Huidige vacatures

We hebben kansen voor verschillende soorten mensen. Blader door de openstaande vacatures of klik op "stuur ons je CV" zodat we kunnen kijken of we een mogelijke functie voor je hebben.
 
Calculator - Werkvoorbereider W - Heerlen
Jouw reis (Jouw functie)
Geen dag is hetzelfde als Calculator - Werkvoorbereider bij Veolia Gebouwenbeheer! Verantwoordelijkheid, spilfunctie en werken in een hecht team kenmerken deze functie. Jij wilt je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met (vervanging) projecten en regulier onderhouds-  en storingswerk.
Als Calculator – Werkvoorbereider werktuigbouwkundig bij Veolia heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien.

Hoe ziet jouw dag eruit als Calculator - Werkvoorbereider bij  Veolia Gebouwenbeheer:
Op het kantoor in Heerlen is het altijd gezellig druk. Dagelijks ontvangen we storingen welke vanuit de afdeling planning ingepland worden en technisch uitgevoerd worden door de monteurs. Diverse werken kunnen niet direct opgelost worden, er dient vervolg werkzaamheden uitgevoerd te worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze vervolgwerkzaamheden goed voor te bereiden, beoordelen van de klacht, juiste materialen selecteren/bestellen, werkplannen maken, enz.  Zo is de klant zo snel en goed mogelijk geholpen. Samen met planning worden de vervolgwerkzaamheden weer ingepland voor juiste uitvoering. Tussendoor komen de bestelde materialen binnen vanuit de leverancier en dienen deze gereed gelegd te worden voor de monteurs. Je constateer dat de magazijn voorraad afneemt, jou verantwoording deze up to date te houden. Voor grotere werkzaamheden dient er een offerte uitgebracht te worden, je gaat eventueel de opname ter plaatsen verzorgen en terug op kantoor realiseer je een calculatie met een passende offerte welke uitgebracht dient te worden naar de klant.

Jij bent dé spin in het web en onmisbaar in het team. Jij krijgt er energie van om zaken goed te regelen in een relatief korte tijd!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer B.V.:
Veolia Gebouwenbeheer is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken in de regio Limburg / Brabant circa 45 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor o.a. opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking. Veolia Gebouwenbeheer beheert tevens elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Calculator - Werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • bedrijfswagen vanuit de werkgever.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Calculator - Werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van civiele techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als Calculator Werktuigbouwkundig, werkvoorbereider of (project) coördinator;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Laborant - Vroomshoop
Jouw reis (Jouw functie)
Als laborant wil jij werken in een omgeving waar een fijne sfeer hangt, je onderdeel van een hecht team bent en een goed pensioen met veel vrije dagen krijgt. Dat kenmerkt namelijk werken bij Veolia Polymers in Vroomshoop. Dit is een organisatie die groeit en bloeit, waarbij jij de kans krijgt om hierin mee te gaan.

Hoe ziet jouw dag eruit als laborant bij Veolia Polymers.
Je werkdag als laborant start om acht uur.Je start altijd met een kort overleg met je collega om de dag door te nemen. Hierna begin je met de ingangscontrole. Dit betekent dat je de grondstoffen die elke dag binnenkomen gaat controleren door middel van monsters die erbij geleverd worden. Deze monsters worden in de spuitgietmachines getest en testplaatjes van gemaakt. Deze moeten 24 uur in het lab blijven om zo goed testmateriaal te worden. Wanneer je dat gedaan hebt, begin je met het testen van de monsters van de vorige dag. Elke klant heeft zijn eigen checklist waar de kwaliteit aan moet voldoen. Bij het testen kijk je naar de mechanische eigenschappen en deze log je in het computersysteem. Tussen het testen door komt je collega binnen met granulaat wat net geproduceerd is en verkocht gaat worden. Hiervoor moet een kwaliteitscertificaat voor komen voor de klant. Je koppelt terug aan je collega dat je hier vanmiddag aan kan beginnen. In deze functie ondersteun je ook de productie. Net na je lunch begin jein je laboratorium met het analyseren van de productie afwijken en geeft hier gedegen adviezen in. Nu heb je nog net even tijd om het kwaliteitscertificaat te maken. Tevreden ruim je hierna je laboratorium helemaal op en je gaat om half vijf naar huis.

