitgangspunt.


Jouw profiel
Als Service coördinator heb/ben jij:

 • een afgeronde technische mbo of hbo opleiding;
 • fulltime beschikbaar;
 • woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
 • ervaring in en kennis van beheer en onderhoud en planning;
 • een aantal jaren ervaring in een rol als bijvoorbeeld transportplanner, logistiek planner of storingsplanner.

Enthousiast?
Solliciteren op deze Service coördinator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com
 

 

HR Stagiaire - heel Nederland

Auto van de zaak? Bij een stage? Jazeker voor deze stage zal je een auto nodig hebben. Jij op zoek naar een stage waar je de theorie in praktijk kan brengen. Jij gaat ontdekken hoe het is om voor multinational te werken? Op zoek naar leuke werksfeer? Veolia heeft met zijn vele werkmaatschappijen in diverse disciplines een zeer uitdagende HR afdeling. Kortom veel leren in een korte tijd. Lees snel verder hoe een stage dag eruit komt te zien.  

Wat is jouw doel als stagiaire HR bij Veolia Nederland?
Veolia Nederland BV (Circulaire Economie en Energie Transitie) heeft recent een aantal organisaties overgenomen waar behoefte is aan goed beschreven functies. Aansluitend dienen deze functies ingedeeld te worden in de (deels) bestaande loongebouwen.
De opdracht zal bestaan uit het beschrijven en of actualiseren van de functies. De CATS systematiek zal worden gehanteerd waarin betrokkene zal worden getraind. Het begeleiden van de indeling in bestaande loongebouwen en wellicht het “managen” van de effecten van de indeling kan deel uitmaken van de opdracht
Aangezien er meerdere vestigingen moeten worden bezocht (Vroomshoop, Dronten, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam etc.) zal er ten behoeve van deze opdracht een auto ter beschikking worden gesteld.

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter

Arbeidsvoorwaarden
Als stagiaire HR krijg jij in ieder geval:

 • marktconform stagevergoeding;
 • een professionele stagebegeleider;
 • mogelijkheid om veel te leren;
 • fijne werkomgeving.


Functie-eisen
In jouw rol als stagiaire HR heb/ben jij:

 • een 4de jaars student van jouw HBO opleiding Human Resource Management ;
 • je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • een rijbewijs, je krijgt tijdens je stage beschikking over een auto;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels;
 • uren in overleg.


Enthousiast?
Solliciteren op deze stagiaire HR gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com.
 

 

Legal trainee - Schiphol Rijk

Wil jij ontdekken hoe het is om voor multinational te werken? Op zoek naar leuke werksfeer? Veolia heeft met zijn vele werkmaatschappijen in diverse disciplines een zeer uitdagende legal afdeling. Jij kan je juridische hart dus goed ophalen hier. Te denken valt aan aanbestedingsrecht, contractenrecht, verzekeringen, data privacy, M&A en corporate law. Kortom veel leren in een korte tijd. Lees snel verder hoe een stage dag eruit zou kunnen zien.  

Hoe ziet jouw dag eruit als Legal Trainee bij Veolia Nederland?
Je begint tussen 8 en half 9 en ziet daar Marije al achter haar bureau zitten. Jullie gaan tijdens een kop koffie de dag doornemen. Op het programma voor vandaag staat dat jij je bezig gaat houden met het register van de verwerkingsactiviteiten zoals Veolia moet bijhouden op basis van de AVG. Het leuke van deze taak is dat je een doorkijk krijgt in de organisatie Veolia omdat je met alle werkmaatschappijen te maken krijgt. Je hebt dus veel contact met diverse mensen. In de middag help jij Marije met beoordelen van de algemene voorwaarden van een nieuwe leverancier. Je bespreekt je bevindingen met haar door, hieruit komen actiepunten die jij weer gaat oppakken. Zoals terugkoppeling naar je interne klant zodat zij weer contact met leverancier op kunnen nemen en dit kunnen bespreken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor herinrichten van het archiefsysteem voor alle contracten binnen Veolia Nederland. Zoals je weet gaat er bij een bedrijf ook wel eens wat mis, dus kan het zijn dat jij je bezig gaat houden met de verzekering en het juridisch afhandelen van eventuele schade. Je bent onderdeel van het Veolia Legal Benelux & Nordics team wat bestaat uit 7 collega’s en zij staan altijd voor je klaar om je te helpen. 

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter

Arbeidsvoorwaarden
Als legal trainee krijg jij in ieder geval:

 • marktconform stagevergoeding;
 • een professionele stagebegeleider;
 • interessante casussen;
 • fijn werkomgeving.

 


Functie-eisen
In jouw rol als legal trainee heb/ben jij:

 • minimaal een 3de jaars student van jouw universitaire opleiding rechtsgeleerdheid;
 • stressbestendig, hectische omgevingen krijg jij een kick van;
 • je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels en Frans is een pré;
 • uren in overleg; 
 • minimaal 5 maanden beschikbaar;
 • woonachtig in de nabije omgeving van Schiphol-Rijk.


Enthousiast?
Solliciteren op deze legal trainee gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker-ext@veolia.com.
 

 

Product & Proces Engineer – Flestic Dronten

Het kan altijd beter! Dat is jouw slogan als je naar producten of processen kijkt. Het zit in je bloed om producten en processen te ontwerpen waarbij “slimmer, efficiënter en duurzamer” steekwoorden zijn die bij jou bovenaan de lijst staan. Je zoekt een uitdagende baan waar een leuke, positieve werksfeer heerst binnen een platte organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei!


Hoe ziet jouw dag eruit als Product & Proces Engineer bij Flestic? 
Flestic wordt uitgenodigd door klanten om mee te denken over hun verpakkingsproblematiek. Soms weet de klant al exact wat ze wil en soms enkel dat het product verpakt moet worden. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de constructie en de uitwerking van nieuwe producten. Daarbij werk je in een coördinerende rol samen met je collega’s in het team en met verkoop. Het eindresultaat is een succesvolle implementatie van nieuwe producten, waarbij naast schoonheid vooral efficiëntie en duurzaamheid centraal staan. Niet alleen voor ons, maar óók voor de klant.

