Huidige vacatures

#WeAreResourcers

 
#WeAreResourcers

Wij hebben kansen voor verschillende soorten mensen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten, met bijzondere aandacht voor diversiteit op het vlak van leeftijd, geslacht en cultuur. Blader door de openstaande vacatures of klik op "stuur ons je CV" zodat we kunnen kijken of we een mogelijke functie voor je hebben.

 
Junior Beheerder - Gebied Amer Breda Tilburg
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je ontwikkelen op het gebied van techniek en krijgt hier uiteraard een opleidingsplan voor.  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een goed pensioen, veel vrije dagen met ADV dagen erbij en uiteraard een goed salaris. Werken in een gemotiveerd en ervaren team waar jij je aan kan optrekken. Jij heb een grote passie in het beheren van de stadsverwarmingsinstallaties bij onze klant. Dit uiteraard met inachtneming van de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van warmte transport en opwekking.  

Hoe ziet jouw dag eruit als Junior Beheerder bij  Veolia Industriediensten:
Jouw dag start vroeg vandaag omdat je om 7 uur in de ochtend bij een bouwvergadering zit. Deze bouwvergaderingen kunnen bijvoorbeeld met de gemeente, opdrachtgever en aannemer zijn om een lopend project te bespreken. Eenmaal terug op kantoor heb je een gesprek met je collega (beheerders) over een aankomend project om de juiste schakelacties voor te bereiden . Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen. Er komt telefonisch een spoedgeval binnen. Het gaat om een lekkage waar zelfs noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je collega beheerder en projectleider zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Wanneer de ketel op locatie geleverd wordt, ga jij daar naartoe om deze te plaatsen. Denk hierbij aan schakelacties, dingen die ingelust dienen te worden en uiteraard waar de ketel moet komen te staan. Noodketels hebben wat meer aandacht nodig dus zodra deze draait, zorg jij dat deze blijft draaien door geregeld een controle actie uit te voeren, of alles nog goed loopt. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten. De dag is voorbij en je gaat naar huis. Maar wacht er moet nog één ding gebeuren: je werkt nog snel even de  actiepunten van de schakelactie van vanochtend uit. Het is weer een drukke dag geweest, maar jij houdt juist van die afwisseling.
Als start van de functie ga jij je bezig houden met onderhoud installaties, zodat je installaties goed leert kennen. De functie zal dan ook 30% kantoor en 70% in het veld en de verschillende installaties leren kennen. Veolia heeft als doel jou helemaal op te leiden tot een volwaardige beheerder.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Geertruidenberg, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda.

Arbeidsvoorwaarden:
Als junior beheerder krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO norm ;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • auto van de zaak.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als junior beheerder heb jij:
 • mbo+ werk en denkniveau, werktuigbouwkunde, AOT en/of Electrotechniek;
 • Ervaring en kennis van stads- en wijkverwarming is niet noodzakelijk, maar wel fijn om te hebben;
 • kennis van Microsoft Office (Word en Excel);
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
 • Noodzakelijke opleidingen en bevoegdheden (NEN3140, VEWA) in het kader van bedieningswerkzaamheden is een pré, maar is ook te halen binnen Veolia.
Solliciteren?
Solliciteren op deze junior beheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Allround Servicetechnicus - (branders) - Rotterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig hou jij je bezig met het onderhoud en storingen voor de gebouw gebonden installaties bij onze klanten. Aanvullend voer je van tijd tot tijd periodiek onderhoud uit aan de ketel-installaties. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van de service coördinator, dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de service coördinator opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Heb jij een afgeronde werktuigkundige mbo opleiding;
 • Heb je een aanvullende opleidingen PO ketels.
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon;
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Contractbeheerder - Rotterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je team en de opdrachtgever naar een hoger niveau tillen. Jij houdt van zelfstandigheid in je werk. Het zorgen dat de doelstellingen worden bereikt binnen het contract wat je beheert, geeft je een kick. Dit alles in een organisatie waar er ook balans is in werk en privé. Je hebt namelijk veel vakantiedagen. Uiteraard krijg je van ons een laptop en telefoon om je werk uit te voeren. Een auto van de zaak mogen we ook niet vergeten. Wil jij ook horen bij een snelgroeiend bedrijf als Veolia Nederland.

Hoe ziet jouw dag eruit als contractbeheerder bij Veolia Gebouwenbeheer?
Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, beheertechnicus, servicemonteurs, onderaannemers. Je begint de dag dan ook met een overleg. Je bespreekt met o.a. de planning wat de taken voor die dag zijn. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere kleinere contracten of een groot contract. Jouw dag kan dan ook na het overleg zijn dat je een project gaat bezoeken om acties door te spreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud en storingsanalyses. Wanneer je terugkomt uit je gesprek met de opdrachtgever werk je de actiepunten uit. Je delegeert deze punten naar de desbetreffende verantwoordelijke afdeling. Daarna hou jij je bezig met de werkbegroting, je kijkt of de normstelling van de gecalculeerde uren in lijn liggen met wat is afgesproken. Einde van de dag zit je nog met de contractmanager om een aankomende aanbesteding door te spreken. Het is bijna tijd om naar huis te gaan, maar er waren wat storingen vandaag op een locatie. Je belt even met de monteur om te checken of alles is goed gegaan. Jij bent eindverantwoordelijke hiervoor en dit maakt dat je je baan als contractbeheerder extra leuk vind.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de gebouw gebonden installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, ziekenhuizen of warmtenetten, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als contractbeheerder krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • goed pensioen;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon van de zaak.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contractbeheerder heb jij:
 • een afgeronde mbo opleiding met een technische richting;
 • een aantal jaar ervaring als contractbeheerder binnen de utiliteit;
 • ervaring in het aansturen van kleine teams;
 • affiniteit met de technische omgeving;
 • financiële kennis om de werkbegrotingen of prijsopgaven te kunnen maken en op te kunnen volgen;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor alle partijen;
 • Jij bent een echte leider met een positieve houding, hierdoor krijg jij je team, opdrachtgevers en ander stakeholders met je mee.
Solliciteren?
Solliciteren op deze contractbeheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicemonteur W - Rotterdam
Jij bent een ervaren Monteur W uit de omgeving Rotterdam en Den Haag. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen.

Een dag als servicemonteur W bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur W is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Jij bent het visitekaartje van Veolia bij onze klanten. Je adviseert de contractbeheerder en de service coördinator over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.
 
De servicedesk heeft jou gisteren de planning doorgegeven voor de dag van vandaag. Je  gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Jouw hoofdtaak bestaat uit het uitvoeren van onderhoud en storingen aan gebouwgebonden installaties. Bij de eerste opdrachtgever moet je een heater en een luchtbehandelingskast in een magazijn onderhouden. Wanneer je klaar bent, ga je weer verder naar je tweede klus. Hier ben je bezig om een koelmachine onderhoud te geven en de radiatoren na te kijken. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde bus. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur W bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto  en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur W;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Servicemonteur E - Rotterdam
Jij bent een gedreven servicemonteur E uit de omgeving Rotterdam en Den Haag. Zelfstandig op pad is wat je belangrijk vindt, daarnaast heb je altijd een team met fijne collega’s bijstaan waar nodig. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als servicemonteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de contractbeheer en service coördinator over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de service coördinator. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract, bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Planner - St Michielsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij als ervaren planner houdt van een dynamisch, technische werkomgeving. Zelfstandige taken binnen een gemotiveerd team. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals veel vakantiedagen en goed pensioen. Veolia Nederland is een snelgroeiende organisatie die op zoek is naar ambitieuze mensen. Ben jij die ambitieuze, klantgerichte, coördinerende planner die ons komt versterken?

