Carrière

Huidige vacatures

Operative monitoring boiler

We hebben kansen voor verschillende soorten mensen. Blader door de openstaande vacatures of klik op "stuur ons je CV" zodat we kunnen kijken of we een mogelijke functie voor je hebben.

 

Applicatiebeheerder -St Michielsgeste
Jouw reis (Jouw functie)
Bij Veolia Energienetwerken ben jij mede verantwoordelijk voor de besturingssystemen van de warmte- en energie-infrastructuur. Jij krijgt er een kick van om deze systemen up and running te houden. Jij bent graag ad-hoc aan het werk. Je krijgt er veel voor terug bij Veolia. Zo krijg je bij deze internationale organisatie veel vrijheid, een goedpensioen en genoeg vrije dagen.
 
Jouw dag als applicatiebeheerder bij  Veolia Industriediensten:
Je checkt altijd eind van elke dag want je voor morgen op de agenda hebt staan. Hierdoor start je de ochtend relaxed. Vandaag doe je een software update voor verschillende stations. Wanneer je daarmee bezig bent, krijg je een melding van een servicemonteur dat er een storing is. Dit los jij op remote op. Je gaat verder met het updaten van de software. Je krijgt weer een telefoontje, dit keer van het bedrijfsvoeringencentrum dat er geen contact is met een warmtestation in Tilburg. Je probeert dit op afstand op te lossen maar dit werkt niet. Je moet naar die locatie toe. Eenmaal op locatie blijkt dat het systeem is vastgelopen en doe jij een reboot. Als alles weer werkt rij je terug naar kantoor want je wil ook nog de implementatie en SAT testen van systemen, datalijnen en/of applicaties van je to do afronden. Rennen en vliegen, dat past bij jou. Ondanks dat niet al het werk af is, ga je met een goed gevoel van je avond genieten.
Rondleiding door Veolia Energienetwerken.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.
In de organisatie. Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Geertruidenberg. Jij kan dus ook op deze locaties nodig zijn voor het beheren van de applicaties.
Arbeidsvoorwaarden:
Als applicatiebeheerder krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris volgens cao norm à welk CAO ;
 • een jaarcontract met zicht op een vast contract; ;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor relevante opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • uiteraard vergoeden wij je reiskosten.
 
 
Jouw kracht (functie eisen)

In jouw rol als Applicatiebeheerder heb jij in ieder geval:
 • een afgeronde mbo opleiding in de richting van electrotechniek, besturingstechniek of CIM (Computer Integrated Manufacturing);
 • hbo werk- en denkniveau;
 • ruime ervaring op het gebied van operational technology in een operationele of projectmatige rol;
 • kennis van PLC, DCS, SCADA en MES-applicaties en networking;
 • kennis van Priva platform is een grote plus.
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze applicatiebeheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Mechanisch onderhoudsmonteur - Arnhem
Jouw reis (Jouw functie)


Jij bent of een junior of een senior onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur zijn jij en je collega verantwoordelijk voor verschillende interne en externe klanten. Samen zorgen jullie ervoor dat de mechanische systemen gesmeerd lopen. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en veel vakantiedagen. Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract met als doel om je daarna in vaste dienst te nemen.
Hoe ziet jouw dag eruit als onderhoudsmonteur bij  Veolia Industriediensten:
Voordat je week begint bespreek je de weekplanning met opdrachten en klanten. Samen met een collega monteur ga je op pad naar verschillende klanten. Voordat je op pad gaat, zorg je ervoor dat jullie transport bus alle benodigde materialen bevat voor de klussen. Eenmaal aangekomen, melden jullie je voor de werkzaamheden. Je bespreekt zowel op technisch als op veiligheidsgebied dat wat er moet gebeuren. Soms moet je hiervoor een werkvergunning opstellen. Dan begint het echte werk: het gewenste onderhoud. Als het werk gereed is leggen jullie natuurlijk alles administratief vast en stemmen jullie dit met de klant af en laten jullie de werkbon ondertekenen.. Na het smeer en vet van je handen te hebben gewassen, gaat je telefoon. Er komt een spoedklus binnen voor een vastgelopen pomp in Arnhem. Je moet deze storing direct verhelpen omdat er een mogelijk gevaar vormt voor een leveringsonderbreking.
Afhankelijk van het aantal klanten en opdrachten ga je gedurende de week weer langs op je standplaats in Arnhem. Daar stem je het afgeronde werk af, en maak je de transport bus weer op orde.
Aan het einde van de week kijk je voldaan terug op de klanten die je hebt geholpen. Jij krijgt voldoening uit het feit dat zij tevreden waren over jouw dienstverlening.
Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.
Arbeidsvoorwaarden
 