Flestic produceert kunststof verpakkingen in kleine en middelgrote series. Steeds gaat het om nieuwe, klantspecifieke verpakkingen. Het gestandaardiseerde machinepark van Flestic is hier hierbij gericht op het leveren van maximale flexibiliteit. De extrusieblaasmachines zijn voor het grootste deel in eigen huis ontwikkeld en gebouwd. Vanuit jouw continue drive om producten en processen te verbeteren, werk je nauw samen met de hoofd technische dienst om de productieprocessen te optimaliseren en door te ontwikkelen. Jij zorgt er daarbij voor dat kennis en nieuwe mogelijkheden uit de markt binnen Flestic geïntroduceerd worden en waar mogelijk toegepast. 

Vernieuwingen zijn veranderingen. Jij weet daarbij als geen ander dat het implementeren van nieuwe producten en processen een gestructureerde en projectmatige aanpak vereist. Voor jou is dat geen enkel probleem, want dat zit in je genen.


Rondleiding door Flestic:
Flestic produceert kunststof verpakkingen. Flessen en sluitingen. Deze verpakkingen worden geproduceerd in opdracht van grote en kleine klanten, voor A-merken en private label merken. Via onder andere supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten vinden deze verpakkingen haar weg naar nagenoeg elk huishouden in Nederland, dus de kans is heel groot dat er ook een verpakking van Flestic bij jou in de kast of op tafel staat. Flestic is een echt productiebedrijf. Er draaien dan ook dagelijks bijna 70 productiemachines om aan de behoefte van de klant te voldoen. De markt voor verpakkingen is op dit moment enorm in beweging. Er wordt veel gesproken over duurzaamheid en zorg voor het milieu. Flestic zit hier middenin en het zit in haar DNA om hierover niet alleen te praten, maar ook daadwerkelijk iets te doen!


Functie-eisen
In jouw rol als Product & Proces Engineer:

 • een relevante opleiding in de richting Industrieel Product Ontwerp of Werktuigbouwkunde;
 • hbo kennis- en werkniveau;
 • minimaal 2 jaar (relevante) werkervaring;
 • ervaring met 3D tekenprogrammas, bij voorkeur SolidWorks;
 • kennis van kunststofverwerking is een pre;
 • ervaring met ontwerpen van verpakkingen is een pre;
 • Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.Arbeidsvoorwaarden
Als Product & Proces Engineer biedt Flestic jou:

 • marktconform salaris;
 • jaarcontract bij goed functioneren om te zetten naar contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • volop ruimte voor opleiding / training.Enthousiast?
Ben jij die Product & Proces Engineer die graag het team van Flestic komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Monteur - Flestic - Dronten

Jouw functie
Van een productieomgeving gaat jouw hart sneller kloppen. Zorgen dat de machines de kwaliteit leveren die de klant gewend is geeft jou een kick. Samenwerken met andere technische professionals maakt dat het werken bij Flestic voor jou genoeg uitdaging geeft dag in dag uit. 

Doel als storings- / ombouwmonteur bij Flestic? 
Je bent om 6:45 uur aanwezig voor een kort overleg met je collega's over wie wat gaat doen die dag. Om 7.00 start je je dag en uit een lijst met omstellingen kies je de volgende die gepland staat:

 • Je hebt wat vragen over de volgende productie order en/of prioriteit en gaat overleggen met de productieplanner (je neemt zelf initiatief)
 • Tijdens de omstelling kom je machine onderdelen tegen die onderhoud nodig hebben, je gaat overleggen met een collega van de TD of desnoods van de afdeling R&D hoe nu verder
 • Sommige onderdelen zullen ter plekke gerepareerd moeten worden, je legt je omstel pet aan de kant en gaat lekker sleutelen totdat je verder kunt
 • Sommige reparaties staan je niet in de weg van je omstelling en moeten ingepland worden, jij noteert deze reparaties in de daarvoor bestemde aantekenlijst en gaat verder

Tussen de middag ga je lekker lunchen met je collega's. Daarna ga je weer verder met je planning. De eerste producten komen uit de machine, je bent niet 100% tevreden met de kwaliteit, je gaat zelf naar de kwaliteit afdeling en overlegt hierover. Je raadpleegt een ervaren collega voor tips en trucs en haalt desnoods een proces engineer erbij voor advies. 

Zodra je omstelling klaar is en je een kwalitatief goed product hebt kunnen maken (je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van een fles) ga je je machine overdragen aan de dienstdoende voorman. Je gaat verder met je volgende omstelling, je bent natuurlijk super gedreven en wil een 2e omstelling voor de einde van de dag gereed hebben.

Om 16:00 uur ga je met een tevreden gevoel naar huis en weet je wat je de volgende dag als eerst gaat oppakken. Naast omstellingen mag je na verloop van tijd ook aan de slag met proef blazingen van nieuwe producten. 1 x per 4 weken zodra je de kennis hebt opgebouwd, mag je een week aan de slag als storingsmonteur. Overdag ben je in dienst van de voorman en zorg je gezamenlijk voor dat de gehele afdeling lekker blijft draaien.

Rondleiding door Flestic:
Flestic produceert kunststof verpakkingen. Flessen en sluitingen. Deze verpakkingen worden geproduceerd in opdracht van grote en kleine klanten, voor A-merken en private label merken. Via onder andere supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten vinden deze verpakkingen haar weg naar nagenoeg elk huishouden in Nederland, dus de kans is heel groot dat er ook een verpakking van Flestic bij jou in de kast of op tafel staat. Flestic is een echt productiebedrijf. Er draaien dan ook dagelijks bijna 70 productiemachines om aan de behoefte van de klant te voldoen. De markt voor verpakkingen is op dit moment enorm in beweging. Er wordt veel gesproken over duurzaamheid en zorg voor het milieu. Flestic zit hier middenin en het zit in haar DNA om hierover niet alleen te praten, maar ook daadwerkelijk iets te doen!


Functie-eisen
In jouw rol als storings- / ombouwmonteurmonteur heb / ben je:

 • eenafgeronde technische mbo opleiding, eventueel aangevuld met VAPRO;
 • een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring in de verpakkingsindustrie is een must;
 • een teamplayer;
 • ervaring in de kunststoftechnologie (pre);
 • hands-on mentaliteit en een flinke dosis energie.


Arbeidsvoorwaarden
Als storings- / ombouwmonteur biedt Flestic jou:

 • marktconform salaris;
 • jaarcontract bij goed functioneren om te zetten naar contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • Volop ruimte voor opleiding / training.