Hoe ziet jouw dag eruit als planner bij Veolia Energienetwerken?
Je start de dag om 07.30 uur en begint met het controleren of je planning voor die dag nog klopt. In de nacht kan er veel gebeurd zijn. Denk hierbij aan storingen, ziekte monteur etc.. Je onderneemt actie om je planning weer kloppend te krijgen. Wanneer je hiermee klaar bent, start je met het periodiek onderhoud inplannen. Deze PO planning heeft de contractbeheerder netjes in ons onderhoudssysteem heeft genoteerd. Ondertussen ben je bezig adhoc zaken die binnenkomen, hierbij kan je denken aan werkzaamheden die uitlopen of een storing die doorkomt. Dit heeft uiteraard prioriteit. Nadat je klaar bent met de PO planning, ga je alvast de volgende dag voorbereiden. Je gaat kijken of alle monteurs werk hebben en uiteraard moeten de monteurs weten waar ze de volgende dag naartoe moeten. Door de dag heen komen er ook storingen/klantmeldingen binnen, hierop acteer jij binnen 2 uur. Je belt de klant op om een afspraak met de monteur in te plannen. Je zorgt dat de monteur op de hoogte gesteld word door deze afspraak in het systeem in te plannen. Regelmatig heb je overleg met de werkvoorbereider over vervolgwerk wat er aan zit te komen. Dit is belangrijk om je langere termijn planning up-to-date te houden. Het is einde van de dag, je planning voor de volgende dag is compleet en iedereen is op de hoogte. Het is tijd om lekker naar huis te gaan met een voldaan gevoel.
Jij vindt het belangrijk om te weten hoe de werkzaamheden in het veld gaan. Dit betekent dat je zeker in het begin het veld in gaat om de werkzaamheden te zien en er gevoel voor te krijgen.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa zeventig medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als planner krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • veel vakantiedagen;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • reiskosten worden uiteraard vergoed;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als planner heb jij:
 • een afgeronde mbo opleiding;
 • een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • ervaring binnen een technische omgeving is een must;
 • flexibel en aanpassingsvermogen;
 • stressbestendig, jij laat je niet snel gek maken;
 • communicatief sterk.
Solliciteren?
Solliciteren op deze planner functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Infra-Specialist - St Michelsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je ontwikkelen op het gebied van techniek en met name in de energienetwerken. Werken in een gemotiveerd en zeer ervaren team. Zij gaan je helemaal opleiden tot een Infra-Specialist. Je gaat je bezighouden met het uitvoeren en analyseren van metingen aan de warmteleidingen.  Daarnaast wordt je betrokken bij  vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk aan het warmtenetwerk.. Als Infra-Specialist bij Veolia Energienetwerken heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen, veel vrije dagen en je gaat helemaal opgeleid worden.

Hoe ziet jouw dag eruit als Infra-Specialist bij  Veolia Energienetwerken:
Je start je dag in Deventer voor metingen aan het net. Je hebt contact gehad met de beheerder van een aantal winkels om sleutels te krijgen van kelders etc. om bij de meetpunten te komen. Daar ligt dan ook altijd een uitdaging. Deze meetpunten liggen op de meest vreemde plekken. Dit maakt je werk extra bijzonder. Je begint bij een drogist waar je door een gang moet om de kelder in te gaan waar het meetpunt zich bevindt. Wanneer je hier klaar bent, rij je nog even naar een locatie waar je een bouwput in gaat om te kijken of de onderaannemer de reparatie goed heeft afgemaakt. Dit ziet er goed uit. Op naar kantoor St Michielsgestel, waar je een overleg gepland hebt over een nieuw aan te leggen project. Je adviseert de engineer hoe om te gaan met de metingen. Daarna analyseer je de metingen van die ochtend, en werk je het adviesrapport uit. Drukke maar fijne dag.
Onze 2 zeer ervaren Infra-Specialisten Carlo en Harold staan klaar voor jou om je helemaal in te werken tot onze 3de nieuwe Infra-Specialist.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Infra-Specialist krijg jij in ieder geval:
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • goed salaris;
 • auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Infra-Specialist heb jij:
 • minimaal een afgeronde mts opleiding in de richting van bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouw of installatietechniek;
 • affiniteit met of ervaring met ondergrondse leidingen en hierop betrekking hebbende meet- en registratiesystemen;
 • lol in het autorijden, aangezien jij heel Nederland door moet;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze Infra-Specialist functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Heftruckchauffeur - VSG - Amsterdam 1
Jouw reis (Jouw functie)
Jij hebt een passie om de heftruck te bedienen. Je bent op zoek naar een goede werkgever waar je goed beloond wordt voor je werk en waar je pensioen goed geregeld is. Bij Veolia-Van Scherpenzeel in Amsterdam werk je dagdiensten.

Een dag als Heftruckchauffeur bij Veolia-Van Scherpenzeel.
Je houdt van een schone werkplek en je begint je dienst dan ook met de grond vegen, karton weghalen en opruimen. Vandaag sta je ingeroosterd om de pers te bedienen terwijl je collega materialen gaat wegen en verantwoordelijk is voor het beoordelen van de verschillende papiersoorten. Daarnaast laden en lossen jij en je collega de vrachtwagens, dit kunnen zijn eigen bakwagens, trailers en/of zeecontainers. Hierdoor komt er allemaal papier binnen. Dit moet gesorteerd worden en de pers in. Het is altijd druk, maar jij en je collega’s vinden dit leuk en genieten van elke dag.

Rondleiding door Veolia/Van Scherpenzeel:
Van Scherpenzeel is dé specialist in de recycling en vernietiging van alle mogelijke materialen en producten, zoals kunststof, papier, textiel, glas, droog restafval en vertrouwelijk materiaal en het omzetten daarvan in waardevolle grondstoffen.
In 70 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een kennisbedrijf dat de regie voert over uiteenlopende grondstofketens. Wij analyseren de afvalstroom en adviseren in de juiste aanpak. Wij organiseren én voeren uit, zodat zoveel mogelijk waarde uit uw reststromen wordt gehaald. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Heftruckchauffeur krijg jij in ieder geval:
 • marktconform salaris;
 • half jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 26 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
Jouw profiel
Als Heftruckchauffeur heb/ben jij in ieder geval:
 • ervaring binnen een productieomgeving.
 • ervaring met het rijden van een heftruck en bij voorkeur een roterendevork heftruck;
 • je vindt het leuk om in een fabrieksomgeving te werken;
 • leergierig, enthousiast en gemotiveerd;
Solliciteren?
Solliciteren op deze heftruckchauffeur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Contractbeheerder - Sint-Michielsgestel (vgb)
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt je team en de opdrachtgever naar een hoger niveau tillen. Jij houdt van zelfstandigheid in je werk. Het zorgen dat de doelstellingen worden bereikt binnen het contract wat je beheert, geeft je een kick. Dit alles in een organisatie waar er ook balans is in werk en privé. Je hebt namelijk veel vakantiedagen. Uiteraard krijg je van ons een laptop en telefoon om je werk uit te voeren. Een auto van de zaak mogen we ook niet vergeten. Wil jij ook horen bij een snelgroeiend bedrijf als Veolia Nederland.

