[Vertrouwelijke Vernietiging] Textiel

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Of het nu gaat om werkkleding voor vertrouwelijke vernietiging of productieafval, Veolia zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.
 

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Of het nu gaat om werkkleding voor vertrouwelijke vernietiging of productieafval, Van Scherpenzeel zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.

 

Wij creëren samen met u een beter milieu en een circulaire, duurzame economie.

Neem contact op. Wij gaan elke uitdaging op het gebied van energie transitie en circulaire economie graag aan. 


Wie zijn onze klanten?

Bedrijven, industrie, douane
 Voordelen voor onze klanten
 

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten op het gebied van vertrouwelijke vernietiging
 

Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen. 
Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier. 
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals textiel. Zo weet u zeker dat uw oude bedrijfskleding niet meer wordt gebruikt. 
In samenwerking met onze gespecialiseerde partners organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen en producten tot het op een verantwoorde manier recyclen of vernietigen ervan. Om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.