Als onderhoudsmonteur krijg jij in ieder geval:
 • een salaris conform de cao van Metaal & Techniek;
 • een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • persoonlijke ontwikkeling door vaktechnische  trainingen; 
 • en natuurlijk een goed pensioen.
Jouw kracht (functie eisen)
Als onderhoudsmonteur heb/ben jij:
 • in het bezit van een gerelateerd mbo diploma richting mechatronica of soortgelijke opleiding;
 • aantoonbare ervaring met het werken aan/met lagers, seals, leidingwerk en werken aan druksystemen (heet/koud), voor de junior geldt een basiskennis;
 • een basiskennis van mechanica, materialen (ferro,non-ferro, kunststoffen).
 • de kunde om bewerkingsmachines te bedienen (frezen, draaien, boren); en lassen (elektrisch, autogeen, MIG/TIG);
 • servicegericht omdat jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten bent.
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Medewerker Servicedesk – St Michielsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij hebt ambitie om door te groeien. Je bent graag met meerdere dingen tegelijk bezig. Een gemoedelijke werksfeer met veel zelfstandige taken. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals veel vakantiedagen en goed pensioen. Veolia Nederland is een snelgroeiende organisatie die op zoek is naar ambitieuze mensen. Ben jij die ambitieuze, klantgerichte coördinator die ons komt versterken.
Hoe ziet jouw dag eruit als medewerker servicedesk bij Veolia Gebouwenbeheer?
De dag begint met een opstartoverleg met onder andere de contractbeheerder en de service coördinator. Hierin bespreek je de lopende zaken en urgente acties. Na het overleg is het aanpoten geblazen, het is vandaag druk met telefoontjes. Jij bent hierbij het eerste aanspreekpunt. Je registreert en doet de afhandeling van bijvoorbeeld klachten. Tussendoor heb je op je lijstje staan dat je een aantal opdrachtbevestigingen moeten maken en versturen. Als je hiermee klaar bent, houd jij je bezig met de bestellingen voor de monteurs. Vandaag is de service coördinator er niet, dus jij vervangt jouw collega. Dit vind je een uitdaging omdat dit je volgende stap zou kunnen zijn binnen Veolia. Tegen het einde van de dag komt de contractbeheerder naar je toe, er moeten nog wat besteld worden voor een opdracht. Ook vraagt hij jou om nog wat belangrijke items te scannen en te archiveren. Het klantcontact, de administratieve en je groeipad binnen Veolia maken dat je blij bent met je werk.  
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal warmtenetten, gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als medewerker servicedesk krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract.
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.
 
 
Jouw kracht (functie eisen)

In jouw rol als medewerker servicedesk heb jij:
 • een afgeronde vmbo opleiding met een technische richting;
 • een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de gebouwbeheer branche / een technische omgeving;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten.
Solliciteren?
Solliciteren op deze medewerker servicedesk functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Operator - DE Joure
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent op zoek naar een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid. Je vindt het niet erg om alleen te werken, maar bent ook een teamplayer. Een goede werksfeer en uitdaging zijn belangrijke aspecten binnen Veolia Industriediensten. Je krijgt een jaarcontract met als doel een vast contract. Opleidingsmogelijkheden en een goed pensioen zijn belangrijk binnen Veolia. Veolia ziet jou graag meegroeien.
 
Een dag als Technisch Operator bij Veolia Industriediensten:
Je start de dag samen met je vier collega’s in het ochtendoverleg. Hierin bespreek je de dagelijkse stuurparameters en de resultaten van de voorgaande dag. Indien er afwijkingen worden geconstateerd worden de processen bijgestuurd door middel van de beschikbare proces besturingssystemen. Verder wordt er bij directe storingen meteen ingegrepen door middel van je zelfredzaamheid. In eerste instantie ben je zelf verantwoordelijk voor alle storingen. Op het moment dat je dit zelf niet kan op lossen en de productie in gevaar komt, ben jij de eerste contactpersoon naar de klant toe. Dagelijks houd jij je bezig met het periodiek onderhoud doormiddel van het CMS programma (MAP), met de actiepunten van die dag. Je loopt ongeveer één keer per uur je ronde om te controleren of de systemen juist functioneren. Gedurende de dag houd je het journaal bij. Dit is belangrijk voor een overdracht van je dienst aan je collega die de wacht overneemt.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.
 