Enthousiast geworden en ben jij die monteur die graag het team van Flestic komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Allround Servicemonteur - Utrecht

Jouw functie
Jij bent een gedreven servicemonteur uit de omgeving Utrecht. Zelfstandig op pad is wat je belangrijk vindt. Daarnaast wetende dat je altijd een team met fijne collega’s hebt die je bijstaan waar nodig. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Een dag als servicemonteur bij Veolia Gebouwenbeheer: 
Jouw taak als monteur is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers. 

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicemonteur bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract,  bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen. 


Functie-eisen
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als een allround servicemonteur;
 • kennis van klimaat installaties is een must;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.


Enthousiast?
Solliciteren op deze allround servicemonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

Storingscoördinator- St Michielsgestel

Als storingscoördinator ben jij een organisatietalent met een technische achtergrond. Jij gaat als storingscoördinator de installatiestoringen, die via een storingsmanagement system (VSMS) binnenkomen, monitoren en verhelpen. Jij hebt de ambitie om te groeien in je functie en je vindt het ook leuk om in een verschoven dagdienst van 12.30 tot 21.00 te werken. 

Je komt te werken bij Veolia Nederland. Dit is een snelgroeiende organisatie die op zoek is naar servicegerichte mensen. Bij Veolia heerst een goede werksfeer en krijg je veel zelfstandige taken. Ben jij die technische en klantgerichte coördinator die het team komt versterken?
 

Jouw dag als storingscoördinator bij Veolia Energienetwerken.
Je begint de middagdienst met de overdracht van de ochtenddienst. Hierin bepreek je de lopende zaken. In de afgelopen nacht en ochtend zijn er wat storingen geweest waarvan er een die middag nog problemen geeft bij de eindgebruikers. Op het moment is namelijk nog een monter bezig met die storing. Jij bent het aanspreekpunt voor deze monteur. 

Je ziet een storing binnen komen in het VSMS.  In het Priva systeem kijk jij of je het op afstand kan oplossen samen met de technisch operator. In dit geval kan dat helaas niet. Je kijkt in de planning belt de monteur. Wanneer de monteur bij de storing is, zorg je dat feiten op tafel komen door middel van tien vooropgestelde vragen. Dit moet geregistreerd worden in het logboek. Wanneer de storing is opgelost belt de monteur om zich af te melden. 
Bij het monitoren van alle storingen blijkt dat de monteur van de ochtend nog steeds bezig is, jij belt ook deze monteur om te vragen wat de status is. Het blijkt dat de storing al is opgelost, maar de monteur zich niet heeft afgemeld. Ook deze storing kan je dus afmelden. 
Aan het begin van de avond is het roodgloeiend aan de telefoon en ben jij samen met de technische operators bezig alle storingen te monitoren, registreren, verhelpen en af te melden. Deze koude dag met veel installatiestoringen hebben jij en je team weer succesvol volbracht. Uiteraard sluit je af met een overdracht. Het is een hectische baan, maar je krijgt vanuit Veolia en je collega’s veel support. Dit zorgt ervoor dat je met een goed gevoel naar huis.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa zeventig medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen.
Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.

Arbeidsvoorwaarden: 
Als storingscoördinator krijg jij in ieder geval:

 • goed salaris;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • een goed pensioen;
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • 8% vakantiegeld; 
 • ontwikkelingskansen door middel van trainingen;
 • een reiskostenvergoeding.


Functie-eisen
In jouw rol als storingscoördinator heb jij:

 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in een technische richting;
 • een paar jaar ervaring in een soortgelijke storingsfunctie is een pre;
 • affiniteit met energienetwerken.
 • zeer goede administratieve vaardigheden, jij zorgt ervoor dat alles geregistreerd wordt;
 • goede communicatievaardigheden,  jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten.


Enthousiast?
Solliciteren op deze storingscoördinator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@novi-jobs.nl
 

Project Engineer – St Michielgestel

Veel in de auto zitten is iets waar jij blij van wordt. Jouw hart gaat sneller pompen wanneer je denkt aan vervangings- en optimalisatieprojecten op gebied van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek. Dit alles in vrijheid en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met als bonus een team die passie heeft voor wat ze doen en je graag helpen. Want samen staan we sterk. 

Hoe ziet jouw dag eruit als project engineer bij Veolia Energienetwerken:

Je bent op tijd op, want je hebt om 7:30u een afspraak in Leeuwarden om een SAT uit te voeren van een nieuw gebouwd ketelhuis. Dit ketelhuis gaat een nieuwbouwwijk van warmte voorzien. De gehele ochtend ben je hiermee bezig, en als je weg bent draait de installatie naar behoren. Terwijl je bezig was kreeg je een vraag van een monteur op een ander project om de laatste versie van de software beschikbaar te stellen. Dit regel je tussendoor. 

's Middags ben je op kantoor en maak je een werkomschrijving voor een nieuw besturingssysteem. Er worden de komende jaren een groot aantal warmte-installaties verduurzaamd, en hier is ook een upgrade van de elektra en het besturingssysteem nodig. Je maakt een volledige werkomschrijving, stuurt deze in overleg met afdeling inkoop naar drie onderaannemers, zodat zij een goede prijs kunnen maken voor de ombouw. Over een aantal weken zul je dit werk zelf begeleiden. 

Doel van de functie:
Operational Technology’ ( OT ) & Telemetrie omvat alle voorzieningen voor het centraal bewaken, bedienen en beheren van de besturingssystemen van de warmte- en energie-infrastructuur. Je draagt zorg voor een goede betrouwbare werking van een deel van deze systemen met oog voor kosten en kwaliteit. Je ontwerpt en begeleidt van vervangings- en optimalisatieprojecten op gebied van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.: 
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda. 

Arbeidsvoorwaarden
Als project engineer krijg jij in ieder geval:

 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • goed salaris;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling. 


Functie-eisen
In jouw rol als project engineer heb jij:

 • minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld elektrotechniek, besturingstechniek of een mbo opleiding met bewezen praktijk ervaring;
 • ervaring met projecten op het gebied van procesautomatisering;
 • in staat zijn om een probleem, een situatie of een proces te ontleden in componenten en de herkomst en samenhang hiervan;
 • kennis van en ervaring met PLC, DCS, SCADA, MES-applicaties en networking is een pre;
 • kennis van Priva platform is een pre.