Rondleiding door Veolia Polymers:
Veolia Polymers NL B.V. is actief in de recycling & compoundering van kunststoffen, met name polypropyleen. Onze hoogwaardige Vision PP compounds worden geleverd aan de kunststofverwerkende industrie in binnen- en buitenland. Met een capaciteit van 45.000 ton is Veolia Polymers NL B.V. een van Europa’s grootste herverwerkers van kunststoffen.
Veolia Nederland BV opereert op internationale schaal in de werkgebieden energie, water en afval met daarbinnen verschillende disciplines. Wereldwijd heeft Veolia 187.000 medewerkers en wordt er een omzet gegenereerd van circa € 23 miljard euro. In Nederland werken circa 600 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden:
Als laborant krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO kunststof en rubber;
 • jaarcontract (en hierna bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 6 adv dagen welke worden vastgesteld;
 • ontwikkelkansen door middel van training;.
 • doorgroeimogelijkheden. De groei in deze functie van laborant zit in dat je straks nieuwe producten van klanten kan gaan testen en dus nieuwe productlijnen zou kunnen ontwikkelen;
 • goed pensioen via Nationale Nederlanden (bijdrage werknemer is 1,9% van het pensioengevend salaris);
 • reiskostenvergoeding;
 • winstuitkering (afhankelijk van de jaarlijkse doelstelling).            
Jouw profiel
Als laborant staat teamspirit bovenaan je lijstje. Hiernaast heb jij in ieder geval:
 • een afgeronde mbo opleiding niveau 3 als allround laborant;
 • kennis van recyclen van kunststof of je bent zeer gemotiveerd om dit te leren;
 • woonachtig in omgeving  van Vroomshoop.
Solliciteren?
Solliciteren op deze laborantfunctie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Commercieel Medewerker Binnendienst- Schiphol-Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Als commercieel medewerker binnendienst ben jij (technisch) commercieel aangelegd. Je zoekt een baan waar een leuke werksfeer heerst, waar je vastigheid hebt en waar jij jezelf kan ontwikkelen. Een baan waar jij de perfecte balans hebt tussen carrière maken en jouw privéleven. Bij Veolia krijg jij veel vakantiedagen, een goede pensioenregeling en ruimte om je te ontwikkelen. Daarnaast biedt Veolia jou een jaarcontract, bij goed functioneren gaat dit contract over in een contract voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet jouw dag eruit als commercieel medewerker binnendienst bij Veolia?
Vandaag staat er een hoop op de agenda. Je begint de dag met het checken van de aanbestedingskalender om te kijken of er interessante tenders worden aangeboden. Nadat je dit hebt gedaan ga je in overleg met de sales manager. In dit overleg bespreek je de agenda voor de komende weken, voortgang aanbestedingen, events maar ook de status van de bestaande Veolia contracten en de wijzigingen hierin.  Je gaat dan ook van start met de eigen contracten die opgesteld moeten worden met inventarisatie en PO taken, deze heb je vorige week je collega’s van Stan en Gerard gehad. Verder ga je aan de slag met de aankomende tenders en het opstellen van alle benodigde documenten en upload dit op de aanbestedingsplatformen. Na de gezellige lunch met je collega’s staat erin de middag een afspraak met een prospect. Jij maakt een mooie PowerPoint presentatie in de Veolia huisstijl en zorgt dat je op tijd klaar staat om mee te gaan. Nadat je terug komt van deze afspraak kijk je nog even naar je Scrumboard. Je bekijkt hoe de planning ervoor staat en of alles nog loopt zoals het hoort. Je hebt nog een uurtje over en die gebruik je ter voorbereiding van een technisch seminar waar jij en je collega’s naar toe gaan. Dan is het tijd om naar huis te gaan, je sluit je dag af met een lach.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het leven en werken voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve energie- en milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als commercieel medewerker binnendienst:
 • heb jij een afgeronde hbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld commerciële economie;
 • heb jij minimaal vier jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • beschik je over goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint);
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
Als commercieel medewerker binnendienst biedt Veolia jou:
 • een salaris conform CAO norm;
 • een jaarcontract (bij goed functioneren krijg jij hierna een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met ruimte voor relevante opleidingen.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die commercieel medewerker binnendienst die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicemonteur E - Arnhem
Jij bent een gedreven Monteur E uit de omgeving Arnhem. Zelfstandigheid gecombineerd met gepaste vrijheid is wat jij belangrijk vindt. Uiteraard in een fijn team van collega’s die voor je klaarstaan wanneer jij ze nodig hebt. Veolia biedt jou daarnaast veel vrije dagen, een goed pensioen en alle ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Een dag als servicemonteur E bij Veolia Gebouwenbeheer:
Jouw taak als monteur E is dat je kijkt naar de wensen en behoeften van de klant en hiernaar handelt. Je adviseert de projectleider, calculator/werkvoorbereider of de uitvoerder over wat je tegenkomt bij de opdrachtgevers.