Arbeidsvoorwaarden:
Als operator krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform cao kleinmetaal;
 • jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 25 vakantiedagen;
 • goed pensioen;
 • vaktechnische opleidingen;
 • overwerkvergoeding/onregelmatigheidstoeslag.
 
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als technisch operator:
 • heb jij een afgeronde mbo-opleiding in de richting Maritieme techniek (werktuigbouwkunde), AOT of soortgelijke opleiding;
 • ben je in het bezit van Rewic A of B, Vapro B of C;
 • heb je een  VCA-certificaat of ben je bereidt deze te behalen;
 • heb je naast procesinzicht, ook een hands-on mentaliteit;
 • ben jij in het bezit van minimaal twee jaar bewezen ervaring in procesoperator in de energie of afvalverbranding;
 • heb jij een flexibele instelling (je werkt namelijk in vijf ploegendienst).
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze technische operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker, op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Teamleider salarisadministratie -Schiphol Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Als teamleider salarisadministratie geef jij leiding aan twee collega’s van personeelszaken. Jij houdt van de afwisseling in deze zelfstandige rol. Complexe bedrijfsstructuren vind jij een uitdaging, aangezien je met meerdere CAO’s te maken hebt. Ontwikkeling vind jij belangrijk voor jezelf en je team. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en veel vrije dagen zitten uiteraard in je pakket.
 
Hoe ziet jouw dag eruit als salarisadministrateur bij Veolia Nederland?
Het is maandagochtend en je start deze dag om 8.30 uur met het voorbereiden van het overleg samen met je twee collega’s. Hierin bespreek je alle openstaande en lopende acties. Bijvoorbeeld over het arbeidsvoorwaardenpakket of het sociaal beleid van Veolia Nederland. Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers over de loonadministratie. Na je overleg heb je daarom dan ook al een aantal e-mails van medewerkers liggen. Deze volg je snel op. Jij leest je tussendoor ook in over de ontwikkelingen op het gebied van sociaalrechtelijke en fiscale wetgeving. Jij bent namelijk het advies orgaan op dit gebied. Deze week moeten de salarissen in het systeem staan en nagekeken worden. Na de luncht  maak je hier een begin mee. Om 16.00 uur heb je met je collega Nora een bespreking over het wagenpark en de personeelsverzekeringen. Daarna belt een manager om advies op het gebied van salaris voor een van zijn medewerkers. Voor je naar huis gaat, check je nog even je agenda voor morgen. Salarisrapportages staan op de agenda. Geen dag is hetzelfde en je lijstje met ‘to-do’s’ komt nooit af. Dit vind jij niet erg, want dat maakt werken bij Veolia zo uitdagend voor je.  
 
Rondleiding door Veolia Nederland B.V.:
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als teamleider salarisadministratie krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.
 
Jouw kracht (functie eisen)

In jouw rol als teamleider salarisadministratie heb jij:
 • een relevante hbo opleiding (bijv. bedrijfseconomie), aangevuld met het diploma Vakopleiding Payrollservices (VPS);
 • actuele kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving;
 • aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij je een team hebt aangestuurd. Bijvoorbeeld als manager salarisadministratie, payroll manager, teamleider salarisadministratie, senior salarisadministrateur of vergelijkbaar;
 • ervaring met ADP Workforce en wagenparkbeheer is zeker een pré;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels.
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze teamleider salarisadministratie functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Werkvoorbereider - St Michelsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk. Als werkvoorbereider bij Veolia Energienetwerken heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien naar projectleider, engineer of senior werkvoorbereider.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider bij  Veolia Energienetwerken:
Jouw dag start vroeg vandaag. Soms kan het voorkomen dat je om 7 uur in de ochtend bij een bouwvergadering zit. Bijvoorbeeld met de gemeente, aannemer en de opdrachtgever om de voortgang van een lopend project te bespreken. Eenmaal terug op kantoor heb je een gesprek met je collega (Engineer) over een aankomend project om materiaal te bestellen. Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je projectleider zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten. De dag is voorbij en je gaat naar huis. Maar wacht er moet nog één ding gebeuren: je werkt nog snel even de  actiepunten van de bouwvergadering van vanochtend uit. Het is weer een drukke dag geweest, maar jij houdt juist van die afwisseling.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
In de organisatie. Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van civiele techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als project engineer, werkvoorbereider of projectcoördinator;
 • relevante ervaring in ondergrondse infra;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
 Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl

 
Aankomend Servicemonteur - Nieuwegein

 Jouw reis (Jouw functie)
 
Opgeleid worden tot eerste service monteur bij Veolia Gebouwenbeheer. Een team wat je ondersteund om jezelf te ontwikkelen en groeien. Waar veiligheid super belangrijk is en je werkplek goed uitgerust is. Jij genoeg vrije tijd hebt, want je hebt te maken met dagdiensten. Een leerbedrijf wat je verder helpt, dat is Veolia.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicemonteur bij Veolia?
In het begin zal je meelopen met een collega servicemonteur. Hij gaat met jou naar onze  opdrachtgevers  om jou zo de vaardigheden  te leren  om straks zelfstandig aan de slag te gaan. Bij de  start van de dag, krijg je  jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo  kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.
 
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
Jouw kracht (functie eisen)
 
In jouw rol als servicemonteur:
 • heb jij een afgeronde lts opleiding;
 • beschik je over voldoende administratieve vaardigheden om je werk te rapporteren; ;
 • beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, van  magazijnmedewerker tot  directeur;
 • kun je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken,  waarnaast je ook goed functioneert   in teamverband;
 • ben je flexibel. Je werkt op verschillende locaties in Nederland bij diverse klanten k en prioriteiten kunnen op de dag wijzigen.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers goed beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • salaris conform CAO norm;
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen waar relevant;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
 
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Technisch Operator BECC - Katwijk Cuijk
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent verantwoordelijk voor het operationeel beheer en onderhoud van een biomassacentrale in Cuijk. Je geniet van een goede werksfeer en uitdaging. Kijken met vertrouwen naar de toekomst met toegang tot opleidingsmogelijkheden en een goed pensioen. Veolia Industriediensten BV investeert in haar personeel, dat wil jij toch ook.
 
Een dag als Technisch Operator bij  Veolia Industriediensten:
Je start de dag samen met je collega’s in het ochtendoverleg. De actualiteiten worden besproken en de taken verdeeld. Omdat het beheren onderhouden van een biomassacentrale een zeer dynamisch gebeuren is, krijg je te maken met een hoge diversiteit aan storingen. Hierop anticipeer je snel. Je geeft eerste lijnsupport en kunt bij storingen die zelf niet te verhelpen zijn  terugvallen op een specialist of  de leverancier. Je houdt je ook bezig met het controleren van de bestellingen. Via het Scada systeem doe je de fysieke/visuele controles. Je plant je dag zoveel mogelijk zelf in en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Het aansturen en begeleiden van derden (bijvoorbeeld leveranciers) is ook een dagelijkse taak. Omdat data ontzettend belangrijk voor ons is registreer je alle proces- en onderhoudsdata. Al jouw dagelijkse activiteiten  zijn gericht op het leveren van elektriciteit en stoom aan de klanten van Veolia Industriediensten BV. Je geniet ervan er voor te zorgen dat  dit vlekkeloos verloopt . Daarom kom en ga jij dagelijks met een glimlach op je gezicht op en van je werk. 
Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.
 
Arbeidsvoorwaarden:
Als operator krijg jij in ieder geval:
 • Salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Reiskosten;
 • Goed pensioen;
 • Vaktechnische opleidingen;
 • Overwerkvergoeding/onregelmatigheidstoeslag.
 
