Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Veolia Nederland

Veolia is wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen.Wat doet Veolia?

Energie transitie – circulaire economie – secundaire grondstoffen

Onze missie is om ervoor te zorgen dat bronnen niet uitgeput raken door schaarse hulpbronnen te beheren en nieuwe bronnen te creëren. Wij zetten ons in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.”


Dat doen wij door onze klanten duurzame oplossingen te leveren met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen. Wij werken met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijk te benutten. Denk aan de transformatie van vervuild water naar duurzame thermische energie, of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron met als doel het leveren van nutsdiensten, en het upcyclen van plastic tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen die passen binnen de circulaire economie.

 
Veolia wereldwijd
Veolia is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van milieudiensten. Wij zijn ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunen onze klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden.

De 650 medewerkers van Veolia in Nederland maken deel uit van de grootste mondiale leverancier van milieuoplossingen. Samen met onze ruim 169.000 collega’s over de hele wereld zetten we ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op beste praktijken, milieubescherming en een betere kwaliteit van leven voor anderen.


 

Bekijk onze film: "You won't believe what Veolia does every day"  

Bekijk ook:
 

LivingCircular
Our new hub to discover and share the circular economy

rv_5092_sce2014
Veolia neemt deel aan en organiseert verschillende evenementen binnen Nederland. Hieronder een overzicht waar u ons de komende tijd kunt vinden.

Innovation and inspiration
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst die met een frisse blik kijken. Wil je onderdeel van ons team worden?