Enthousiast?
Solliciteren op deze project engineer functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Monteur (kortlopende projecten) - St Michielsgestel

Monteur 
(Kortlopende projecten)


Jij vindt het een uitdaging om bezig te zijn met kortlopende, diverse klussen. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen. 

Wat is jouw doel als (klussen) monteur bij Veolia Gebouwenbeheer: 
Jouw taak als (klussen) monteur is dat je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van algemene klussen welke je door krijgt van werkvoorbereider / contractbeheerder. 

Na het ophalen van de benodigde materialen rij je door naar de eerste opdrachtgever waar je een CV ketel gaat vervangen. Dit is pittige klus en hier ben je dan ook een hele dag zoet mee. Einde van deze dag lever jij een goed werkende CV ketel op bij de eindgebruiker. Uiteraard zorg je dat alles weer opgeruimd is. Wanneer jij je bus instapt, bel jij nog even naar kantoor voor de planning van de volgende werkdag. Hier verneem je dat je de volgende dag start op kantoor omdat je een transportpomp moet ophalen voor je eerste klus. Eenmaal op kantoor aangekomen zet je de pomp in je bus en verneem jij dat voor de middag een afspraak gepland staat om een afzuigventilator te vervangen bij een andere opdrachtgever. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde klussenbus. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt. 

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden
Als (klussen) monteur bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto (klussenbus) en mobiele telefoon; 
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen. 


Functie-eisen
Als (klussen) monteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring als (klussen) monteur W;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;
 • woonachtig in de provincie Brabant;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.


Enthousiast?
Solliciteren op deze (klussen) monteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Servicemonteur W - St Michielsgestel

Jouw functie

Jij bent een ervaren monteur W uit de provincie Brabant. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen. 

Een dag als servicemonteur W bij Veolia Gebouwenbeheer: 
Jouw taak als monteur W is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Jij bent het visitekaartje van Veolia bij onze klanten. Je adviseert de contractbeheerder en de servicecoördinator over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers. 

De servicedesk heeft jou gisteren de planning doorgegeven voor de dag van vandaag. Je  gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Jouw hoofdtaak bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en storingen aan gebouw gebonden installaties. Bij de eerste opdrachtgever moet je een heater en een luchtbehandelingskast in een magazijn onderhouden. Wanneer je klaar bent, ga je weer verder naar je tweede klus. Hier ben je bezig om een CV installatie onderhoud te geven en de radiatoren na te kijken. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde bus. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicemonteur W bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto  en mobiele telefoon; 
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen. 


Functie-eisen
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur W;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;    
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.


Enthousiast?
Solliciteren op deze servicemonteur W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Beheerder - Limburg

Jij bent een beheerder in hart en nieren. Jij hebt een passie voor opwek- en distributie installaties. Teamwork staat bij jou hoog in het vaandel. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een goed pensioen, veel vrije dagen met ADV dagen erbij en uiteraard een goed salaris. Werken in een gemotiveerd en ervaren team waar jij je aan kan optrekken. 

Wat is jouw doel als beheerder bij  Veolia Energienetwerken 
De beheerder is verantwoordelijk binnen het team voor de regio Zuid (omgeving Limburg) voor het technisch beheer en bedrijfsvoering van ongeveer 20 opwek- en distributie installaties. Jij bent voor een aantal locaties verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud. Belangrijkste taakstelling is optimalisatie van beschikbaarheid, onderhoudskosten en efficiency. Jij bewaakt het dagelijks functioneren van de assets c.q. monitort de asset performances met behulp van aanwezige systemen. Draagt zorg en geeft toezicht voor correcte afwikkeling van storingen en problemen in jouw regio voor alle assets, klanten en aannemers. Opstellen en up-to-date houden van de onderhoudsplannen met behulp van een onderhoudsmanagement systeem. Daarnaast treedt jij op als projectleider voor optimalisatieprojecten. Administratie is jou ook niet onbekend. Hierbij moet je denken aan het up-to-date houden van de technische administratie. Operationele en financiële rapportages ten behoeve van prognosticeren, plannen, uitvoeren en rapporteren van werkzaamheden. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor onderzoek en verslaglegging van storingen. Je werkt nauw samen met de maintenance coördinator en geeft input aan onderhouds- en investeringsvoorstellen en budgetten (vervanging of modificatie). 

Rondleiding door Veolia Energienetwerken)B.V.
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.

Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Geertruidenberg, Enschede, Helmond, Heerlen, en Tilburg en Breda. 

Arbeidsvoorwaarden
Als beheerder krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO norm ;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • auto van de zaak.


Functie-eisen
In jouw rol als beheerder heb jij:

 • afgeronde MBO niveau-4 of HTS opleiding aangevuld met een warmte technische- en meet- en regeltechnische opleiding;
 • woonachting in de omgeving van Limburg;
 • Ervaring met het beheer en onderhoud van technische (energie)installaties is noodzakelijk
 • Ervaring en kennis van stads- en wijkverwarming is niet noodzakelijk, maar wel fijn om te hebben;
 • goede organisatorische en administratieve vaardigheden;
 • kennis van Microsoft Office (Word en Excel);
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent


Enthousiast?
Solliciteren op deze beheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Technisch Operator - BECC Cuijk

Jij bent verantwoordelijk voor het operationeel beheer en onderhoud van een biomassacentrale in Cuijk. Je geniet van een goede werksfeer en uitdaging. Je vindt werken in een 2 ploegendienst geen probleem. Uiteraard zijn er opleidingsmogelijkheden en hebben we een goed pensioen. Veolia Industriediensten investeert in haar personeel, dat wil jij toch ook.

