Open dag industriepark Kleefse Waarde (Arnhem) | 6 oktober 2018

Ervaar innovatie! Bezoek de open dag van Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. 

INNOVATE Festival, IPKW en Techniekdag Arnhem bundelen de krachten en organiseren de INNOVATE Experience. Er zijn diverse activiteiten te beleven: een bezoek aan de Nanosupermarkt, zonnebootraces, een testrit in de auto van de toekomst, en een kennismaking met de wereld van Augmented Reality! Er zijn ruim 100 activiteiten te beleven voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen gebeurt.

Veolia legt op deze open dag uit, welke weg afgelegd moet worden om te komen tot een eco-industrial park. Wat kan je doen met de energievoorziening en -verbruik, en hoe voorkom je waterverspilling? En hoe kun je uit reststromen nieuwe brand- en grondstoffen ontwikkelen? Alles om te zorgen dat ketens worden gesloten zodat er minder gebruik wordt gemaakt van fossiele brand- en grondstoffen.

Sunflare zonneboot

Veolia is hoofdsponsor van het Sunflare team. Zij doen met hun zonneboot mee aan de races die dat weekend plaatsvinden en zullen in de tent van Veolia uitleg geven over hun project.

Datum:    6 oktober 2018
Locatie:   Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73 Arnhem
Tijden:    10.00 tot 17.00
Kosten:   gratis en voor iedereen!
Meer informatie: Open dag Industriepark Kleefse Waard

Lees meer:

Bekijk meer evenementen: 

Op 27 en 28 juni 2018 vond het Smart City Evenement plaats in Den Haag, met Veolia als hoofdsponsor. Dit jaar waren meer dan 800 professionals van over de hele wereld bijeen om de nieuwste oplossingen voor "Steden van de Toekomst" te ervaren.   
Op 21 juni 2018 vond de kennissessie “Het perfecte ziekenhuis” plaats bij het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Dit ziekenhuis is al jaren een klant van Veolia en dus bij uitstek een geschikte locatie voor een dergelijk evenement.  
Veolia nam deel aan de Plastics Recycling Word Exhibition op 27 en 28 juni 2018, in Essen (Duitsland).
Het waren geslaagde dagen. Op de beurs waren 184 exposanten en meer dan 4000 bezoekers aanwezig.