Carrière

Werken bij Veolia

We hebben maar één aarde, één plek waar wij met meer dan zeven miljard mensen leven. Veolia creëert een circulaire economie om deze aarde zo optimaal mogelijk leefbaar te houden. Wij recyclen restmaterialen met als doel om geen afval meer over te houden maar juist nuttige producten en energie te creëren.

Circular Economy
Hoe doen we dit? Wij zamelen bijvoorbeeld oud papier in bij een grote internationale financiële instelling en maken hier weer nieuw papier van. We gebruiken verzameld plastic om hier de grondstoffen voor tuinmeubelen voor te produceren.
 
Als jij bij Veolia werkt dan kom jij terecht in een groeiend bedrijf waar jij in meegroeit. We ontwikkelen je naar de specialist die jij wilt zijn. Dit doen we door middel van opleidingen en cursussen in je eigen vakgebied. Door verschillende disciplines binnen Veolia is het ook mogelijk om bij andere discipline mee te kijken. Zo kan het dus zijn dat je bij ons als servicetechnicus werkt om het onderhoud van een ziekenhuis te doen en gaat meekijken bij ons Hubgrade project om het energieverbruik van kantoren in Nederland te verbeteren. Natuurlijk werk jij altijd op een veilige manier. Door iedere dag weer nieuwe oplossingen te bedenken hoe we de werkomstandigheden van onze medewerkers verbeteren, zorgen wij dat jij zo veilig mogelijk kan werken.
 
 
Ondanks de grootte hebben alle 600 medewerkers van Veolia een stem. Binnen jouw regio of jouw vestiging is er twee keer per jaar een bijeenkomst. Hier bespreken we samen de actuele onderwerpen binnen onze organisatie en jouw vestiging. We gaan in gesprek en zijn geïnteresseerd in jouw ideeën over veiligheid, de toekomst van Veolia en jouw rol daarin. Met een hapje en een drankje delen we zo informatie en zorgen ervoor dat iedereen zijn mening kan geven.

 
Lijkt het je leuk om bij Veolia te werken? Bekijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer. Zit er niets voor je tussen? Dan kan je natuurlijk ook altijd een open sollicitatie doen. 
Wat betekenen onze waarden voor jou?

Verantwoordelijkheid
Jij neemt de verantwoordelijkheid om jouw competenties te ontwikkelen. Jouw welzijn en veiligheid is voor ons een hoge prioriteit. 
Jij neemt de verantwoordelijkheid om je werk zo veilig en nauwkeurig mogelijk uit te voeren en hier zo helder mogelijk over te communiceren en rapporteren.

Solidariteit
Binnen Veolia voelen wij ons met elkaar betrokken, dus ook met jou als medewerker. Wij vinden het belangrijk een omgeving te creeeren waarin elkaar talenten en kennis maximaal inzetten voor elkaar en onze opdrachtgevers. Zodat de persoonlijke en gemeenschappelijke doelen behalen.

Respect
Wij hebben respect voor elkaar, voor verschillende culturen en geloven binnen onze diverse organisatie. Daarnaast respecteren wij onze omgeving en het milieu.

Klantgerichtheid
Jij werkt samen met onze klanten aan technische, economische, ecologische en maatschappelijke oplossingen. Onze klant staat centraal. Heeft de klant een probleem met zijn afval? We gaan samen op zoek naar een oplossing.

Innovatie
Onderzoek en innovatie staan centraal binnen Veolia. Wij creëren duurzame oplossingen voor morgen, in dienst van onze klanten, het milieu en de samenleving. Of het nou gaat om een bio massa centrale, de hubgrade of nieuwe toepassingen van PP granulaat. Zo heb jij de leukste opdrachten om aan te werken.

 
 
Innovation and inspiration
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst die met een frisse blik kijken. Wil je onderdeel van ons team worden?

Diversity at work - team
Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.

Tulips field - Environment and career
Als u onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijgt u alle gelegenheid voor een boeiende carriere bij ons.