Een dag als technisch operator bij Veolia Industriediensten: 
Je start de dag samen met je collega’s in het ochtendoverleg. De actualiteiten worden besproken en de taken verdeeld. Omdat het beheren onderhouden van een biomassacentrale een zeer dynamisch gebeuren is, krijg je te maken met een hoge diversiteit aan storingen. Hierop anticipeer je snel. Je geeft eerste lijnsupport en kunt bij storingen die zelf niet te verhelpen zijn  terugvallen op een specialist of  de leverancier. Je houdt je ook bezig met het controleren van de bestellingen. Via het Scada systeem doe je de fysieke/visuele controles. Je plant je dag zoveel mogelijk zelf in en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Het aansturen en begeleiden van derden (bijvoorbeeld leveranciers) is ook een dagelijkse taak. Omdat data ontzettend belangrijk voor ons is registreer je alle proces- en onderhoudsdata. Al jouw dagelijkse activiteiten  zijn gericht op het leveren van elektriciteit en stoom aan de klanten van Veolia Industriediensten BV. Je geniet ervan er voor te zorgen dat  dit vlekkeloos verloopt . Daarom kom en ga jij dagelijks met een glimlach op je gezicht op en van je werk.  

Rondleiding door Veolia Industriediensten:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden: 
Als technisch operator krijg jij in ieder geval:

 • Salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskosten;
 • Goed pensioen;
 • Vaktechnische opleidingen;
 • Overwerkvergoeding/onregelmatigheidstoeslag.


Functie-eisen
In jouw rol als technisch operator,:

 • heb jij een afgeronde MBO opleiding in de richting van AOT of Werktuigbouwkunde of iets soortgelijks;
 • heb je naast procesinzicht, ook een hands-on mentaliteit;
 • ben jij in het bezit van minimaal 2 jaar bewezen ervaring in procestechniek;
 • ben jij beschikbaar voor 2 ploegendienst.


Enthousiast?
Solliciteren op deze technische operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Aankomend Servicemonteur - Amsterdam

Jouw profiel
Opgeleid worden tot eerste service monteur bij Veolia Gebouwenbeheer omgeving Hoorn. Een team wat je ondersteund om jezelf te ontwikkelen en groeien. Waar veiligheid super belangrijk is en je werkplek goed uitgerust is. Jij genoeg vrije tijd hebt, want je hebt te maken met dagdiensten. Een leerbedrijf wat je verder helpt, dat is Veolia. 

Hoe ziet jouw dag eruit als aankomend servicemonteur bij Veolia? 
In het begin zal je meelopen met een collega servicemonteur. Hij gaat met jou naar onze  opdrachtgevers om jou zo de vaardigheden te leren om straks zelfstandig aan de slag te gaan. Bij de  start van de dag, krijg je  jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo  kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Functie-eisen
In jouw rol als aankomend servicemonteur:

 • heb jij een afgeronde lts opleiding;
 • beschik je over voldoende administratieve vaardigheden om je werk te rapporteren; ;
 • beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, van  magazijnmedewerker tot  directeur;
 • kun je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken,  waarnaast je ook goed functioneert   in teamverband;
 • ben je flexibel; je standplaats is Hoorn, maar je wordt ook opgeroepen voor storingen bij onze opdrachtgevers in Noord-Holland.


Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers goed beloond moeten worden, zij bieden jou:

 • salaris conform CAO norm;
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen waar relevant;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.


Enthousiast?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl
 

 

Allround Servicetechnicus - (branders) - Rotterdam

Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig hou jij je bezig met het onderhoud en storingen voor de gebouw gebonden installaties bij onze klanten. Aanvullend voer je van tijd tot tijd periodiek onderhoud uit aan de ketel-installaties. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van de service coördinator, dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de service coördinator opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:

 • Heb jij een afgeronde werktuigkundige mbo opleiding;
 • Heb je een aanvullende opleidingen PO ketels.
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon;
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Servicetechnicus functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicemonteur W - Rotterdam

Jij bent een ervaren Monteur W uit de omgeving Rotterdam en Den Haag. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen.

Een dag als servicemonteur W bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur W is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Jij bent het visitekaartje van Veolia bij onze klanten. Je adviseert de contractbeheerder en de service coördinator over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.
 
De servicedesk heeft jou gisteren de planning doorgegeven voor de dag van vandaag. Je  gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Jouw hoofdtaak bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en storingen aan gebouwgebonden installaties. Bij de eerste opdrachtgever moet je een heater en een luchtbehandelingskast in een magazijn onderhouden. Wanneer je klaar bent, ga je weer verder naar je tweede klus. Hier ben je bezig om een koelmachine onderhoud te geven en de radiatoren na te kijken. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde bus. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur W bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto  en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur W;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Servicemonteur W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl


 
Servicemonteur E - Rotterdam

Jij bent een gedreven servicemonteur E uit de omgeving Rotterdam en Den Haag. Zelfstandig op pad is wat je belangrijk vindt, daarnaast heb je altijd een team met fijne collega’s bijstaan waar nodig. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als servicemonteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de contractbeheer en service coördinator over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de service coördinator. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract, bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl


 
Infra-Specialist - St Michielsgestel

Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je ontwikkelen op het gebied van techniek en met name in de energienetwerken. Werken in een gemotiveerd en zeer ervaren team. Zij gaan je helemaal opleiden tot een Infra-Specialist. Je gaat je bezighouden met het uitvoeren en analyseren van metingen aan de warmteleidingen.  Daarnaast wordt je betrokken bij  vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk aan het warmtenetwerk.. Als Infra-Specialist bij Veolia Energienetwerken heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen, veel vrije dagen en je gaat helemaal opgeleid worden.

Hoe ziet jouw dag eruit als Infra-Specialist bij  Veolia Energienetwerken:
Je start je dag in Deventer voor metingen aan het net. Je hebt contact gehad met de beheerder van een aantal winkels om sleutels te krijgen van kelders etc. om bij de meetpunten te komen. Daar ligt dan ook altijd een uitdaging. Deze meetpunten liggen op de meest vreemde plekken. Dit maakt je werk extra bijzonder. Je begint bij een drogist waar je door een gang moet om de kelder in te gaan waar het meetpunt zich bevindt. Wanneer je hier klaar bent, rij je nog even naar een locatie waar je een bouwput in gaat om te kijken of de onderaannemer de reparatie goed heeft afgemaakt. Dit ziet er goed uit. Op naar kantoor St Michielsgestel, waar je een overleg gepland hebt over een nieuw aan te leggen project. Je adviseert de engineer hoe om te gaan met de metingen. Daarna analyseer je de metingen van die ochtend, en werk je het adviesrapport uit. Drukke maar fijne dag.
Onze 2 zeer ervaren Infra-Specialisten Carlo en Harold staan klaar voor jou om je helemaal in te werken tot onze 3de nieuwe Infra-Specialist.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Infra-Specialist krijg jij in ieder geval:

