[Vertrouwelijke Vernietiging] Textiel

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Of het nu gaat om werkkleding voor vertrouwelijke vernietiging of productieafval, Veolia zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.
 

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor de verwerking van uw textiel? Of het nu gaat om werkkleding voor vertrouwelijke vernietiging of productieafval, Van Scherpenzeel zoekt voor u de meest duurzame oplossing. Wij organiseren de inzameling, sortering en verwerking van textiel tot grondstof van de toekomst.

 

Wij creëren samen met u een beter milieu en een circulaire, duurzame economie.

Verlaag uw CO2 Footprint 

Realiseer een hogere kosten efficiëntie 

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.


Meer diensten op het gebied van vertrouwelijke vernietiging
 

Oplossing
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen.
Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier. 
Oplossing
Wij organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen tot en met het op een verantwoorde manier recyclen om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.