Plastics Recycling Show Europe 2020 / 27 en 28 oktober

Nieuwe data bevestigd voor de Plastics Recycling Show Europe

De organisatoren van de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) hebben bevestigd dat de PRSE 2020 is verplaatst naar 27 en 28 oktober in hal 7 van de RAI in Amsterdam. Eerder deze week werd aangekondigd dat PRSE 2020, dat op 25 en 26 maart zou plaatsvinden, werd uitgesteld gezien de ontwikkelingen in de situatie rondom het Coronavirus (Covid-19).

De Plastics Recycling Show Europe in Amsterdam is een belangrijk evenement binnen de Europese kunststofrecycling en gaat over nieuwe kansen en uitdagingen waarmee de industrie in Europa wordt geconfronteerd.

 

 

Het evenement omvat onderwerpen zoals supply chain, ontwerp voor inzameling, sortering en recycling van plastic afval van industrie, handel, landbouw, huishoudens en plastic afval uit de zee tot het gebruik van gerecycled polymeer voor het maken van nieuwe producten en toepassingen. 

Veolia zal vertegenwoordigd worden door verschillende Europese locaties uit Duitsland, Frankrijk, Zweden en Nederland en zal hun verbindingen en recyclaten presenteren van 27 en 28 oktober 2020 in hal 7, stand B7.

 

Meer informatie over kunststofrecycling is te vinden via: https://www.veolia.nl/onze-oplossingen/circulaire-economie-kunststof

 

Bekijk hier de video van de beurs van vorig jaar