 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • goed salaris;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Infra-Specialist heb jij:

 • minimaal een afgeronde mts opleiding in de richting van bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouw of installatietechniek;
 • affiniteit met of ervaring met ondergrondse leidingen en hierop betrekking hebbende meet- en registratiesystemen;
 • lol in het autorijden, aangezien jij heel Nederland door moet;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met derden in gesprek bent.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Infra-Specialist functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Contractbeheerder - Sint-Michielsgestel (vgb)

Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je team en de opdrachtgever naar een hoger niveau tillen. Jij houdt van zelfstandigheid in je werk. Het zorgen dat de doelstellingen worden bereikt binnen het contract wat je beheert, geeft je een kick. Dit alles in een organisatie waar er ook balans is in werk en privé. Je hebt namelijk veel vakantiedagen. Uiteraard krijg je van ons een laptop en telefoon om je werk uit te voeren. Een auto van de zaak mogen we ook niet vergeten. Wil jij ook horen bij een snelgroeiend bedrijf als Veolia Nederland.

Hoe ziet jouw dag eruit als contractbeheerder bij Veolia Gebouwenbeheer?
Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, beheertechnicus, servicemonteurs, onderaannemers. Je begint de dag dan ook met een overleg. Je bespreekt met o.a. de planning wat de taken voor die dag zijn. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere kleinere contracten. Jouw dag kan dan ook na het overleg zijn dat je een project gaat bezoeken om acties door te spreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud en storingsanalyses. Wanneer je terugkomt uit je gesprek met de opdrachtgever werk je de actiepunten uit. Je delegeert deze punten naar de desbetreffende verantwoordelijke afdeling. Daarna hou jij je bezig met de werkbegroting, je kijkt of de normstelling van de gecalculeerde uren in lijn liggen met wat is afgesproken. Einde van de dag zit je nog met de contractmanager om een aankomende aanbesteding door te spreken. Het is bijna tijd om naar huis te gaan, maar er waren wat storingen vandaag op een locatie. Je belt even met de monteur om te checken of alles is goed gegaan. Jij bent eindverantwoordelijke hiervoor en dit maakt dat je je baan als contractbeheerder extra leuk vind.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de gebouw gebonden installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, ziekenhuizen of warmtenetten, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als contractbeheerder krijg jij in ieder geval:

 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • goed pensioen;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon van de zaak.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contractbeheerder heb jij:

 • een afgeronde mbo opleiding met een technische richting;
 • een paar jaar ervaring als contractbeheerder binnen de utiliteit;
 • ervaring in het aansturen van kleine teams;
 • affiniteit met de technische omgeving;
 • financiële kennis om de werkbegrotingen of prijsopgaven te kunnen maken en op te kunnen volgen;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor alle partijen.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Contractbeheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicemonteur W - Amsterdam

Jij bent een ervaren Monteur W uit de omgeving Amsterdam. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen.

Een dag als servicemonteur W bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur W is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Jij bent het visitekaartje van Veolia bij onze klanten. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

De servicedesk heeft jou gisteren de planning doorgegeven voor de dag van vandaag. Je  gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Jouw hoofdtaak bestaat uit reparaties, vervangingen en nieuwbouw. Bij de eerste opdrachtgever moet je een heater in een magazijn vervangen. Wanneer je klaar bent, ga je weer verder naar je tweede klus. Hier ben je bezig om een koelmachine onderhoud te geven en de radiatoren na te kijken. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde klussenbus. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur W bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto (klussenbus) en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur W of als loodgieter;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Servicemontuer W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicemonteur E - Amsterdam

Jij bent een gedreven Monteur E uit de omgeving Amsterdam. Zelfstandig op pad is wat je belangrijk vindt. je altijd een team met fijne collega’s hebt die je bijstaan waar nodig. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:

 • een jaarcontract,  bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicemonteur - St Michielsgestel

Jij bent een klantgerichte onderhoudsmonteur uit de omgeving Arnhem. Vrijheid en zelfstandigheid in je werk vind je belangrijk, maar er zijn natuurlijk altijd collega’s die je willen helpen. Daarnaast krijg je veel vrije dagen, een goed pensioen en uiteraard staat bij ons ontwikkeling hoog in het vaandel.

Een dag als servicemonteur bij Veolia Gebouwenbeheer:
Een dag als servicemonteur binnen Veolia is nooit hetzelfde. Je start je dag vanuit je huis en gaat naar de klant die is ingepland. Eenmaal bij deze eindgebruiker plaats je een aflever set. Als je bijna klaar bent, word je gebeld. Er is een storing in een afleverstation. Aangezien je dit nooit alleen oppakt, , bel je een collega. Als je daar aankomt, zien jij en je collega dat er een klep vervangen moet worden. Na het vervangen van deze klep is het tijd voor de lunch. Je eet gezellig samen met je collega een broodje. Na de lunch staat er een afsluiting bij een eindgebruiker op de planning. Je bent dan samen met de  collega op locatie om deze af te sluiten. Je krijgt nog een telefoontje, er is een storing bij een eindgebruiker een wijk verderop. Jij bent de spil die zorgt dat de cv weer up and running is. Het is vier uur en je rijdt naar het dichtstbijzijnde magazijn  om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de wekker morgen moet zetten. Je geniet van de diversiteit en vooral veel vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur krijg jij:

 • salaris conform cao (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding en consignatievergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:

 • een afgeronde lts/mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • kennis van VOL/VCA, aangevuld door VeWa is een plus;
 • ervaring met verwarminsnetten;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Servicemonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Technisch Operator - St Michielsgestel HB

Jouw reis (Jouw functie)
Jij bewaakt, beheert en zet het warmtenetwerk Veolia Energie Netwerken in. Dit doe jij in 5 ploegendiensten, waar jij natuurlijk een mooie onregelmatigheidstoeslag voor verdient. ] Natuurlijk krijg jij bij dit groeiende bedrijf een goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen.