 
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als technisch operator:
 • heb jij een afgeronde MBO opleiding in de richting Maritieme techniek (werktuigbouwkunde) of soortgelijke opleiding;
 • heb je naast procesinzicht, ook een hands-on mentaliteit;
 • ben jij in het bezit van minimaal 2 jaar bewezen ervaring in procestechniek;
 • heb jij een flexibele instelling. (jij hebt uiteraard geen probleem met een consignatiedienst. 1x per 4 weken);
 • Woon jij niet verder dan een uur rijden van Cuijk af, jij wilt snel ter plekke zijn op het moment dat je een consignatiedienst draait.
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze technische operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Technisch Operator - Haps Cuijk
Jouw reis (Jouw functie)
Jij gaat werken in een  nieuwe state-of-the-art fabriek in Cuijk. Als technisch operator heb je een zelfstandige functie in een klein team. Je krijgt een goed pensioen bij Veolia Industriediensten en mooie doorgroeimogelijkheden. Veolia groeit en jij groeit mee.
 
Hoe ziet jouw dag eruit als technisch operator bij  Veolia Industriediensten:
Jij start je dag met een overleg samen met de sitemanager en je collega operator. Na dit overleg ga je de benodigde analyses maken. Uit deze analyses komen taken zoals bijvoorbeeld een storing en hier ga je direct actie op ondernemen. Je werkt in een unieke cleanroom omgeving, waar onder andere stoom-, proceswater, perslucht en ijswater productie plaats vind. Je houdt je bezig met de controle van de systemen en leveringen via het Scada systeem en via fysieke/visuele controle van de bedrijfsonderdelen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en maakt dan ook zoveel mogelijk je eigen planning. Hierop staat bijvoorbeeld gepland onderhoud en revisie werkzaamheden, maar ook administratieve taken zoals rapportages en het vastleggen van proces- en onderhoudsdata. Hierbij verlies jij nooit de kwaliteit en veiligheid uit het oog. Ook ben jij het dagelijkse aanspreekpunt voor derden, denk hierbij aan leveranciers en onderaannemers van bijvoorbeeld ketels. Al deze werkzaamheden maken dat je elke dag weer een leuke uitdaging tegemoet gaat.
Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.
 
Arbeidsvoorwaarden:
Als technisch operator krijg jij in ieder geval:
 • Salaris conform CAO Kleinmetaal
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Goede overwerkvergoeding/onregelmatigheidstoeslag.
 • Uiteraard vergoeden wij je reiskosten;
 
 
Jouw kracht (functie eisen)

In jouw rol als technisch operator:
 • Heb jij een afgeronde MBO opleiding in de richting van procestechniek of E&I technicus;
 • Heb je minimaal 5 jaar bewezen ervaring in procestechniek;
 • Heb je basiskennis van PLC systemen en programmering;
 • Een flexibele instelling omdat jij ook 1x in de vier weken consignatiediensten moet lopen;
 • Woon jij niet verder dan een uur rijden van Cuijk af, jij wilt snel ter plekke zijn op het moment dat je een consignatiedienst draait.
Solliciteren?
Solliciteren op deze technische operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicetechnicus- meet en regeltechniek - Nieuwegein
Jouw reis (Jouw functie)
 
Jouw reis begint bij Veolia in een groeiende organisatie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Er heerst een positieve werksfeer waar ruimte is voor gezelligheid met collega’s, waar jij een goed pensioen krijgt en dagdiensten werkt. Als servicetechnicus met de specialisatie meet en regeltechniek werk jij voor diverse opdrachtgevers. Je houdt je bezig met het programmeren, installeren en onderhouden van meet- en regeltechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Om 08:00 uur begint je dag bij een van onze opdrachtgevers. Je hebt de werklocatie aangewezen gekregen door de servicedesk en weet dus al de planning voor de hele week. Gedurende de dag ben je bezig met diverse werkzaamheden waaronder het programmeren en installeren van meet- en regeltechnische installaties, het bijhouden van revisiegegevens en het bewaken van de kwaliteit. Aan de hand van een checklist werk je de bijbehorende taken af totdat alles naar wens van de klant is gedaan. Ondertussen kan het zo zijn dat je opgeroepen word door de fieldmanager om naar een andere klant te gaan voor het oplossen van een klacht of het verhelpen van een probleem. Geen werkdag is hetzelfde en hierdoor is je baan erg afwisselend.
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
Jouw kracht (functie eisen)
 
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Beschik je over administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, het ene moment communiceer je met een magazijn medewerker en het volgende moment met de directeur;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
 