Bij de start van de dag, krijg je jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Aan het einde van de dag, rond een uur of vier, rijd je naar het dichtstbijzijnde magazijn om de voorraad voor de rest van de week op te halen. Als laatste check jij nog even je agenda voor de volgende dag. Je wil immers wel weten hoe laat je de volgende dag weer in de auto moet zitten.
Je geniet van de diversiteit en vooral van de vrijheid in de functie. Dat maakt werken voor Veolia zeer prettig. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Arbeidsvoorwaarden:
Als servicemonteur E bij Veolia krijg jij:
 • een jaarcontract,  bij goed functioneren krijg jij daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • een complete gereedschap set;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
Jouw profiel
Als servicemonteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde technische vakopleiding op mbo niveau (bijvoorbeeld elektrotechnisch);
 • minimaal vier jaar werkervaring in als servicemonteur E;
 • administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes communiceert;
 • een zelfstandige werker die ook goed functioneert in teamverband.
Solliciteren?
Solliciteren op deze servicemonteur E functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
 
Contract Engineer - Amsterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Als contract engineer ben jij een key speler in de aanbestedingstrajecten van Veolia. Je werkt zelfstandig, maar je kan altijd terugvallen op je collega’s. Veolia biedt jou goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen, veel vrije dagen en een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast contract.