Hoe ziet jouw dag eruit als operator WTB bij Veolia Industriediensten:
Wanneer je de ochtenddienst hebt, begint de dag officieel om 8.15 uur. Jij bent daar al om 6:45 uur om de wacht overdracht te ontvangen van de nachtdienst.  Daarna ga jij de dag journaals doorlezen om je op de hoogte te stellen van de  status van het warmtenet.. Je draait je dienst altijd met twee andere collega’s. Om 8.15 begin je met een conference call met de werktuigkundige van de energiecentrales. Je bespreekt alle afwijkende zaken en zet hiervoor de acties uit. Jouw taak is om te zorgen dat er continue warmte geleverd wordt. Omdat niet alles geautomatiseerd is mag jij letterlijk aan de knoppen draaien om de systemen up and running te houden.. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van pompregelingen en het inzetten van bioketels etc.. Jouw werkomgeving is binnen op de locatie in St Michielsgestel. Je monitort via grote beeldschermen het totale warmte netwerk. Bij storingen ben jij de coördinator tussen de verschillende afdelingen en onderhoudsmonteurs. Naast deze taken ben je ook samen met je collega’s verantwoordelijk voor het meldpunt. Hier komen veel telefoontjes binnen met storingen, aan en afmelden van monteurs en klachten etc.. . Einde van de dienst om 14.45 draag jij je werk over aan de collega’s die de volgende dienst hebben. Het leukste aan je collega’s is dat je altijd op ze kunt bouwen en je het samen doet.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.

Arbeidsvoorwaarden:
Als operator krijg jij in ieder geval:

 • Goed salaris ;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als operator WTB heb/ben jij:

 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde;
 • in het bezig van Vapro C, REWIC of AOT;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als operator, operator wtb;
 • ervaring in warmte opwekking;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Technisch Operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Werkvoorbereider/Calculator E&W - Schiphol-Rjik

Jouw reis (Jouw functie)
Geen dag is hetzelfde als werkvoorbereider/calculator bij Veolia Gebouwenbeheer! Verantwoordelijkheid, spilfunctie en werken in een hecht team kenmerken deze functie. Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met (vervanging) projecten en regulier onderhouds-  en storingswerk.
Als werkvoorbereider bij Veolia heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider/calculator bij  Veolia Gebouwenbeheer:
Op het kantoor in Schiphol is het altijd gezellig druk. Dagelijks ontvangen we storingen welke vanuit de afdeling planning ingepland worden en technisch uitgevoerd worden door de monteurs. Diverse werken kunnen niet direct opgelost worden, er dient vervolg werkzaamheden uitgevoerd te worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze vervolgwerkzaamheden goed voor te bereiden, beoordelen van de klacht, juiste materialen selecteren/bestellen, werkplannen maken, enz.  Zo is de klant zo snel en goed mogelijk geholpen. Samen met planning worden de vervolgwerkzaamheden weer ingepland voor juiste uitvoering.  Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen en offertes opstellen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen en je met een offerte bezig bent, gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je collega zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten.

Jij bent dé spin in het web en onmisbaar in het team. Jij krijgt er energie van om zaken goed te regelen in een relatief korte tijd!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer B.V.:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:

 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:

 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van Electro en Werktuigbouwkundige techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;
 • relevante ervaring in de utility branche;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.

Solliciteren?
Solliciteren op deze Werkvoorbereider/ Calculator E&W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Contract Engineer - Amsterdam

Jouw reis (Jouw functie)
Als contract engineer ben jij een key speler in de aanbestedingstrajecten van Veolia. Je werkt zelfstandig, maar je kan altijd terugvallen op je collega’s. Veolia biedt jou goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen, veel vrije dagen en een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.

Hoe ziet jouw dag eruit als contract engineer bij Veolia?
Als contract engineer werk je nauw samen met de commercieel manager van Veolia; Johan. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het calculeren van de aanbestedingen. Jij bent de expert als het aankomt op gebouwen en gebouw gebonden installaties. Wanneer jij een gebouw binnenloopt kan jij in één oogopslag zien wat de staat is van de installaties en wat er voor onderhoud moet gebeuren de aankomende jaren. Uiteraard weet jij je weg te vinden naar de onderaannemers en leveranciers. Ook  ben je altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.
Je bent om 8.00 uur op kantoor in Schiphol-Rijk en start direct met het uitwerken van uitvoeringsgegevens van een bestek, aanvraag of tekening op het kantoor. De deadline is aan het einde van de week en je moet nog een aantal werkafspraken maken met de opdrachtgevers om tot een juiste calculatie te komen. In de middag heb je een schouwing staan bij een belangrijke potentiële klant. Dit zal gaan om een groot onderhoudscontract en je kan niet wachten om hieraan te beginnen.
Jouw dag bij Veolia is divers en druk. Het feit dat je op een leuke locatie werkt samen met je collega’s, maakt dat jij elke dag met een goed gevoel naar je werk gaat.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.
Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contract engineer:

 • heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • heb jij minimaal vier jaar werkervaring als calculator met aantoonbare ervaring met onderhoudsaanbestedingen als kostendeskundige;
 • heb jij elektrotechnische kennis en werkervaring;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek.

 Arbeidsvoorwaarden
Als contract engineer biedt Veolia jou:

 • een jaarcontract en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

 Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Contract Engineer functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicetechnicus - branders - Utrecht

Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus branders, werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Een fijne werksfeer voert de boventoon. Zowel met klanten als collega’s is er ruimte voor gezelligheid. Naast de normale dagelijkse werkzaamheden werk je ook mee in de storingsdienst. Je ontvangt een onregelmatigheidsvergoeding, eventuele scheidingsvergoeding en een goed pensioen. Je werkt zoveel mogelijk in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus branders bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud, de periodieke inspecties en eventuele storingsanalyses. Daarnaast help je, waar nodig, bij het uitvoeren van verschillende projecten. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk. Jij weet dus precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na de lunchpauze stap je weer in je auto. Je bent door de servicedesk opgeroepen en dient een storing bij een andere klant te verhelpen. Als servicetechnicus kom je in aanraking met zowel de elektrotechnische kant als de werktuigkundige kant van de installaties.
Flexibel en accuraat als je bent weet je dit te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Industriediensten:
Veolia Industriediensten onderhoudt en inspecteert elke dag de warmwater en stoominstallaties van een groot aantal bedrijven, industriële plants, ziekenhuizen en haar eigen stoomketelinstallaties. Zo kunnen bedrijven veilig en comfortabel produceren, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden. Veolia Industriediensten ontzorgt de klant.
Veolia is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Als servicetechnicus ben jij onderdeel van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:

 • heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek;
 • heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus branders biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • complete gereedschap set;
 • professionele rookgasanalyzer;
 • leaseauto (ook privégebruik);
 • mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, bijv. PI en EBI.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Servicetechnicus - branders functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicetechnicus- meet en regeltechniek - heel Nederland

Jouw reis (Jouw functie)
Jouw reis begint bij Veolia in een groeiende organisatie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Er heerst een positieve werksfeer waar ruimte is voor gezelligheid met collega’s, waar jij een goed pensioen krijgt en dagdiensten werkt. Als servicetechnicus met de specialisatie meet en regeltechniek werk jij voor diverse opdrachtgevers in je eigen regio. Je houdt je bezig met het programmeren, installeren en onderhouden van meet- en regeltechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Om 08:00 uur begint je dag bij een van onze opdrachtgevers. Je hebt de werklocatie aangewezen gekregen door de servicedesk en weet dus al de planning voor de hele week. Gedurende de dag ben je bezig met diverse werkzaamheden waaronder het programmeren en installeren van meet- en regeltechnische installaties, het bijhouden van revisiegegevens en het bewaken van de kwaliteit. Aan de hand van een checklist werk je de bijbehorende taken af totdat alles naar wens van de klant is gedaan. Ondertussen kan het zo zijn dat je opgeroepen word door de fieldmanager om naar een andere klant te gaan voor het oplossen van een klacht of het verhelpen van een probleem. Geen werkdag is hetzelfde en hierdoor is je baan erg afwisselend.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:

 • Afgeronde technische gespecialiseerde vakopleiding op MBO niveau;
 • Heb jij minimaal 6 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Beschik je over administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, het ene moment communiceer je met een magazijn medewerker en het volgende moment met de directeur;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.

Als servicetechnicus meet en regeltechniek houd je je bezig met zowel reparatie, revisie en het storingsvrij maken van installaties en systemen. Je bezit voldoende kennis om snel te kunnen schakelen op een ander object of techniek indien je moet inspringen bij het oplossen van een klacht of het verhelpen van problemen bij een systeem.

Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou:

 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Servicetechnicus- meet en regeltechniek functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicetechnicus - koeltechniek - heel Nederland

Jouw reis (Jouw functie)
Bij Veolia Gebouwenbeheer werk je in de functie van Servicetechnicus met de specialisatie koeltechniek in een groeiend bedrijf. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je werkt aan de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelmachines zoals airconditionings en grote koelcellen. Je werkt voor diverse opdrachtgevers in jouw eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als Servicetechnicus bij Veolia?
Je dag start met het doornemen van jouw planning. Om 08.00 uur eerst een airconditioning installeren. Door naar de volgende klant om een klacht te verhelpen bij een koelinstallatie en dan nog een aantal kleinere klusjes in de buurt. De ochtend vliegt voorbij en voor je het weet is het 12:00 uur, tijd voor een half uur pauze. Net voordat je weer wilt beginnen word je gebeld door collega’s van de servicedesk; een klant in de buurt heeft een probleem met de koeling of jij dit kunt verhelpen? Flexibel als je bent weet jij hier snel in te schakelen en je handelt de klus waar je mee bezig bent snel en accuraat af. Een spoedklusje tussendoor houd je dag afwisselend! Nadat je nog wat metingen hebt verricht bij een andere klant en een kleine onderhoudsbeurt hebt gegeven keer je 16:45 uur richting huis. Het was weer een afwisselende dag. Morgen ga je samen met een collega op pad, ook leuk!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Servicetechnicus in de koeltechniek;

 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van koeltechniek (diploma F-gassen);
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Kun je zelfstandig de werkzaamheden verrichten van beheer, service en onderhoud van koelinstallaties;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.

Arbeidsvoorwaarden 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou;

 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Servicetechnicus - koeltechniek functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Servicetechnicus - branders - heel Nederland

Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen en reiskostenvergoeding. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud en ook eventuele storingsanalyses. Waar nodig help je ook bij het installeren van een nieuwe ketel. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de storingsdienst opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:

 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Servicetechnicus - branders  functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

Aankomend Servicemonteur - heel Nederland

Jouw reis (Jouw functie)
Opgeleid worden tot eerste service monteur bij Veolia Gebouwenbeheer. Een team wat je ondersteund om jezelf te ontwikkelen en groeien. Waar veiligheid super belangrijk is en je werkplek goed uitgerust is. Jij genoeg vrije tijd hebt, want je hebt te maken met dagdiensten. Een leerbedrijf wat je verder helpt, dat is Veolia.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicemonteur bij Veolia?
In het begin zal je meelopen met een collega servicemonteur. Hij gaat met jou naar onze  opdrachtgevers  om jou zo de vaardigheden  te leren  om straks zelfstandig aan de slag te gaan. Bij de  start van de dag, krijg je  jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo  kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicemonteur:

 • heb jij een afgeronde lts opleiding;
 • beschik je over voldoende administratieve vaardigheden om je werk te rapporteren; ;
 • beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, van  magazijnmedewerker tot  directeur;
 • kun je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken,  waarnaast je ook goed functioneert   in teamverband;
 • ben je flexibel. Je werkt op verschillende locaties in Nederland bij diverse klanten  en prioriteiten kunnen op de dag wijzigen.

Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers goed beloond moeten worden, zij bieden jou:

 • salaris conform CAO norm;
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen waar relevant;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Solliciteren op deze Aankomend Servicemonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, cscheepmaker@novi-jobs.nl

 

#WeAreResourcers

We zijn optimistisch

We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
We gaan samen vooruit.

We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.


Lees meer over werken bij Veolia
 

Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.
Werken bij Veolia? Neem contact op met Corrina Scheepmaker, Corporate Recruiter voor Veolia in Nederland.
Als je onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijg je bij ons alle gelegenheid voor een boeiende carrière!
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst met een frisse blik. Wil jij onderdeel van ons team worden?
Kennis, Innovatie en Inspiratie op het gebied van circulaire economie. Artikelen, blogs, video's en meer.
Een team, een taak: we staan voor een grote uitdaging en die overwinnen we door innovatief te zijn en continu te ontwikkelen.