Hoe ziet jouw dag eruit als contractbeheerder bij Veolia Gebouwenbeheer?
Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, beheertechnicus, servicemonteurs, onderaannemers. Je begint de dag dan ook met een overleg. Je bespreekt met o.a. de planning wat de taken voor die dag zijn. Jij bent verantwoordelijk voor meerdere kleinere contracten. Jouw dag kan dan ook na het overleg zijn dat je een project gaat bezoeken om acties door te spreken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onderhoud en storingsanalyses. Wanneer je terugkomt uit je gesprek met de opdrachtgever werk je de actiepunten uit. Je delegeert deze punten naar de desbetreffende verantwoordelijke afdeling. Daarna hou jij je bezig met de werkbegroting, je kijkt of de normstelling van de gecalculeerde uren in lijn liggen met wat is afgesproken. Einde van de dag zit je nog met de contractmanager om een aankomende aanbesteding door te spreken. Het is bijna tijd om naar huis te gaan, maar er waren wat storingen vandaag op een locatie. Je belt even met de monteur om te checken of alles is goed gegaan. Jij bent eindverantwoordelijke hiervoor en dit maakt dat je je baan als contractbeheerder extra leuk vind.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de gebouw gebonden installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, ziekenhuizen of warmtenetten, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als contractbeheerder krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • goed pensioen;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon van de zaak.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contractbeheerder heb jij:
 • een afgeronde mbo opleiding met een technische richting;
 • een paar jaar ervaring als contractbeheerder binnen de utiliteit;
 • ervaring in het aansturen van kleine teams;
 • affiniteit met de technische omgeving;
 • financiële kennis om de werkbegrotingen of prijsopgaven te kunnen maken en op te kunnen volgen;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor alle partijen.
Solliciteren?
Solliciteren op deze contractbeheerder functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Commercieel medewerker binnendienst - Flestic - Dronten
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent een echte regelaar en krijgt een kick van een tevreden klant intern en extern. Je zoekt een baan waar een leuke, positieve werksfeer heerst. Een baan waar je een goed salaris krijgt en uiteraard ook ruimte hebt om te ontwikkelen. Daarnaast biedt Flestic jou een jaarcontract. Bij goed functioneren gaat dit contract over in een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet jouw dag eruit als commercieel medewerker binnendienst bij Flestic?
Je start je dag met het nakijken van je email om te zien of er geen urgente kwesties zijn. Er komen diverse mailtjes binnen zoals het aanvragen van een offerte, klacht over een factuur, een levering die versneld moet worden etc.. Ook komen er rechtstreeks vragen binnen vanuit de interne organisatie waar je nauw mee samenwerkt. Je leidinggevende Peter (commercial director) is verantwoordelijk voor de verkoop en inkoop. Jij bent zijn rechterhand en je gaat ook mee naar klanten van tijd tot tijd. Vandaag ga je aan de slag met de prijslijsten en facturen controleren. Als je hiermee klaar bent, belt een van je collega’s dat een klant een offerte wilt over het vernieuwen van zijn verpakking. Je gaat de klant bellen en gaat overleggen wat ze precies willen. Je werkt dit meteen uit. Je krijgt ook veel telefoontjes de hele dag en die handel je natuurlijk direct af. Je gaat vandaag ook aan de slag met de database of hier alles nog correct instaat. Hierbij moet je denken aan prijsafspraken, leveringsafspraken etc.. Als laatste verzorg je nog een aanvraag voor samples.

Rondleiding door Flestic:
Het verhaal van Flestic begint in 1979 in Flevoland, in de gemeente Noordoostpolder. In Ens om precies te zijn. Daar hadden zij in een boerenschuur een paar oude extrusieblaasmachines. De boerenschuur zijn ze ver ontgroeid. Inmiddels hebben zij 36 extrusieblaasmachines, waarvan we er 31 in eigen beheer hebben ontwikkeld en gebouwd. Bovendien hebben zij 3 spuitgietblaasmachines, 26 spuitgietmachines en 4 montagemachines. De nieuwste lopen voorop op het gebied van besturing en techniek. Maar ook de machines van het eerste uur doen nog steeds hun werk, met onbetwiste kwaliteit.
De totale productielocatie aan de Pioniersweg beslaat 7.000 m2. Zij maken er jaarlijks zo’n 65 miljoen blaasproducten en 100 miljoen spuitgietproducten..

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als commercieel medewerker binnendienst:
 • een mbo+/hbo opleiding in een commerciële richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in de verpakkingsindustrie is een pré;
 • Affiniteit met techniek en logistiek;
 • Goed in Engels en bij voorkeur ook Duits (schriftelijke en mondeling);
 • beschik je over goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint);
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
Als commercieel medewerker binnendienst biedt Flestic jou:
 • goed salaris;
 • jaarcontract bij goed functioneren om te zetten naar contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • ruimte voor opleiding / training.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die commercieel medewerker binnendienst die graag het team van Flestic komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Medewerker Accounting -Schiphol Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Als medewerker accounting zorg jij samen met je 5 collega’s voor de financiële administratie. Jij vindt het belangrijk om uitdaging in je werk te hebben en in een fijne sfeer te werken. Complexe bedrijfsstructuren vind jij een uitdaging en maakt je werk alleen maar interessanter. Ontwikkeling staat hoog op je lijstje, samen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Veolia heeft een zeer dynamische financiële afdeling en is op zoek naar mensen die graag deze dynamiek aan willen gaan.

Hoe ziet jouw dag eruit als medewerker accounting bij Veolia Nederland?
Het is maandagochtend en je start deze dag om 8.30 uur. Iedereen heeft zijn eigen maandelijks terugkomende taken. Je prioriteiten zijn dan ook afhankelijk van waar je in de maand bent. Een dag zou kunnen zijn dat je begint met het zorgdragen van een sluitende registratie voor alle tussenrekeningen en voor de liquiditeitsbegroting. Verder ben jij verantwoordelijk voor contract facturatie  en beheer, cash forecast, incassozaken crediteuren en debiteuren, intercompany afstemming, closing werkzaamheden, beheren grootboekrekeningen, activalijsten en activa, egalisatie, cashpool en customer goedkeuring. Omdat Veolia  uit verschillende werkmaatschappijen bestaat is de financiële administratie erg complex. Het teamgevoel staat hoog binnen de afdeling en je hebt dan ook een aantal momenten per week dat je bij elkaar zit om te kijken of er iemand hulp nodig heeft zodat de deadlines behaald worden. Je ziet aan je takenlijst dat geen dag hetzelfde is. Ondanks de maandelijks terugkerende taken, maakt de complexiteit van de functie dat elke dag weer een uitdaging is.  

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.:
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als medewerker accounting krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als medewerker accounting heb jij:
 • financiële opleiding en minimaal mbo-werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke rol;
 • kennis van automatiseringssystemen zoals SAP;
 • ervaring binnen complexe financiële administraties;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels.
Solliciteren?
Solliciteren op deze medewerker accounting functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Mechanisch Onderhoudsmonteur - Schijndel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij voelt je thuis in een productieomgeving. Jij vindt het een uitdaging om met complexe machines aan de slag te gaan. Jouw motto, storingen kan je voorkomen door goed onderhoud. Een goed salaris en pensioen. Werken in een bedrijf met nog echt een familiebedrijf sfeer is wat jou zeer aanspreekt. MEWA groeit en is op zoek naar jou om samen met Lars van de technische dienst het machinepark optimaal te laten draaien

Een dag als Mechanisch Onderhoudsmonteur bij MEWA Plastics.
Je begint je dienst en bespreekt met Lars hoe de nachtdienst is geweest en of er nog calamiteiten waren. Met deze informatie plan jij je dag in. Je hebt gehoord dat een van de spuitgietmachines sputterde vannacht. Aan jou de taak vandaag om te onderzoeken wat er gaande is om een storing te voorkomen. Lars gaat je begeleiden omdat het productieproces van MEWA heel complex is en de machines dus ook. wat er die dag gedaan moet worden. Je checkt ook even het magazijn vandaag of alle belangrijke onderdelen van de machines op voorraad zijn. Het productieproces stil leggen omdat je moet wachten op een onderdeel, dat doe je niet graag. Je werkt veel zelfstandig en ziet wanneer er ergens ingesprongen moet worden. Je leert dagelijks bij van je collega’s en geniet van de complexiteit van de machines. Jouw technische hart klopt hierdoor nog sneller!