Hoe ziet jouw dag eruit als contract engineer bij Veolia?
Als contract engineer werk je nauw samen met de commercieel manager van Veolia; Johan. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het calculeren van de aanbestedingen. Jij bent de expert als het aankomt op gebouwen en gebouw gebonden installaties. Wanneer jij een gebouw binnenloopt kan jij in één oogopslag zien wat de staat is van de installaties en wat er voor onderhoud moet gebeuren de aankomende jaren. Uiteraard weet jij je weg te vinden naar de onderaannemers en leveranciers. Ook  ben je altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.
Je bent om 8.00 uur op kantoor in Schiphol-Rijk en start direct met het uitwerken van uitvoeringsgegevens van een bestek, aanvraag of tekening op het kantoor. De deadline is aan het einde van de week en je moet nog een aantal werkafspraken maken met de opdrachtgevers om tot een juiste calculatie te komen. In de middag heb je een schouwing staan bij een belangrijke potentiële klant. Dit zal gaan om een groot onderhoudscontract en je kan niet wachten om hieraan te beginnen.
Jouw dag bij Veolia is divers en druk. Het feit dat je op een leuke locatie werkt samen met je collega’s, maakt dat jij elke dag met een goed gevoel naar je werk gaat.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes. Zo is het werken en leven voor mensen veilig en comfortabel, terwijl het energieverbruik onder controle blijft.
Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan? Dan is Veolia het bedrijf dat bij jou past.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als contract engineer:
 • heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
 • heb jij minimaal vier jaar werkervaring als calculator met aantoonbare ervaring met onderhoudsaanbestedingen als kostendeskundige;
 • heb jij elektrotechnische kennis en werkervaring;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek.
 Arbeidsvoorwaarden
Als contract engineer biedt Veolia jou:
 • een jaarcontract en bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een leaseauto en mobiele telefoon (ook voor privégebruik);
 • de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, met daarbij ontwikkelkansen door middel van trainingen.
 Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de contract engineer die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Werkvoorbereider – Arnhem
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wil je ontwikkelen op het gebied van mooie projecten binnen de techniek. Werken in een gedreven team en je bezighouden met vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk. Als werkvoorbereider bij Veolia Gebouwenbeheer heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien naar bijvoorbeeld projectleider.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider bij  Veolia Gebouwenbeheer
Jouw dag start vroeg vandaag. Soms kan het voorkomen dat je om 7 uur in de ochtend bij een bouwvergadering zit. Bijvoorbeeld met de gemeente, aannemer en de opdrachtgever om de voortgang van een lopend project te bespreken. Eenmaal terug op kantoor heb je een gesprek met je collega over een aankomend project om materiaal te bestellen. Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je collega zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten. De dag is voorbij en je gaat naar huis. Maar wacht er moet nog één ding gebeuren: je werkt nog snel even de  actiepunten van de bouwvergadering van vanochtend uit. Het is weer een drukke dag geweest, maar jij houdt juist van die afwisseling.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van civiele techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicetechnicus - branders - omgeving Rotterdam
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus branders, werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Een fijne werksfeer voert de boventoon. Zowel met klanten als collega’s is er ruimte voor gezelligheid. Naast de normale dagelijkse werkzaamheden werk je ook mee in de storingsdienst. Je ontvangt een onregelmatigheidsvergoeding, eventuele scheidingsvergoeding en een goed pensioen. Je werkt zoveel mogelijk in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus branders bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud, de periodieke inspecties en eventuele storingsanalyses. Daarnaast help je, waar nodig, bij het uitvoeren van verschillende projecten. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk. Jij weet dus precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na de lunchpauze stap je weer in je auto. Je bent door de servicedesk opgeroepen en dient een storing bij een andere klant te verhelpen. Als servicetechnicus kom je in aanraking met zowel de elektrotechnische kant als de werktuigkundige kant van de installaties.
Flexibel en accuraat als je bent weet je dit te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Industriediensten:
Veolia Industriediensten onderhoudt en inspecteert elke dag de warmwater en stoominstallaties van een groot aantal bedrijven, industriële plants, ziekenhuizen en haar eigen stoomketelinstallaties. Zo kunnen bedrijven veilig en comfortabel produceren, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden. Veolia Industriediensten ontzorgt de klant.
Veolia is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Als servicetechnicus ben jij onderdeel van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer één staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • heb jij een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek;
 • heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus branders biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • complete gereedschap set;
 • professionele rookgasanalyzer;
 • leaseauto (ook privégebruik);
 • mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie, bijv. PI en EBI.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Technisch Operator - Arnhem
Jouw reis (Jouw functie):
Als technisch operator ben jij verantwoordelijk voor het operationeel beheer en onderhoud van een biomassacentrale in Arnhem op Industriepark Kleefsewaard. Je geniet van een goede werksfeer met collega’s waar je veel van kan leren. Veolia biedt jou veel uitdaging, toegang tot opleidingsmogelijkheden en een goed pensioen. Daarnaast bieden zij jou een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Een dag als Technisch Operator bij Veolia Industriediensten:
Je start de dag samen met je collega’s in het ochtendoverleg. De actualiteiten worden besproken en de taken verdeeld. Omdat het beheren en onderhouden van een biomassacentrale zeer dynamisch werk is, krijg je te maken met een hoge diversiteit aan werkzaamheden. Je anticipeert snel op werkzaamheden met een hoge prioriteit. Het vaststellen van de prioriteit is een van jouw kerntaken. Je geeft eerste lijnsupport en kunt bij storingen, die zelf niet te verhelpen zijn, terugvallen op een specialist of de leverancier. Het hout is een belangrijke factor in het proces, de controle op een goede kwaliteit is een andere belangrijke kerntaak. Je houdt je ook bezig met het controleren van de bestellingen. Via het Scada systeem doe je de fysieke/visuele controles. Je plant je dag zoveel mogelijk zelf in en je hebt veel eigen verantwoordelijkheid. Het aansturen en begeleiden van derden (bijvoorbeeld leveranciers) is ook een dagelijkse taak. Al jouw dagelijkse activiteiten zijn gericht op het leveren van elektriciteit en stoom aan de klanten van Veolia Industriediensten BV. Je geniet ervan om er voor te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt . Daarom ga jij dagelijks met een glimlach op je gezicht naar je werk en kom je ook thuis met en glimlach.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Zij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Het dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden:
Als operator krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • een jaarcontract (bij goed functioneren zullen zij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • een goede pensioensregeling;
 • een reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als technisch operator:
 • heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting Maritieme techniek (werktuigbouwkunde, AOT of soortgelijke opleiding);
 • heb je naast procesinzicht, ook een hands-on mentaliteit;
 • ben jij in het bezit van minimaal 2 jaar bewezen ervaring in procestechniek;
 • heb jij een flexibele instelling, jij hebt uiteraard geen probleem met een consignatiedienst eens in de 5 weken;
 • woon jij niet verder dan een uur rijden van Arnhem af, jij wilt snel ter plekke zijn op het moment dat je een consignatiedienst draait.
Solliciteren?
Solliciteren op deze technische operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Commerciële Operationeel Directeur - Schijndel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt een baan met veel vrijheid, een omgeving waar je creativiteit gewaardeerd wordt. Een baan met een zeer goed salaris, waar het pensioen goed geregeld is en met uiteraard een performance bonus
Daar tegenover staat dat jij als operationeel directeur een in- en verkoop specialist bent, een echte onderhandelaar in hart en nieren met goede leidinggevende capaciteiten.

