Recycling van Pacemakers en ICD's

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is. 


Een mooie samenwerking tussen het UMC Utrecht en Veolia, waarbij oude pacemakers en ICD's ingezameld worden om zo waardevolle grondstoffen te kunnen behouden en hergebruiken!

 

[LinkedIn bericht]


Meer oplossingen van Veolia

Solution
Wij recyclen papier en karton en brengen het materiaal terug in de circulaire economie
Solution
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.
Solution
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.
Veolia is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, het behouden en het aanvullen van natuurlijke hulpbronnen. Deze worden schaarser, daarom ontwikkelt Veolia oplossingen voor energiebeheer die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van steden en industrieën.
Solution
Wij helpen u om de CO2 footprint te verkleinen, en houden hierbij rekening met de (Europese) overheidsrichtlijnen.
Wijzonol verpakt sinds mei van dit jaar haar muurverven in emmers van 100 procent Post Consumer Recyclaat (PCR). Al enige tijd werden de emmers van restmateriaal van de plasticindustrie gemaakt.
Solution
Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier en geven het een tweede leven als secundaire grondstof.
Ecologische én economische ontwikkelingen dwingen ons allemaal op een andere manier om te gaan met afvalstromen. Wij werken samen met onze klanten om te komen tot een circulaire economie, waar geen materialen meer verloren gaan.
Veolia ontwikkelt oplossingen voor haar klanten om gebouwen efficiënter, milieuvriendelijker en duurzamer te maken. 

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.