Als servicetechnicus meet en regeltechniek houd je je bezig met zowel reparatie, revisie en het storingsvrij maken van installaties en systemen. Je bezit voldoende kennis om snel te kunnen schakelen op een ander object of techniek indien je moet inspringen bij het oplossen van een klacht of het verhelpen van problemen bij een systeem.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
 
 
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicetechnicus - koeltechniek - Nieuwegein
Jouw reis (Jouw functie)
 
Bij Veolia Gebouwenbeheer werk je in de functie van Servicetechnicus met de specialisatie koeltechniek in een groeiend bedrijf. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je werkt aan de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelmachines zoals airconditionings en grote koelcellen. Je werkt voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord Holland en Utrecht.
 
Hoe ziet jouw dag eruit als Servicetechnicus bij Veolia?
Je dag start met het doornemen van jouw planning. Om 08.00 uur eerst een airconditioning installeren. Door naar de volgende klant om een klacht te verhelpen bij een koelinstallatie en dan nog een aantal kleinere klusjes in de buurt. De ochtend vliegt voorbij en voor je het weet is het 12:00 uur, tijd voor een half uur pauze. Net voordat je weer wilt beginnen word je gebeld door collega’s van de servicedesk; een klant in de buurt heeft een probleem met de koeling of jij dit kunt verhelpen? Flexibel als je bent weet jij hier snel in te schakelen en je handelt de klus waar je mee bezig bent snel en accuraat af. Een spoedklusje tussendoor houd je dag afwisselend! Nadat je nog wat metingen hebt verricht bij een andere klant en een kleine onderhoudsbeurt hebt gegeven keer je 16:45 uur richting huis. Het was weer een afwisselende dag. Morgen ga je samen met een collega op pad, ook leuk!
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
Jouw kracht (functie eisen)
 
In jouw rol als Servicetechnicus in de koeltechniek;
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van koeltechniek (diploma F-gassen);
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Kun je zelfstandig de werkzaamheden verrichten van beheer, service en onderhoud van koelinstallaties;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou;
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
 
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij servicetechnicus koeltechniek die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst nog wat vragen beantwoord krijgen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicetechnicus - branders - Nieuwegein
Jouw reis (Jouw functie)
 
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen en reiskostenvergoeding. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt voornamelijk in de regio Noord Holland en Utrecht.
 
Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud en ook eventuele storingsanalyses. Waar nodig help je ook bij het installeren van een nieuwe ketel. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de storingsdienst opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.
 
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
 
Jouw kracht (functie eisen)
 
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
 
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Projectleider - St Michelsgestel
Jij houdt van veel verantwoordelijkheid, met veel eigen initiatief en werken in een hecht team. Veolia Gebouwenbeheer wil met jouw komst graag een volgende stap maken!


Een dag als Projectleider bij  Veolia Industriediensten:
Jij gaat aan de slag binnen het domein Beheer en Onderhoud. Jouw directe collega’s zijn de installatiemonteurs en de calculator. Samen met hen vorm je een projectteam en zorg je dat vervangingen en herstellingen volgens afspraak worden uitgevoerd. Als projectleider zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: de offerte, planning van de uren, de facturatie, de aansturing van de monteurs en de voorbereidingen met de calculator. Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld het vervangen of repareren van regelinstallaties, expansieautomaten en CV ketels.
Deze veelzijdige spilfunctie is nieuw binnen het domein Beheer en Onderhoud. Veolia geeft je veel ruimte om de huidige manier van werken kritisch te bekijken en te verbeteren. Ze luisteren naar jouw ideeën die worden omgezet in concrete verbeterplannen!
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
Arbeidsvoorwaarden:
Als Projectleider krijg jij:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract met als uitgangspunt een vast contract.
Jouw profiel
Als Projectleider heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • ervaring in en kennis van beheer en onderhoud;
 • een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol zoals bijvoorbeeld meewerkend voorman, service coördinator of vergelijkbaar.
 

