Afbeelding kon niet worden geladen.

[Energietransitie] Gebouwenbeheer

Veolia is de wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen. Veolia Gebouwenbeheer heeft veel expertise in duurzaam beheer en onderhoud van technische installaties in gebouwen. Dit doen wij onder andere in de sectoren overheid, zorg, onderwijs en het commercieel vastgoed.

Veolia maakt onderhoud tastbaar en zal u overtuigen dat onderhoud waardevol is en bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. U zult onderhoud zien als een toegevoegde waarde die bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen zonder dat onderhoud een hinderlijke onderbreking is van uw primaire proces. Hierbij houden wij continu in ons achterhoofd om de optimale balans te vinden tussen de beschikbaarheid, kosten en de risico’s ten aanzien van de continuïteit van uw primaire bedrijfsproces.

Het succes van uw onderneming staat of valt met de continuïteit van uw technische assets. De beschikbaarheid van uw installaties zijn van essentieel belang voor de productiviteit van uw organisatie. Daarbij is kostenbeheersing gedurende de gehele levensduur van de assets belangrijk. Veolia Gebouwenbeheer is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van alle gebouwgebonden installaties.

Wij verzekeren u een veilige, gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving en inspecteren, keuren en monitoren uw installaties volgens de laatste wet- en regelgeving. Het totale beheer en onderhoud van gebouwen wordt door ons gecoördineerd, wij leveren onze klanten duurzame oplossingen met als doel het reduceren van CO2 uitstoot, het beschermen van het milieu en het opbouwen van een circulaire economie.

U kunt altijd op onze ondersteuning rekenen omdat onze medewerkers landelijk verspreid zijn en 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar zijn.

 

 


 

Verduurzaming van gebouwen

 

 

 


Hoe Veolia u kan helpen

Realiseer een hogere kosten efficiëntie

Verlaag uw CO2-voetafdruk

Draag bij aan het realiseren van belangrijke duurzaamheidsdoelen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.