Jouw uitdagingen als operationeel directeur bij Veolia – Mewa Plastics.
Jij geeft  samen met Lars, het hoofd van de technische dienst, leiding aan het gehele bedrijf. Lars heeft de leiding over de productie en planning. Jij zet de  strategische en tactische lijnen uit.  Zowel binnen de organisatie als  op commercieel gebied. Daarnaast ben jij als operationeel directeur  ook verantwoordelijk voor de financiën van het bedrijf. Als operationeel directeur  ben jij 80% van je tijd bezig met je klanten, prospects en met de inkoop van grondstoffen. Deze grondstoffen komen van over de hele wereld. Hiervoor ben jij veel op reis. Zo koop jij bijvoorbeeld CD’s in voor de productie. Mewa plastics maakt vervolgens van deze CD’s kaarsenhouders voor vooraanstaande merken. Naast bestaande productlijnen kijk jij ook naar nieuwe grondstoffen en het ontwikkelen van nieuwe producten. De andere 20% van je tijd ben jij bezig met de gang van zaken en de financiën van de organisatie.. Jij zet je team, het bezoeken van events, je eigen netwerk, warme en koude acquisitie en sparren met je collega’s in om je belangrijkste doelstelling te behalen: het laten groeien van MEWA plastics. Veolia MEWA Plastics is een snelgroeiende organisatie en zijn gespecialiseerd in circulaire economie.

