Bouwen en runnen van gemeentelijke afvalwaterfaciliteiten

In Nederland heeft Veolia bijgedragen aan de ontwikkeling van PPS constructies zodat grootschalige afvalwaterzuiveringsinstallaties gerealiseerd konden worden, Delfluent Services is hier een mooi voorbeeld van.

De taak van een waterbedrijf is het transformeren van water dat uit zijn natuurlijke omgeving is gehaald tot een product dat geschikt is voor levering aan particulieren en bedrijven, het verschaffen van een efficiënt, flexibel leveringsmechanisme en het ten slotte behandelen voordat het teruggaat naar zijn natuurlijke omgeving. Het water dat door het waterbedrijf wordt geleverd is een belangrijke bron voor particulieren, bedrijven en publieke instanties.

Veolia speelt door onze ervaring in het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van zowel nieuwe als bestaande afvalwater behandelingsfaciliteiten een zeer belangrijke rol bij het gemeenschappen van dienst zijn bij het ontwikkelen van een duurzame, betaalbare waterinfrastructuur die voldoet aan de hoogste milieunormen. In Nederland heeft Veolia bijgedragen aan de ontwikkeling van PPS constructies zodat grootschalige afvalwaterzuiveringsinstallaties gerealiseerd konden worden, Delfluent Services is hier een mooi voorbeeld van.