Interne mobiliteit

De functionele en geografische mobiliteit van medewerkers is een hoeksteen van de strategische groeistrategie van Veolia.

Onze omvang, de kwaliteit van ons personeel, onze verschillende locaties en verscheidenheid aan expertise zijn alle mogelijkheden voor de medewerkers van Veolia om hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te realiseren en hun ambities waar te maken.
 
Onze vele culturen en mogelijkheden moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we onze medewerkers een ambitieus beroepstrainingsprogramma en een intern mobiliteitsbeleid dat openstaat voor iedereen en is gebaseerd op gedeelde principes.
 
We bevorderen interne mobiliteit via individuele coaching en dialoog, alsmede door het melden van vacatures op een website voor onze medewerkers, die hun mobiliteitsverzoek en persoonlijke gegevens online kunnen indienen. Een netwerk van gespecialiseerde correspondenten vergemakkelijkt de interne mobiliteit wereldwijd.
 
TOEGANG TOT VEOLIA VOOR IEDEREEN

Toegang tot het Internal Mobility Portal is strikt voorbehouden aan Veolia-medewerkers.
De functionele en geografische mobiliteit van medewerkers is een hoeksteen van de strategische groeistrategie van Veolia.
 
Wachtwoord:
 
(*) Als u geen wachtwoord hebt, kunt u contact opnemen met uw PZ-manager.
 
Als u geen medewerker van Veolia bent, bent u welkom op onze loopbaanwebsite.