Rondleiding door Mewa Plastics:
Mewa is gevestigd te Schijndel. Op de locatie worden oude CD’s en dakplaten vermalen. Het maalgoed wordt intensief gewassen zodat helder flakes ontstaan. Deze flakes worden gesmolten en gefilterd in een extruder. Het nu zuivere materiaal is geschikt voor de productie van nieuwe producten. Voor het vervaardigen van deze nieuwe producten staan 16 spuitgietmachines dag en nacht 7 dagen in de week aan. Voor de bediening van de machines en de logistiek eromheen zijn een bedrijfsleider, een logistiek medewerker en 5 ploegen van 3 man actief.
Het kantoor grenst aan de productiehal. De binnendienst bestaat uit 2 ervaren medewerkers. De administratie wordt parttime ingevuld.
Kortom een platte organisatie waar hard gewerkt wordt. Een cultuur van handen uit de mouwen! Maar ook een bedrijf met vele kansen die uitgezocht en gepakt kunnen worden.
Mewa is samen met de Van Scherpenzeel Groep eind oktober 2017 overgenomen door Veolia. Een wereldwijd concern dat zich richt op circulaire grondstoffen, duurzame energie en drinkwater. www.veolia.com

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als operationeel directeur :
 • heb jij minimaal een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld commerciële economie;
 • heb jij minimaal 8 jaar ervaring in soortgelijke functie als directeur en een bewezen trackrecord;
 • is het inkopen van grondstoffen voor jou niet onbekend;
 • heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, MEWA produceert 24/7, jij zult dus ook wel eens buiten kantooruren nodig zijn;
 • woon jij in de buurt van Den Bosch;
 • heb jij gewerkt met de financiën van een organisatie;
 • is het een grote plus wanneer je ervaring hebt in de kunststof sector;
Hiernaast ben jij flexibel omdat je veel gaat reizen en je op kantoor verschillende ballen in de lucht houdt.

Arbeidsvoorwaarden
Veolia weet hoe belangrijk het is om medewerkers goed te belonen. Daarom bieden zij jou:
 • een zeer goed salaris;
 • een jaarcontract met hierna zicht op een vast contract;
 • 28 vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • bonusregeling;
 • vaktechnische opleidingen.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Junior Operator - St Michelsgestel
Jouw reis (Jouw functie):
Als junior technisch operator word jij opgeleid binnen Veolia Energienetwerken om het warmtenetwerk van Veolia te bewaken, beheren en in te zetten. Dit doe jij in vijf ploegendiensten, waar jij natuurlijk een mooie onregelmatigheidstoeslag voor verdient. Jij krijgt bij Veolia een goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen.
Veolia is een unieke technische leeromgeving met veel carrière mogelijkheden. Veolia groeit, groei jij mee?

Hoe ziet jouw dag eruit als junior technisch operator bij Veolia Energienetwerken:
Wanneer je de ochtenddienst hebt, begint de dag officieel om 7.00 uur. Jij bent daar al om 6.45 uur om de wacht overdracht te ontvangen van de nachtdienst. Daarna ga jij samen met je mentor de dag journaals doorlezen. Zo word je op de hoogte gesteld van de status van het warmtenet. Je draait je dienst altijd met twee andere collega’s. Om 8.15 uur beginnen jullie met een conference call met de werktuigkundige van de energiecentrales. Hierin bespreken jullie alle afwijkende zaken en zetten hiervoor de acties uit. Jouw taak is om te zorgen dat er continue warmte geleverd wordt. Omdat niet alles geautomatiseerd is mag jij letterlijk aan de knoppen draaien om de systemen up and running te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanpassen van pompregelingen en het inzetten van bioketels etc.. Hiermee ben je dan ook bezig tijdens jouw werkdag. Om 12.00 uur begint de lunch met jouw collega’s. Het leukste aan je collega’s is dat je altijd op ze kunt bouwen en je het samen doet.
Jouw werkomgeving is binnen op de locatie in St Michelsgestel. Je monitort via grote beeldschermen het totale warmte netwerk. Om 13.00 uur komt er een storing binnen. Samen met je collega’s ben jij de coördinator tussen de verschillende afdelingen en onderhoudsmonteurs voor deze storing. Samen met je collega’s ben je ook verantwoordelijk voor het meldpunt. In de dagdienst heb je de storingscoördinator die dit grotendeels oppakt. Bij dit meldpunt komen veel telefoontjes binnen met storingen, aan en afmelden van monteurs en klachten. Aan het einde van je dienst, om 14.45 uur, draag jij je werk over aan de collega’s die de volgende dienst hebben.
Als junior technisch operator ben je op zoek naar een bedrijf die in je investeert, opleidt en begeleid. Jou laat ontwikkelen, maar ook zeker fouten laat maken. Een bedrijf waarbij je niet na een paar jaar weer op zoek moet naar een volgende stap omdat je bent uitgeleerd. Waarbij je start als junior en binnen de verschillende disciplines binnen Veolia jezelf kan ontdekken en kan uitgroeien tot allround technisch specialist.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa zeventig medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en energieopwekking.