Solliciteren?
Solliciteren op deze Projectleider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Productiemedewerker (ploegendienst) - Vroomshoop
Jouw reis (Jouw functie)
 
Jij wilt graag in de procestechniek werken en opgeleid worden naar een Operator Vapro A. Extra geld verdienen doe je graag door 5 ploegendiensten te draaien. Een goede werksfeer in een  sterk bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een wereldwijd concern. Kom dan werken bij Veolia Polymers in Vroomshoop. Veolia Polymers groeit hard en is op zoek naar nieuwe collega’s  die graag mee willen groeien.
Een dag als Productiemedewerker bij Veolia Polymers.
Je begint je dienst en bespreekt met je team wat er die dag gedaan moet worden. Je draagt zorg  voor het aan- en afvoeren van grondstoffen en het eindproduct bij het gehele productieproces. Hiervoor gebruik je vaak de heftruck. Met je handen werken vind jij ook niet erg. Je bent veel in contact met andere afdelingen, zodat je deze afdelingen ook kan ondersteunen. Je houdt natuurlijk jouw  werkplek schoon. Je werkt veel zelfstandig en ziet wanneer er ergens ingesprongen moet worden. Je leert dagelijks bij van je collega’s en geniet van de onderlinge collegialiteit.
 Rondleiding door Veolia Polymers:
Veolia Polymers NL B.V. is actief in de recycling & compoundering van kunststoffen, met name polypropyleen. Onze hoogwaardige Vision PP compounds worden geleverd aan de kunststofverwerkende industrie in binnen- en buitenland. Met een capaciteit van 45.000 ton is Veolia Polymers NL B.V. een van Europa’s grootste herverwerkers van kunststoffen.
Veolia Nederland BV opereert op internationale schaal in de werkgebieden energie, water en afval met daarbinnen verschillende disciplines. Wereldwijd heeft Veolia 187.000 medewerkers en wordt er een omzet gegenereerd van circa € 23 miljard euro. In Nederland werken circa 600 medewerkers.
 
Arbeidsvoorwaarden:
Als monteur krijg jij in ieder geval:
 • Marktconform salaris;
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • Persoonlijke ontwikkeling middels vaktechnische  trainingen waar relevant  (zoals bijvoorbeeld Vapro A opleiding);
 • Een goed pensioen via Nationale Nederlanden (bijdrage werknemer is 1,9% van het pensioengevend salaris);
 • Ploegentoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een winst uitkering(afhankelijk van de jaarlijkse doelstelling).   
 
 
Jouw profiel
Als monteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde VMBO opleiding;
 • Je vindt het leuk om in een fabrieksomgeving te werken;
 • Je bent leergierig en enthousiast;
 • Heftruck certificaat is een pre (deze kan je ook bij Veolia Polymers behalen).
 
Solliciteren?
Solliciteren op deze productiemedewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
New Business Developer - Nieuwegein
Jouw reis (Jouw functie)
 
Vrijheid en zelfstandigheid tekenen deze functie. Je krijgt een kick van deuren intrappen op een adviserende manier. Jezelf ontwikkelen en doorgroeien staan hoog op je lijstje. Hard werken, maar ook veel vrije tijd. Veolia Gebouwenbeheer heeft dit allemaal.
 
 
Hoe ziet jouw dag eruit als new business developer bij Veolia?
Jouw dag begint met het checken van je agenda. Je ziet dat je om 10.00 uur een afspraak heb staan bij een prospect. Je hebt dit gesprek gisteren voorbereid met een presentatie over wat Veolia mogelijk kan leveren en welke potentiele energie besparing je ziet. Na je afspraak rij je naar kantoor. Onderweg zie je plots een interessant prospect. Een potentiële klant? . Je stapt uit en gaat naar binnen om te kijken of je een afspraak kan maken. Eenmaal op kantoor ga jij verder met je marktonderzoek. Jij werkt namelijk aan jouw plan. Jij wilt precies weten waar je moet zijn om zo veel mogelijk  klanten te kunnen binnenhalen.  ’s Middags werk je ook nog aan twee offerte aanvragen die je hebt liggen. Deze ga je uitwerken en daarna afstemmen met je Manager. Einde van de dag pleeg je nog wat acquisitie belletjes. Voor jou is new business genereren een tweede natuur, en  juist de adviserende taak brengt jou veel extra werkplezier.
 
Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve energie- en milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.
 
Jouw kracht (functie eisen)
 
In jouw rol als new business developer:
 • Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld commerciële economie;
 • Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek (pre);
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
 
Arbeidsvoorwaarden
 
Als new business developer  biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ruimte voor relevant opleidingen;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
 
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die new business developer die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl