Rijksoverheid - Coronavirus - Update Corona beleid Veolia Nederland

Update Corona beleid Veolia Nederland

De overheid treft binnen Nederland verschillende maatregelen. Ook binnen Veolia nemen we maatregelen om de besmetting van het Coronavirus tegen te gaan zonder dat onze dagelijkse dienstverlening in het gedrang komt.

Update Corona beleid Veolia Nederland
 

De nationale overheid treft binnen Nederland verschillende maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Ook binnen Veolia nemen we maatregelen om de besmetting van het Coronavirus tegen te gaan zonder dat onze dagelijkse dienstverlening in het gedrang komt.
Gelukkig kunnen we tot op heden constateren dat binnen de Nederlandse Veolia organisatie nog geen Corona besmettingen zijn geconstateerd en dit willen we graag zo houden.
 

Dit betekent dat onze medewerkers de hygiëneregels in acht nemen zoals deze zijn voorgeschreven door het RIVM. Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis, maar de meeste medewerkers van Veolia werken nog steeds op een projectlocatie of bij klanten. 
Als er vanuit onze klanten en/of projectlocaties aanvullende maatregelen zijn, dan zullen de Veolia medewerkers deze in acht nemen
 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er toch sprake is van een besmetting bij een medewerker van Veolia. Op dat moment wordt de GGD ingeschakeld en zal er een contactonderzoek worden gedaan. Wij zullen deze informatie te allen tijde met de betrokken partijen delen.

Wij vragen ook aan u, onze klanten en leveranciers, Veolia te informeren als er een Corona besmetting binnen uw organisatie wordt geconstateerd en als er mogelijk contact is geweest met een Veolia medewerker. Neem in deze gevallen contact op met uw contactpersoon binnen de organisatie van Veolia. 

Als u informatie rondom dit thema met Veolia wil delen of vragen heeft, dan kunt u deze stellen aan uw contactpersoon binnen Veolia. Veolia zal dan zo spoedig mogelijk terugkoppeling geven.