Arbeidsvoorwaarden:
Als junior technisch operator krijg jij in ieder geval:
 • een goed salaris;
 • een jaarcontract als uitgangspunt, met mogelijkheid tot vast contract;
 • een goed pensioen;
 • goede onregelmatigheidstoeslag;
 • een reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen, persoonlijke ontwikkeling is belangrijk binnen Veolia.
Jouw kracht (functie eisen):
In jouw rol als junior technisch operator heb/ben jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, AOT of Maritieme Techniek;
 • Rewic is een grote plus;
 • zeer leergierig en jij wilt je graag ontwikkelen binnen een grote organisatie;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze junior technisch operator functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Senior HR Business Partner - Enschede
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent op zoek en klaar voor de volgende stap in je carrière. Werken in een zeer dynamische en snelgroeiende organisatie hou jij van. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan veel vrije dagen., flexibele werktijden en een auto van de zaak. Je maakt immers veel kilometers. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Veolia. Diversiteit in taken en een snelgroeiende organisatie is wat Veolia jou biedt.  

Hoe ziet jouw dag eruit als Senior HR Business Partner bij Veolia Nederland B.V.?
Jij wordt verantwoordelijk voor de Circulaire Economie divisie binnen Veolia Nederland. Je zult verantwoordelijk zijn voor de 210 medewerkers werkzaam op verschillende locaties. Denk hierbij aan Vroomshoop, Dronten, Schijndel, Utrecht.  Deze baan is dan ook echt een fulltime baan. Deze dag start je op onze locatie in Vroomshoop. Hier ben je sowieso standaard 2 dagen in de week aanwezig. Je hebt daar een afspraak met de operations directeur om advies te geven over een aantal lopende HR trajecten. 1 van die trajecten zou kunnen zijn dat je je bezig gaat houden met het leer- en ontwikkeltraject binnen Veolia Polymers. In de middag ben je in Nieuwegein waar jij met je leidinggevende Joep een bespreking hebt over de voortgang op alle locaties. Later in jullie overleg gaan jullie samen het MT overleg voorbereiden. Jij zit namelijk voor de locatie Vroomshoop in het MT. Tussendoor krijg jij veel mails en telefoontjes van collega’s die om advies verlegen zitten, hier maak jij ruim de tijd voor. Mensen helpen, begeleiden en meenemen in de visie van Veolia Nederland, hier krijg jij een kick van. Jouw grootste uitdaging binnen deze functie is de enorme groei van Veolia. Dynamische werkomgeving met veel verschillende sub- bedrijfsculturen, maakt dat jij met je menselijke en operationele skills goed op je plek zit.