Rondleiding door Mewa Plastics:
Mewa is gevestigd te Schijndel. Op de locatie worden oude CD’s en dakplaten vermalen. Het maalgoed wordt intensief gewassen zodat helder flakes ontstaan. Deze flakes worden gesmolten en gefilterd in een extruder. Het nu zuivere materiaal is geschikt voor de productie van nieuwe producten. Voor het vervaardigen van deze nieuwe producten staan 16 spuitgietmachines dag en nacht 7 dagen in de week aan. Voor de bediening van de machines en de logistiek eromheen zijn een bedrijfsleider, een logistiek medewerker en 5 ploegen van 3 man actief.
Het kantoor grenst aan de productiehal. De binnendienst bestaat uit 2 ervaren medewerkers. De administratie wordt parttime ingevuld.
Kortom een platte organisatie waar hard gewerkt wordt. Een cultuur van handen uit de mouwen! Maar ook een bedrijf met vele kansen die uitgezocht en gepakt kunnen worden.
Mewa is samen met de Van Scherpenzeel Groep eind oktober 2017 overgenomen door Veolia. Een wereldwijd concern dat zich richt op circulaire grondstoffen, duurzame energie en drinkwater. www.veolia.com

Arbeidsvoorwaarden:
Als monteur krijg jij in ieder geval:
 • marktconform salaris;
 • een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 28 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen.
Jouw profiel
Als monteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde MBO mechanische opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring;
 • je vindt het leuk om in een productieomgeving te werken;
 • je bent leergierig en enthousiast;
 • flexibel, omdat je ook wel eens wakker wordt gebeld door de nachtdienst.
Solliciteren?
Solliciteren op deze Mechanische onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Tactisch Inkoper - Schiphol Rijk
Jij bent een inkoper in hart en nieren. Jij houdt van veel verantwoordelijkheid, met veel eigen initiatief. Je komt te werken in een hecht team die klaar staan om je te helpen en te begeleiden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een snelgroeiend bedrijf. Jij krijgt alle kans om je te ontwikkelen en verder te groeien. Veolia Nederland wil met jouw komst graag een volgende stap maken, wie stapt er in?

Een dag als tactisch inkoper bij  Veolia gebouwenbeheer:
Jij gaat aan de slag binnen het inkoopteam van Veolia Nederland met daarin 3 aankomende collega’s. Binnen dit team word je aandachtsgebied de Veolia entiteit  gebouwenbeheer. Je start je dag vandaag op de locatie Schiphol-rijk waar je bij de koffiemachine een moment neemt om even bij te kletsen met je directe collega’s. Je hebt een afspraak met een collega over een tender voor koelmachines. Daarna stap je in de auto om naar je afspraak te gaan met een van onze groothandels voor een half jaarlijkse evaluatie. Na dit overleg zie je een oproep van je collega Koen, die bel je terug en je gaat samen even een broodje eten en jullie kletsen bij over lopende zaken. Eenmaal op kantoor aangekomen duik je weer achter je laptop om de laatste hand te leggen aan een nieuwe raamovereenkomst met betrekking tot brandblusmiddelen. Gisteren zou je het inkoop dashboard bijgewerkt hebben. Dit is door drukte niet meer gelukt. Dit ga je dan ook vandaag als laatste klus oppakken.
Naast het voorzien in de dagelijkse inkoopbehoefte zal veel tijd gaan zitten in het managen van diverse inkoop categorieën. Voor deze inkoop categorieën ontwikkel je de strategie en breng je deze tot uitvoering waarbij een belangrijke doelstelling is het verbeteren van condities bij een beperkt aantal voorkeurleveranciers. Al met al en veelzijdige baan in een klein, maar gezellig team.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden:
Als tactisch inkoper krijg jij:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • een jaarcontract met als uitgangspunt een vast contract.
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding.
Jouw profiel
Als tactisch inkoper heb/ben jij in ieder geval:
 • een HBO opleiding, bijv. (technische) bedrijfskunde bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 en/of 2, of een andere vergelijkbare inkoopopleiding;
 • ervaring met het inkopen van technische producten en diensten;
 • specialistische kennis van de installatiebranche (dit is een absolute pre);
 • flexibel, gestructureerd en een doorzetter met een commerciële instelling;
 • communicatief vaardig en hebt een initiatiefrijke en zelfstandige persoonlijkheid;
 • goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse taal) zowel schriftelijk als mondeling;
 • een brede kennis van bedrijfsprocessen en systemen.
Solliciteren?
Solliciteren op deze tactisch inkoper functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Administratief Medewerker (servicedesk) - St Michielsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent op zoek naar een gemoedelijke werksfeer. Je bent graag met meerdere dingen tegelijk bezig. Veel zelfstandige taken in een team wat er altijd voor elkaar staat. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals veel vakantiedagen en goed pensioen. Veolia Nederland is een snelgroeiende organisatie die op zoek is naar een alleskunner op gebied van facturatie en klantgerichtheid. Ben jij die klantgerichte, administratieve nieuw collega die ons komt versterken?

Hoe ziet jouw dag eruit als Administratief Medewerker (servicedesk) bij Veolia Energie Netwerken?
“Manusje van alles” is jou als bijnaam niet vreemd. Jij bent binnen de afdeling verantwoordelijk voor facturatie, inkoop, urenregistratie en offertes. Meestal begin jij je dag met het checken van je mail om te zien of er spoed dingen in staan. Wanneer dit het geval is, start je de dag hiermee. Nadat je klaar bent, ga je voor jezelf een dagplanning maken. Deze dag start je met het verwerken van alle urenstaten van alle medewerkers van VEN, maar ook van de externe mensen. Dit moet je iedere maand weer aanleveren aan het hoofdkantoor in Nieuwegein. Hier krijg je uiteraard ook allerlei mutaties uit die je moet verwerken. Denk aan declaraties, uren die niet goed verwerkt zijn etc.. Daarna begin je aan de facturatie voor VEN en werk je samen met de projectleiders en de beheerders in het veld. Je krijgt van hen input wanneer iets is afgerond en jij verzorgt de financiële afwikkeling. Facturatie voorwerk voor VEN is intensief omdat je te maken hebt met verschillende afspraken en ook allerlei variabelen binnen deze klant hebt waardoor je veel uitzoek en nakijk werk hebt. Denk hierbij aan verschillende uurtarieven. Daarnaast bereid je offertes voor en zorgt dat wanneer ze getekend binnenkomen ze weer gearchiveerd worden. Voor je nieuwe en bestaande collega’s bestel je nog even snel persoonlijke beschermingsmiddelen en dan zit je dag erop. Doordat er veel uitzonderingen zijn, blijft er veel uitdaging in het werk.
Het team van de servicedesk bestaat uit 5 mensen en binnen dit team is spontaniteit heel belangrijk en er worden vaak gezamenlijke dingen gedaan zoals samen lunchen, borreltjes, wandelingen en vooral ook veel lachen..

Rondleiding door Veolia Energie Netwerken:
Veolia Energie Netwerken BV (VEN), onderdeel van Veolia Nederland, is een organisatie die bedrijfsvoering, beheer en onderhoud verricht voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking. In de organisatie werken 65 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. Specialisten op het gebied van meet- en regeltechniek, opwekinstallaties en ondergrondse infrastructuur verzorgen het ontwerp, bestekken en projectleiding hiervoor.  De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Enschede, Helmond, Heerlen en Geertruidenberg. Veolia Environment (beursgenoteerd Parijs Euronext: VIE) is wereldleider op het gebied van geoptimaliseerde inzet van grond- en brandstoffen. Met meer dan 174.000 medewerkers in de wereld, ontwikkelt Veolia innovatieve technologische oplossingen voor beheer en onderhoud, energie, water en afval die bijdragen aan een duurzame toekomst van zowel steden als industrieën.

Jouw keuze
(Arbeidsvoorwaarden):
Als Administratief Medewerker (servicedesk) krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een halfjaar contract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot verlenging.
 Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Administratief Medewerker (servicedesk) heb jij:
 • een afgeronde mbo opleiding niveau 4 met een financieel-administratieve richting;
 • een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • affiniteit met de installatie branche / een technische omgeving;
 • communicatief sterk, jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten.
Solliciteren?
Solliciteren op deze Administratief Medewerker (servicedesk) functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicemonteur W - Amsterdam
Jij bent een ervaren Monteur W uit de omgeving Amsterdam. Teamwork, maar daarnaast veel zelfstandigheid binnen je functie is wat je belangrijk vindt. Kansen om door te groeien en waar een opleiding volgen juist aangemoedigd wordt, dan zit je bij Veolia goed. Veolia biedt jou daarnaast een goed salaris, veel vrije dagen, een veilige werkomgeving en een goed pensioen.

Een dag als servicemonteur W bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur W is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Jij bent het visitekaartje van Veolia bij onze klanten. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

De servicedesk heeft jou gisteren de planning doorgegeven voor de dag van vandaag. Je  gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Jouw hoofdtaak bestaat uit reparaties, vervangingen en nieuwbouw. Bij de eerste opdrachtgever moet je een heater in een magazijn vervangen. Wanneer je klaar bent, ga je weer verder naar je tweede klus. Hier ben je bezig om een koelmachine onderhoud te geven en de radiatoren na te kijken. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Want Veolia laat jou natuurlijk alleen op pad gaan met een goedgevulde klussenbus. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten. De vrijheid in je functie en kunnen sparren met je collega’s is waar je van geniet. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur W bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract en bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een bedrijfsauto (klussenbus) en mobiele telefoon;
 • een complete gereedschap set;
 • veilige werkomgeving;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.

Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde relevante technische vakopleiding op mbo niveau;
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur W of als loodgieter;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert, jij bent ons visitekaartje;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur W functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Servicemonteur E - Amsterdam
Jij bent een gedreven Monteur E uit de omgeving Amsterdam. Zelfstandig op pad is wat je belangrijk vindt. je altijd een team met fijne collega’s hebt die je bijstaan waar nodig. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract,  bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Servicemonteur - St Michelsgestel
Jij bent een klantgerichte onderhoudsmonteur uit de omgeving Arnhem. Vrijheid en zelfstandigheid in je werk vind je belangrijk, maar er zijn natuurlijk altijd collega’s die je willen helpen. Daarnaast krijg je veel vrije dagen, een goed pensioen en uiteraard staat bij ons ontwikkeling hoog in het vaandel.

Een dag als servicemonteur bij Veolia Gebouwenbeheer:
Een dag als servicemonteur binnen Veolia is nooit hetzelfde. Je start je dag vanuit je huis en gaat naar de klant die is ingepland. Eenmaal bij deze eindgebruiker plaats je een aflever set. Als je bijna klaar bent, word je gebeld. Er is een storing in een afleverstation. Aangezien je dit nooit alleen oppakt, , bel je een collega. Als je daar aankomt, zien jij en je collega dat er een klep vervangen moet worden. Na het vervangen van deze klep is het tijd voor de lunch. Je eet gezellig samen met je collega een broodje. Na de lunch staat er een afsluiting bij een eindgebruiker op de planning. Je bent dan samen met de  collega op locatie om deze af te sluiten. Je krijgt nog een telefoontje, er is een storing bij een eindgebruiker een wijk verderop. Jij bent de spil die zorgt dat de cv weer up and running is. Het is vier uur en je rijdt naar het dichtstbijzijnde magazijn  om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de wekker morgen moet zetten. Je geniet van de diversiteit en vooral veel vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur krijg jij:
 • salaris conform cao (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding en consignatievergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde lts/mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • kennis van VOL/VCA, aangevuld door VeWa is een plus;
 • ervaring met verwarminsnetten;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Onderhoudsmonteur - St Michelsgestel
Jij bent een klantgerichte onderhoudsmonteur uit de omgeving Brabant. Een functie waarbij je een vaste klant bediend en uiteraard je collega’s helpt als er storingen zijn bij onze andere opdrachtgevers. Veel vrijheid, diversiteit en een prettige werksfeer. Daarnaast krijg je veel vrije dagen, een goed pensioen en uiteraard staat bij ons ontwikkeling hoog in het vaandel.

Een dag als onderhoudsmonteur bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jij krijgt je weekplanning van de servicedesk. Deze ochtend rij je vanuit huis naar je eerste klus. Bij de klant een grote retailer moet er onderhoud aan de koeling installaties gedaan worden. Het is al weken bloedheet en een airco die uitvalt in een winkel is voor het personeel en winkelend publiek niet prettig. Op het moment dat je daar bezig bent, belt je collega je op dat er een storing is bij een andere opdrachtgever. Hij moet het dak op om een airco na te kijken. Wanneer jullie de storing verholpen hebben eten jullie nog samen een broodje en bespreken de dagelijkse dingen. Wanneer je terugkomt bij je klant komt de manager van de winkel naar je toe. Er moet een stellage vastgezet geworden. Je loopt mee en zorgt ervoor dat de stellage vastgezet wordt om zo de veiligheid te waarborgen voor iedereen die er langsloopt. Je doet nog wat kleine klusjes zoals bv kabels doortrekken en dan is het alweer tijd om naar het dichtstbijzijnde magazijn te rijden om je voorraad in je klussenbus aan te vullen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de wekker morgen moet zetten. Je geniet van de diversiteit en vooral veel vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als onderhoudsmonteur krijg jij:
 • salaris conform cao (Klein Metaal);
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding en consignatievergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract. 
Jouw profiel
Als onderhoudsmonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde lts/mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • kennis van VOL/VCA, aangevuld door VeWa is een plus;
 • ervaring met werktuigkundige installaties;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Solliciteren?
Solliciteren op deze onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
IT Security Engineer - Veolia Benelux
You are an IT Security expert and networks, infrastructure and industrial systems have no secrets for you. Whether it is to protect a water purification installation or to avoid a heating system in a building going down, you will make sure the systems are safe from hackers.  You have a big passion for cybercrime prevention and keeping the hackers out is your main goal.  
You’re looking for a company that has a meaning, a company that wants to make our world a better and healthier place. Veolia provides water, waste and energy management solutions that contribute to the sustainable development of communities and industries. Through its three complementary business activities, Veolia helps to develop access to resources, preserve available resources, and to replenish them.

What will you be doing? 
The rise of cybercrime continues to accelerate, therefore companies need to be prepared. Our customers need to be protected. You will be the security expert for Veolia Benelux. This means you will be on the road around 60% of your time.  
It is the first time you visit one of our customer’s sites in Arnhem, the Netherlands. As you’re driving to the site, you’re already thinking about what you have to do there. You will start with an investigation of what systems and networks this site has and get to know the ones you’re not familiar with. You need to document this and create a network with these systems / network suppliers so you know where you can get support when needed on these systems. Your main contact at the site your visiting is the Veolia staff working on that site. After investigating you will complete vulnerability assessments, penetration tests and assisting in developing responses to internal & external audits. After you have analyzed all of this you will also manage the development, implementation and training of standard operation procedures. This is a heavy schedule and a lot to do, fortunately it doesn’t have to be done in one day. Every day is a different one and you will not only be visiting the client. You will liaise with internal IT stakeholders or you will be reading about the new developments on security issues, visit a seminar or follow a training course. You need to be on top of your game so continual development is an important part of your job as well.

What can you expect from Veolia
You will have a lot of autonomy in this position. You will have the freedom to shape your own job, as this is a new position. We know travel is a lot, but we will give flexibility in return. Developing is important as if you develop, Veolia and their customers develop as well. So training, seminars, subscription to IT related magazines are provided for. Of course a lease car, laptop and telephone are provided. As well as good travel allowance and a nice salary. A bonus is also part of the job.

What do they require of you? 
 • 5 years or more in a similar position
 • Degree in computer science/cyber options/electronic engineering
 • A proven record in infrastructure, networked systems and/or support systems security assessment, vulnerability identification, mitigation, and prevention
 • Experience with ICS/SCADA would be a strong plus
 • Expertise with all types with common security tools and products i.e. SIEM, vulnerability management, DLP, content filtering, eDiscovery, anti-virus, firewalls, malware analysis and protection, IDS/IPS, forensics, Identity and Access Management are preferred
 • Team player and driven by results
 • Critical mindset and detailed oriented
 • Written and verbal communication skills in French, Dutch, English
 What Veolia Benelux can offer you?
 • A good salary
 • 37 vacation days
 • Travel allowance
 • Company car 
 • Laptop and telephone
 • Training and development opportunities 
 • Good pension scheme
Interested?
Please contact me via telephone, Whatsapp or email. 0031(0)6 42112487 or corrina.scheepmaker@fygi.nl
Productiemedwerker - Flestic - Dronten
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt graag in een productie omgeving werken. Extra geld verdienen doe je graag door 3 ploegendiensten te draaien. Een goede werksfeer in een sterk bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een wereldwijd concern. Kom dan werken bij Flestic in Dronten. Flestic groeit hard en is op zoek naar nieuwe collega’s  die graag mee willen groeien.

Een dag als Productiemedewerker bij Flestic.
Je begint je dienst en bespreekt met je team wat er die dag gedaan moet worden. Je draagt zorg  voor het klaarzetten van benodigde verpakkingsmiddelen voor jou dienst en overlegd met jou voorganger of er bijzonderheden zijn. Met je handen werken vind jij ook niet erg. Je houdt natuurlijk jouw  werkplek schoon. Je werkt veel zelfstandig en ziet wanneer er ergens ingesprongen moet worden. Je ben verantwoordelijk voor het verpakken van ons eindproduct volgens de geldende kwaliteits- en inpakvoorschriften. Je leert dagelijks bij van je collega’s en geniet van de onderlinge collegialiteit.

Rondleiding door Flestic:
Het verhaal van Flestic begint in 1979 in Flevoland, in de gemeente Noordoostpolder. In Ens om precies te zijn. Daar hadden we in een boerenschuur een paar oude extrusieblaasmachines. De boerenschuur zijn we ver ontgroeid. Inmiddels hebben we 36 extrusieblaasmachines, waarvan we er 31 in eigen beheer hebben ontwikkeld en gebouwd. Bovendien hebben we 3 spuitgietblaasmachines, 26 spuitgietmachines en 4 montagemachines. De nieuwste lopen voorop op het gebied van besturing en techniek. Maar ook de machines van het eerste uur doen nog steeds hun werk, met onbetwiste kwaliteit.
De totale productielocatie aan de Pioniersweg beslaat 7.000 m2. We maken er jaarlijks zo’n 65 miljoen blaasproducten en 100 miljoen spuitgietproducten..
Veolia Nederland BV opereert op internationale schaal in de werkgebieden energie, water en afval met daarbinnen verschillende disciplines. Wereldwijd heeft Veolia 187.000 medewerkers en wordt er een omzet gegenereerd van circa € 23 miljard euro. In Nederland werken circa 600 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Productiemedewerker krijg jij in ieder geval:
 • Marktconform salaris;
 • 3 contracten met een totale duur van 2 jaar en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • Ploegentoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
Jouw profiel
Als Productiemedewerker heb/ben jij in ieder geval:
 • Je hebt ervaring binnen een productieomgeving.
 • Je vindt het leuk om in een fabrieksomgeving te werken;
 • Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd;
Solliciteren?
Solliciteren op deze productiemedewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Technisch Operator - St Michelsgestel HB
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bewaakt, beheert en zet het warmtenetwerk Veolia Energie Netwerken in. Dit doe jij in 5 ploegendiensten, waar jij natuurlijk een mooie onregelmatigheidstoeslag voor verdient. ] Natuurlijk krijg jij bij dit groeiende bedrijf een goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen.

Hoe ziet jouw dag eruit als operator WTB bij Veolia Industriediensten:
Wanneer je de ochtenddienst hebt, begint de dag officieel om 8.15 uur. Jij bent daar al om 6:45 uur om de wacht overdracht te ontvangen van de nachtdienst.  Daarna ga jij de dag journaals doorlezen om je op de hoogte te stellen van de  status van het warmtenet.. Je draait je dienst altijd met twee andere collega’s. Om 8.15 begin je met een conference call met de werktuigkundige van de energiecentrales. Je bespreekt alle afwijkende zaken en zet hiervoor de acties uit. Jouw taak is om te zorgen dat er continue warmte geleverd wordt. Omdat niet alles geautomatiseerd is mag jij letterlijk aan de knoppen draaien om de systemen up and running te houden.. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van pompregelingen en het inzetten van bioketels etc.. Jouw werkomgeving is binnen op de locatie in St Michelsgestel. Je monitort via grote beeldschermen het totale warmte netwerk. Bij storingen ben jij de coördinator tussen de verschillende afdelingen en onderhoudsmonteurs. Naast deze taken ben je ook samen met je collega’s verantwoordelijk voor het meldpunt. Hier komen veel telefoontjes binnen met storingen, aan en afmelden van monteurs en klachten etc.. . Einde van de dienst om 14.45 draag jij je werk over aan de collega’s die de volgende dienst hebben. Het leukste aan je collega’s is dat je altijd op ze kunt bouwen en je het samen doet.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.

Arbeidsvoorwaarden:
Als operator krijg jij in ieder geval:
 • Goed salaris ;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als operator WTB heb/ben jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde;
 • in het bezig van Vapro C, REWIC of AOT;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als operator, operator wtb;
 • ervaring in warmte opwekking;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Werkvoorbereider/Calculator E&W - Schiphol-Rjik
Jouw reis (Jouw functie)
Geen dag is hetzelfde als werkvoorbereider/calculator bij Veolia Gebouwenbeheer! Verantwoordelijkheid, spilfunctie en werken in een hecht team kenmerken deze functie. Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met (vervanging) projecten en regulier onderhouds-  en storingswerk.
Als werkvoorbereider bij Veolia heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider/calculator bij  Veolia Gebouwenbeheer:
Op het kantoor in Schiphol is het altijd gezellig druk. Dagelijks ontvangen we storingen welke vanuit de afdeling planning ingepland worden en technisch uitgevoerd worden door de monteurs. Diverse werken kunnen niet direct opgelost worden, er dient vervolg werkzaamheden uitgevoerd te worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze vervolgwerkzaamheden goed voor te bereiden, beoordelen van de klacht, juiste materialen selecteren/bestellen, werkplannen maken, enz.  Zo is de klant zo snel en goed mogelijk geholpen. Samen met planning worden de vervolgwerkzaamheden weer ingepland voor juiste uitvoering.  Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen en offertes opstellen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen en je met een offerte bezig bent, gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je collega zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten.

Jij bent dé spin in het web en onmisbaar in het team. Jij krijgt er energie van om zaken goed te regelen in een relatief korte tijd!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer B.V.:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van Electro en Werktuigbouwkundige techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;
 • relevante ervaring in de utility branche;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Commercieel Medewerker Binnendienst- Schiphol-Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Als commercieel medewerker binnendienst ben jij (technisch) commercieel aangelegd. Je zoekt een baan waar een leuke werksfeer heerst, waar je vastigheid hebt en waar jij jezelf kan ontwikkelen. Een baan waar jij de perfecte balans hebt tussen carrière maken en jouw privéleven. Bij Veolia krijg jij veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling en ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast biedt Veolia jou een jaarcontract, bij goed functioneren gaat dit contract over in een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet jouw dag eruit als commercieel medewerker binnendienst bij Veolia?
Vandaag staat er een hoop op de agenda. Je begint de dag met het checken van de aanbestedingskalender om te kijken of er interessante tenders worden aangeboden. Nadat je dit hebt gedaan ga je in overleg met de sales manager. In dit overleg bespreek je de agenda voor de komende weken, voortgang aanbestedingen, events maar ook de status van de bestaande Veolia contracten en de wijzigingen hierin.  Je gaat dan ook van start met de eigen contracten die opgesteld moeten worden met inventarisatie en PO taken, deze heb je vorige week je collega’s van Stan en Gerard gehad. Verder ga je aan de slag met de aankomende tenders en het opstellen van alle benodigde documenten en upload dit op de aanbestedingsplatformen. Na de gezellige lunch met je collega’s staat erin de middag een afspraak met een prospect. Jij maakt een mooie PowerPoint presentatie in de Veolia huisstijl en zorgt dat je op tijd klaar staat om mee te gaan. Nadat je terug komt van deze afspraak kijk je nog even naar je Scrumboard. Je bekijkt hoe de planning ervoor staat en of alles nog loopt zoals het hoort. Je hebt nog een uurtje over en die gebruik je ter voorbereiding van een technisch seminar waar jij en je collega’s naar toe gaan. Dan is het tijd om naar huis te gaan, je sluit je dag af met een lach.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het leven en werken voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve energie- en milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als commercieel medewerker binnendienst:
 • heb jij een afgeronde hbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld commerciële economie;
 • heb jij minimaal vier jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • beschik je over goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint);
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
Als commercieel medewerker binnendienst biedt Veolia jou:
 • een salaris conform CAO norm;
 • een jaarcontract (bij goed functioneren krijg jij hierna een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met ruimte voor relevante opleidingen.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die commercieel medewerker binnendienst die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicemonteur E - Arnhem
Jij bent een gedreven Monteur E uit de omgeving Arnhem. Zelfstandigheid gecombineerd met gepaste vrijheid is wat jij belangrijk vindt. Uiteraard in een fijn team van collega’s die voor je klaarstaan wanneer jij ze nodig hebt. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract,  bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Contract Engineer - Amsterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Als contract engineer ben jij een key speler in de aanbestedingstrajecten van Veolia. Je werkt zelfstandig, maar je kan altijd terugvallen op je collega’s. Veolia biedt jou goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen, veel vrije dagen en een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.

