[Circulaire Economie] Closed loop recycling voor koffiebekers

In een gewone afvalbak worden bekers niet efficiënt opgevangen. Deze is hierdoor sneller vol en moet vaker geleegd worden. Gevolg: meer afval en hogere kosten. Bovendien wordt dit afval vernietigd waardoor een waardevolle grondstof verloren gaat.
 

In een gewone afvalbak worden bekers niet efficiënt opgevangen. Deze is hierdoor sneller vol en moet vaker geleegd worden. Gevolg: meer afval en hogere kosten. Bovendien wordt dit afval vernietigd waardoor een waardevolle grondstof verloren gaat.

De wens om afvalstromen te reduceren, duurzamer af te voeren en weer een nuttige toepassing te geven heeft zich vertaald in Wisselbekers.nl: hét duurzame totaalconcept voor het leveren en afvoeren van drinkbekers.

Meer weten? Bel 070 - 511 3662

 

 

Het werkt heel simpel. Door kartonnen bekers te 'wisselen' reduceren we uw afvalberg, heeft u lagere kosten en geven we uw afval een nieuw leven.

 


Wie zijn onze klanten? 

Bedrijven, kantoren


Voordelen voor onze klanten

Verlaag uw CO2 Footprint 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten op het gebied van de circulaire economie
 

Wij recyclen papier en karton en brengen het materiaal terug in de circulaire economie. 
Onze productielocatie in Nederland is gevestigd in Vroomshoop. Jaarlijks wordt op duurzame wijze meer dan 47.000 ton PP-recyclaat geproduceerd.
Solution
[Circulaire Economie] Returnity - Smart Circularity
Wij verwerken materialen Wij verwerken materialen, die vrijkomen tijdens een productie- of verwerkingsproces en zetten deze opnieuw in. Bijvoorbeeld om energie op te wekken.
Wij recyclen end-of-life huishoudelijke producten en brengen deze terug in de circulaire economie. 
Veolia bezit en exploiteert verschillende faciliteiten voor de terugwinning van hulpbronnen, waterrecyclage- en waterzuiveringsinstallaties en afvalenergievoorzieningen. 
Wij verzorgen complexe buitenbedrijfstellingen, schrootverwerking en assetrecuperatie voor u verzorgen. We recyclen de materialen en brengen deze opnieuw in de circulaire economie.
Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Veolia zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.
Wereldwijd raken de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Veolia gebruikt afval om nieuwe hulpbronnen te produceren en bij te dragen aan een circulaire economie.
In samenwerking met onze gespecialiseerde partners organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen en producten tot het op een verantwoorde manier recyclen of vernietigen ervan. Om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen. 

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.