​[Energie transitie] Oplossingen voor industriële klanten

Veolia biedt oplossingen om industrieën duurzaam en milieuvriendelijker te maken. Een mooi voorbeeld van waar we dit doen, is Industriepark De Kleefse Waard in Arnhem (IPKW). IPKW is dé plaats voor de ontwikkeling van groene industrie. 

Vermindering van de vraag naar energie en water van productiefaciliteiten, vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, zorgen dat productieprocessen en -capaciteit voldoen aan de strengste milieu-, kwaliteits- en regelgevingsnormen en tegelijkertijd iets doen tegen de stijgende bedrijfskosten zijn slechts een paar van de uitdagingen waarmee de industrie elke dag te maken krijgt. Veolia biedt maatoplossingen voor het beheren van deze verantwoordelijkheden en risico’s, maar onze werkelijke kracht ligt in de manier waarop we onze technische en innovatiecapaciteit als het gaat om water, afval en energie in de strijd werpen om waarde te creëren voor onze industriële klanten.

Daarnaast kunnen we helpen bij het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten, om zoveel mogelijk waarde terug te winnen uit hun gehele productiecyclus, bijvoorbeeld door bijproducten zelf te gebruiken.
 

Veolia biedt innovatieve oplossingen voor duurzame industrieën. Wij helpen onze klanten bijvoorbeeld energie op te wekken uit hun eigen afval en bijproducten uit productieprocessen. 

 


Duurzaam industriepark: Industriepark De Kleefse Waard

 


Voordelen voor onze klanten

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten van Veolia op het gebied van energie transitie
 

 

Wij helpen u om waarde terug te winnen uit uw productieproces. 
Wij bieden energie oplossingen voor industriële klanten, bijvoorbeeld door hergebruik van restwarmte.
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en energie uitgaven te verminderen, doen steeds meer steden een beroep hernieuwbare energiebronnen.
Wij helpen onze klanten met de overgang naar duurzame energie. 
Veolia beheert wereldwijd warmte- en koudenetwerken. De netwerken zijn ontworpen om warmte en koeling te leveren aan bijvoorbeeld schoolgebouwen, zorginstellingen, kantoorgebouwen en woonwijken.
Veolia beschikt over unieke expertise in energie-efficiëntie, het beheer van verwarmings- en koelingsnetwerken en de productie van hernieuwbare energie.
We optimaliseren de levering van energie en bronnen zoals stoom en perslucht gedurende het gehele productieproces en binnen de gehele faciliteit. 

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.