Hoe ziet jouw dag eruit als contract engineer bij Veolia?
Als contract engineer werk je nauw samen met de commercieel manager van Veolia; Johan. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het calculeren van de aanbestedingen. Jij bent de expert als het aankomt op gebouwen en gebouw gebonden installaties. Wanneer jij een gebouw binnenloopt kan jij in één oogopslag zien wat de staat is van de installaties en wat er voor onderhoud moet gebeuren de aankomende jaren. Uiteraard weet jij je weg te vinden naar de onderaannemers en leveranciers. Ook  ben je altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.
Je bent om 8.00 uur op kantoor in Schiphol-Rijk en start direct met het uitwerken van uitvoeringsgegevens van een bestek, aanvraag of tekening op het kantoor. De deadline is aan het einde van de week en je moet nog een aantal werkafspraken maken met de opdrachtgevers om tot een juiste calculatie te komen. In de middag heb je een schouwing staan bij een belangrijke potentiële klant. Dit zal gaan om een groot onderhoudscontract en je kan niet wachten om hieraan te beginnen.
Jouw dag bij Veolia is divers en druk. Het feit dat je op een leuke locatie werkt samen met je collega’s, maakt dat jij elke dag met een goed gevoel naar je werk gaat.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.
Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contract engineer:
 • heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • heb jij minimaal vier jaar werkervaring als calculator met aantoonbare ervaring met onderhoudsaanbestedingen als kostendeskundige;
 • heb jij elektrotechnische kennis en werkervaring;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek.
 Arbeidsvoorwaarden
Als contract engineer biedt Veolia jou:
 • een jaarcontract en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
 Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de contract engineer die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Werkvoorbereider – Arnhem
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wil je ontwikkelen op het gebied van mooie projecten binnen de techniek. Werken in een gedreven team en je bezighouden met vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk. Als werkvoorbereider bij Veolia Gebouwenbeheer heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien naar bijvoorbeeld projectleider.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider bij  Veolia Gebouwenbeheer
Jouw dag start vroeg vandaag. Soms kan het voorkomen dat je om 7 uur in de ochtend bij een bouwvergadering zit. Bijvoorbeeld met de gemeente, aannemer en de opdrachtgever om de voortgang van een lopend project te bespreken. Eenmaal terug op kantoor heb je een gesprek met je collega over een aankomend project om materiaal te bestellen. Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je collega zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten. De dag is voorbij en je gaat naar huis. Maar wacht er moet nog één ding gebeuren: je werkt nog snel even de  actiepunten van de bouwvergadering van vanochtend uit. Het is weer een drukke dag geweest, maar jij houdt juist van die afwisseling.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkundige techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicetechnicus - branders - omgeving Rotterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus branders, werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Een fijne werksfeer voert de boventoon. Zowel met klanten als collega’s is er ruimte voor gezelligheid. Naast de normale dagelijkse werkzaamheden werk je ook mee in de storingsdienst. Je ontvangt een onregelmatigheidsvergoeding, eventuele scheidingsvergoeding en een goed pensioen. Je werkt zoveel mogelijk in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus branders bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud, de periodieke inspecties en eventuele storingsanalyses. Daarnaast help je, waar nodig, bij het uitvoeren van verschillende projecten. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk. Jij weet dus precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na de lunchpauze stap je weer in je auto. Je bent door de servicedesk opgeroepen en dient een storing bij een andere klant te verhelpen. Als servicetechnicus kom je in aanraking met zowel de elektrotechnische kant als de werktuigkundige kant van de installaties.
Flexibel en accuraat als je bent weet je dit te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Industriediensten:
Veolia Industriediensten onderhoudt en inspecteert elke dag de warmwater en stoominstallaties van een groot aantal bedrijven, industriële plants, ziekenhuizen en haar eigen stoomketelinstallaties. Zo kunnen bedrijven veilig en comfortabel produceren, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden. Veolia Industriediensten ontzorgt de klant.
Veolia is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Als servicetechnicus ben jij onderdeel van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek;
 • heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus branders biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • complete gereedschap set;
 • professionele rookgasanalyzer;
 • leaseauto (ook privégebruik);
 • mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, bijv. PI en EBI.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Mechanisch onderhoudsmonteur - Arnhem
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent of een junior of een senior onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur zijn jij en je collega verantwoordelijk voor verschillende interne en externe klanten. Samen zorgen jullie ervoor dat de mechanische systemen gesmeerd lopen. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en veel vakantiedagen. Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract met als doel om je daarna in vaste dienst te nemen.

