Vertrouwelijke vernietiging

Bij Veolia bedenken we oplossingen voor hergebruik van materialen, om samen met onze klanten tot een circulaire economie te komen. We zijn erin gespecialiseerd om materialen in te zamelen, te vernietigen en te recyclen. Een groot deel van de materialen die we vernietigen is vertrouwelijk. Dat gaat bijvoorbeeld om archief en vertrouwelijk papier van banken, notarissen en ziekenhuizen. Maar ook digitale datadragers zoals cd's, harde schijven worden vernietigd en optimaal ingezet als nieuwe grondstoffen. 

Materialen die vertrouwelijk vernietigd worden, krijgen een nieuw leven. 

 

 


 

Diensten op het gebied van vertrouwelijke vernietiging

 

Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals computers, usb-sticks en harde schrijven. Zo bent u er zeker van dat oude gegevens niet op straat komen te liggen. 
Wij vernietigen en recyclen vertrouwelijk archief en papier. 
Wij vernietigen vertrouwelijke materialen zoals textiel. Zo weet u zeker dat uw oude bedrijfskleding niet meer wordt gebruikt. 
In samenwerking met onze gespecialiseerde partners organiseren en regisseren wij het hele proces: van inzameling van uw materialen en producten tot het op een verantwoorde manier recyclen of vernietigen ervan. Om zo nieuwe, waardevolle grondstoffen terug te winnen.

We zien de wereld zoals deze zou moeten zijn, en niet alleen zoals deze nu is.