Werken bij Veolia

Wil jij samenwerken met 230.000 super gemotiveerde Resourcers? Kom werken bij Veolia!

 

Veolia helpt om bestaande bronnen toegankelijk te maken, ze aan te vullen, ze te behouden en ze te beschermen tegen uitputting. Wij richten ons op de duurzame opwekking van energie en het realiseren van een circulaire economie. 

In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat wij energie opwekken uit afval, en dat we bedrijven helpen te produceren op zó’n manier, dat het product aan het einde van de levensduur volledig opnieuw ingezet kan worden. Ook recyclen we bijvoorbeeld oud papier tot nieuw papier en maken we nieuwe grondstoffen van ingezameld plastic.
 

Een groeiend bedrijf met volop ruimte voor ontwikkeling

Als jij bij Veolia komt werken, dan kom je terecht in een groeiend bedrijf waarin je de mogelijkheid krijgt om mee te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen tot de specialist die jij wilt zijn. Dit doen we door middel van opleidingen en cursussen in je eigen vakgebied. Door de verschillende disciplines binnen Veolia zijn er mogelijkheden om door te groeien en om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: dat vinden we heel belangrijk!

Grote betrokkenheid

Ondanks de grootte van onze organisatie hebben alle 650 een stem. Binnen jouw regio of jouw vestiging is er twee keer per jaar een bijeenkomst. Hier bespreken we samen de actuele onderwerpen binnen onze organisatie en jouw vestiging. We gaan in gesprek en zijn geïnteresseerd in jouw ideeën over veiligheid, de toekomst van Veolia en jouw rol daarin. Met een hapje en een drankje delen we informatie en zorgen we ervoor dat iedereen betrokken wordt en zich betrokken voelt bij de organisatie.

BBL trajecten - Werken & Leren

Bij Veolia zijn we altijd op zoek naar nieuw talent met een passie voor techniek!

Je hebt je VMBO afgerond of je hebt niveau MBO2 of MBO3 en je wilt graag verder leren en tegelijk leuk werk hebben met een mooi inkomen ? Pak je kans; bij Veolia zijn we op zoek naar nieuw talent met een passie voor techniek, die we mee kunnen laten groeien en ontwikkelen in onze brede organisatie.

Als Leerling monteur kan je bij ons aan de slag samen met een ervaren monteur (praktijkbegeleider-leermeester) om de fijne kneepjes van het technische vak te leren. Je werkt in de basis 4 dagen per week mee op de diverse projecten in de Installatietechniek gebouw gebonden of industrieel, waardoor je de techniek in de praktijk leert naast je school. De 5e dag ga je naar school en leer je de theorie.

Wil je meer weten over de Werken en leren BBL trajecten via Veolia? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

Actuele vacatures

  • ​Jij zoekt een inspirerende plek om te werken?
  • Jij zoekt een uitdagende baan, de ruimte om echt iets te kunnen ondernemen
  • Jij zoek een plek waar je met hoofd en handen kunt werken, samen met collega's met wie je dingen voor elkaar krijgt?
  • Jij zoekt een bedrijf dat voorop loopt, met producten en diensten die er echt toe doen en die bijdragen aan een duurzamere wereld? Een bedrijf dat je waardeert?
  • Jij zoekt een bedrijf waar je je kunt ontwikkelen en invloed hebt op je carrière? In de techniek. In alle delen van Nederland, in een internationale context?

Kijk dan snel bij onze vacatures en solliciteer. Zit er niets voor je tussen? Dan kan je natuurlijk ook altijd een open sollicitatie doen.

We zijn optimistisch

We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
We gaan samen vooruit.

We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.

 

 

Lees meer over werken bij Veolia
 

Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.
Werken bij Veolia? Neem contact op met Vera van de Wetering, Corporate Recruiter voor Veolia in Nederland.
Als je onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijg je bij ons alle gelegenheid voor een boeiende carrière!
We hebben innovatieve, inspirerende individuen in dienst met een frisse blik. Wil jij onderdeel van ons team worden?
Kennis, Innovatie en Inspiratie op het gebied van circulaire economie. Artikelen, blogs, video's en meer.
Een team, een taak: we staan voor een grote uitdaging en die overwinnen we door innovatief te zijn en continu te ontwikkelen.