Hoe ziet jouw dag eruit als onderhoudsmonteur bij  Veolia Industriediensten:
Voordat je week begint bespreek je de weekplanning met opdrachten en klanten. Samen met een collega monteur ga je op pad naar verschillende klanten. Voordat je op pad gaat, zorg je ervoor dat jullie transport bus alle benodigde materialen bevat voor de klussen. Eenmaal aangekomen, melden jullie je voor de werkzaamheden. Je bespreekt zowel op technisch als op veiligheidsgebied dat wat er moet gebeuren. Soms moet je hiervoor een werkvergunning opstellen. Dan begint het echte werk: het gewenste onderhoud. Als het werk gereed is leggen jullie natuurlijk alles administratief vast en stemmen jullie dit met de klant af en laten jullie de werkbon ondertekenen.. Na het smeer en vet van je handen te hebben gewassen, gaat je telefoon. Er komt een spoedklus binnen voor een vastgelopen pomp in Arnhem. Je moet deze storing direct verhelpen omdat er een mogelijk gevaar vormt voor een leveringsonderbreking.
Afhankelijk van het aantal klanten en opdrachten ga je gedurende de week weer langs op je standplaats in Arnhem. Daar stem je het afgeronde werk af, en maak je de transport bus weer op orde.
Aan het einde van de week kijk je voldaan terug op de klanten die je hebt geholpen. Jij krijgt voldoening uit het feit dat zij tevreden waren over jouw dienstverlening.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden
Als onderhoudsmonteur krijg jij in ieder geval:
 • een salaris conform de cao van Metaal & Techniek;
 • een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • persoonlijke ontwikkeling door vaktechnische  trainingen; 
 • en natuurlijk een goed pensioen.
Jouw kracht (functie eisen)
Als onderhoudsmonteur heb/ben jij:
 • in het bezit van een gerelateerd mbo diploma richting mechatronica of soortgelijke opleiding;
 • aantoonbare ervaring met het werken aan/met lagers, seals, leidingwerk en werken aan druksystemen (heet/koud), voor de junior geldt een basiskennis;
 • een basiskennis van mechanica, materialen (ferro,non-ferro, kunststoffen).
 • de kunde om bewerkingsmachines te bedienen (frezen, draaien, boren); en lassen (elektrisch, autogeen, MIG/TIG);
 • servicegericht omdat jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Aankomend Servicemonteur - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Opgeleid worden tot eerste service monteur bij Veolia Gebouwenbeheer. Een team wat je ondersteund om jezelf te ontwikkelen en groeien. Waar veiligheid super belangrijk is en je werkplek goed uitgerust is. Jij genoeg vrije tijd hebt, want je hebt te maken met dagdiensten. Een leerbedrijf wat je verder helpt, dat is Veolia.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicemonteur bij Veolia?
In het begin zal je meelopen met een collega servicemonteur. Hij gaat met jou naar onze  opdrachtgevers  om jou zo de vaardigheden  te leren  om straks zelfstandig aan de slag te gaan. Bij de  start van de dag, krijg je  jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo  kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicemonteur:
 • heb jij een afgeronde lts opleiding;
 • beschik je over voldoende administratieve vaardigheden om je werk te rapporteren; ;
 • beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, van  magazijnmedewerker tot  directeur;
 • kun je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken,  waarnaast je ook goed functioneert   in teamverband;
 • ben je flexibel. Je werkt op verschillende locaties in Nederland bij diverse klanten  en prioriteiten kunnen op de dag wijzigen.
Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers goed beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • salaris conform CAO norm;
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen waar relevant;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Servicetechnicus- meet en regeltechniek - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Jouw reis begint bij Veolia in een groeiende organisatie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Er heerst een positieve werksfeer waar ruimte is voor gezelligheid met collega’s, waar jij een goed pensioen krijgt en dagdiensten werkt. Als servicetechnicus met de specialisatie meet en regeltechniek werk jij voor diverse opdrachtgevers in je eigen regio. Je houdt je bezig met het programmeren, installeren en onderhouden van meet- en regeltechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Om 08:00 uur begint je dag bij een van onze opdrachtgevers. Je hebt de werklocatie aangewezen gekregen door de servicedesk en weet dus al de planning voor de hele week. Gedurende de dag ben je bezig met diverse werkzaamheden waaronder het programmeren en installeren van meet- en regeltechnische installaties, het bijhouden van revisiegegevens en het bewaken van de kwaliteit. Aan de hand van een checklist werk je de bijbehorende taken af totdat alles naar wens van de klant is gedaan. Ondertussen kan het zo zijn dat je opgeroepen word door de fieldmanager om naar een andere klant te gaan voor het oplossen van een klacht of het verhelpen van een probleem. Geen werkdag is hetzelfde en hierdoor is je baan erg afwisselend.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Afgeronde technische gespecialiseerde vakopleiding op MBO niveau;
 • Heb jij minimaal 6 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Beschik je over administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, het ene moment communiceer je met een magazijn medewerker en het volgende moment met de directeur;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Als servicetechnicus meet en regeltechniek houd je je bezig met zowel reparatie, revisie en het storingsvrij maken van installaties en systemen. Je bezit voldoende kennis om snel te kunnen schakelen op een ander object of techniek indien je moet inspringen bij het oplossen van een klacht of het verhelpen van problemen bij een systeem.

Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicetechnicus - koeltechniek - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Bij Veolia Gebouwenbeheer werk je in de functie van Servicetechnicus met de specialisatie koeltechniek in een groeiend bedrijf. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je werkt aan de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelmachines zoals airconditionings en grote koelcellen. Je werkt voor diverse opdrachtgevers in jouw eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als Servicetechnicus bij Veolia?
Je dag start met het doornemen van jouw planning. Om 08.00 uur eerst een airconditioning installeren. Door naar de volgende klant om een klacht te verhelpen bij een koelinstallatie en dan nog een aantal kleinere klusjes in de buurt. De ochtend vliegt voorbij en voor je het weet is het 12:00 uur, tijd voor een half uur pauze. Net voordat je weer wilt beginnen word je gebeld door collega’s van de servicedesk; een klant in de buurt heeft een probleem met de koeling of jij dit kunt verhelpen? Flexibel als je bent weet jij hier snel in te schakelen en je handelt de klus waar je mee bezig bent snel en accuraat af. Een spoedklusje tussendoor houd je dag afwisselend! Nadat je nog wat metingen hebt verricht bij een andere klant en een kleine onderhoudsbeurt hebt gegeven keer je 16:45 uur richting huis. Het was weer een afwisselende dag. Morgen ga je samen met een collega op pad, ook leuk!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Servicetechnicus in de koeltechniek;
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van koeltechniek (diploma F-gassen);
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Kun je zelfstandig de werkzaamheden verrichten van beheer, service en onderhoud van koelinstallaties;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.
Arbeidsvoorwaarden 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou;
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij servicetechnicus koeltechniek die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst nog wat vragen beantwoord krijgen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Servicetechnicus - branders - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen en reiskostenvergoeding. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud en ook eventuele storingsanalyses. Waar nodig help je ook bij het installeren van een nieuwe ketel. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de storingsdienst opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
New Business Developer - Schiphol-Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Vrijheid en zelfstandigheid tekenen deze functie. Je krijgt een kick van deuren intrappen op een adviserende manier. Jezelf ontwikkelen en doorgroeien staan hoog op je lijstje. Hard werken, maar ook veel vrije tijd. Veolia Gebouwenbeheer heeft dit allemaal.

Hoe ziet jouw dag eruit als new business developer bij Veolia?
Jouw dag begint met het checken van je agenda. Je ziet dat je om 10.00 uur een afspraak heb staan bij een prospect. Je hebt dit gesprek gisteren voorbereid met een presentatie over wat Veolia mogelijk kan leveren en welke potentiele energie besparing je ziet. Na je afspraak rij je naar kantoor. Onderweg zie je plots een interessant prospect. Een potentiële klant? . Je stapt uit en gaat naar binnen om te kijken of je een afspraak kan maken. Eenmaal op kantoor ga jij verder met je marktonderzoek. Jij werkt namelijk aan jouw plan. Jij wilt precies weten waar je moet zijn om zo veel mogelijk  klanten te kunnen binnenhalen.  ’s Middags werk je ook nog aan twee offerte aanvragen die je hebt liggen. Deze ga je uitwerken en daarna afstemmen met je Manager. Einde van de dag pleeg je nog wat acquisitie belletjes. Voor jou is new business genereren een tweede natuur, en  juist de adviserende taak brengt jou veel extra werkplezier.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve energie- en milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als new business developer:
 • Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld commerciële economie;
 • Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek (pre);
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
Als new business developer  biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ruimte voor relevant opleidingen;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die new business developer die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 

#WeAreResourcers

Wij zijn optimistisch
image/svg+xml
We zijn optimistisch We zien de wereld zoals hij moet zijn. We vinden innoverende oplossingen waar andere problemen zien.
Wij geven nooit op
image/svg+xml
We zoeken tot we vinden. We gaan samen vooruit. Openen. Heruitvinden. Nieuwe dingen uitproberen.
Wij gaan samen vooruit
image/svg+xml
We gaan samen vooruit. We staan open voor de wereld en anderen. We weten hoe we ons moeten organiseren voor het succes van onze projecten.Lees meer over werken bij Veolia
 

Diversity at work - team
image/svg+xml
Klaar om de juiste rol voor jou te vinden? We hebben kansen voor verschillende soorten mensen.
Corrina Scheepmaker
image/svg+xml
Werken bij Veolia? Neem contact op met Corrina Scheepmaker, Corporate Recruiter voor Veolia in Nederland.
Tulips field - Environment and career
image/svg+xml
Als je onze passie voor het beschermen van het milieu deelt, krijg je bij ons alle gelegenheid voor een boeiende carrière!
See more content