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.:
Klimaatveranderingen, fluctuerende energieprijzen, schaarste fossiele brandstoffen, economische malaise zijn onderwerpen die momenteel veel in de belangstelling staan. Efficiënter omgaan met energie, water en afval kan een oplossing zijn voor uw milieu- en economische uitdagingen. Veolia past haar kennis en expertise toe op het gebied van energie, economische en milieuvriendelijke oplossingen in haar aanbod aan zowel publieke als marktpartijen. Door onze focus op het reduceren van energie- en waterverbruik of het hergebruiken van restproducten, realiseren wij samen met u duurzame en efficiënte oplossingen.
Veolia is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van milieudiensten. Wij leveren een uitgebreide reeks oplossingen met betrekking tot energie, water en materialen – met de nadruk op hergebruik van afval - en zetten ons in voor vermindering van de koolstofdioxide-uitstoot, bescherming van het milieu en het opbouwen van de circulaire economie.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als Senior HR Business Partner krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • auto van de zaak;
 • laptop en telefoon.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Senior HR Business Partner heb/ben jij:
 • een afgeronde HR- of bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo niveau;
 • tenminste 4 jaar werkervaring als senior business partner of als Senior HR Business Partner of als HR manager;
 • ruime kennis van HR wet- en regelgeving;
 • ervaring in het adviseren, sturen en begeleiden van veranderingstrajecten;
 • flexibel; Jij bent standaard 2 dagen aanwezig op onze vestiging in Vroomshoop en bent ook vaak in Dronten, Schijndel en Utrecht;
 • woonachtig in de regio van Enschede;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Solliciteren?
Solliciteren op deze Senior HR Business Partner functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Servicetechnicus - Zaandam
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus bij Veolia Industriediensten BV heb je veel zelfstandigheid en heb je veel verantwoordelijkheid. Met een klein en behulpzaam team van vier personen werk je voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland. Natuurlijk met een auto van de zaak waar je ook privé mee mag rijden.

Hoe ziet jouw dag eruit als Servicetechnicus bij  Veolia Industriediensten:
Je start je dag met een teamoverleg met je collega’s en de sitemanager. Je krijgt hierbij de onderhoudstaken voor de dag toegewezen die je zelfstandig zult uitvoeren. Er kan elk moment van de dag een storingsmelding binnenkomen, deze pak jij in eerste instantie zelfstandig op door eerstelijns support te geven of contact te leggen met specialisten en leveranciers. Dit alles doe je ook zelfstandig bij de klanten in onder andere Weesp en Vlissingen. Bij onze klanten ben jij namelijk het eerste aanspreekpunt en HET gezicht van Veolia. Door de diversiteit in klantenbehoefte, werkzaamheden en locaties is eigenlijk geen dag hetzelfde en dat maakt deze baan als servicetechnicus zo leuk!

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus krijg jij in ieder geval:
 • Salaris conform (CAO Kleinmetaal);
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Persoonlijke ontwikkeling middels vaktechnische  trainingen waar relevant; 
 • Goed pensioen;
 • Auto van de zaak (indien gewenst ook privégebruik);
 • Goede overwerk- en consignatievergoedingen.
Jouw kracht (functie eisen)
 • Je bent in het bezit van een gerelateerd MBO diploma;
 • Je hebt kennis van stoom/heetwatersystemen (is een must);
 • Je hebt kennis van koel/koudetechniek, waterzuiveringstechniek, algemene onderhoudstechnieken is een pré. (heb je deze ervaring niet dan is er de mogelijke deze via cursussen te verkrijgen)
 • Je hebt een flexibele instelling omdat je ook consignatiediensten moet lopen, waarbij je veel kilometers kan maken;
 • Je bent servicegericht omdat jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten bent.
Ben jij die technische kilometervreter die we zoeken?

Solliciteren?
Solliciteren op deze service technicus functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Mechanisch onderhoudsmonteur - Arnhem
Jouw reis (Jouw functie)
Jij bent of een junior of een senior onderhoudsmonteur. Als onderhoudsmonteur zijn jij en je collega verantwoordelijk voor verschillende interne en externe klanten. Samen zorgen jullie ervoor dat de mechanische systemen gesmeerd lopen. Natuurlijk met goede arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen en veel vakantiedagen. Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract met als doel om je daarna in vaste dienst te nemen.

Hoe ziet jouw dag eruit als onderhoudsmonteur bij  Veolia Industriediensten:
Voordat je week begint bespreek je de weekplanning met opdrachten en klanten. Samen met een collega monteur ga je op pad naar verschillende klanten. Voordat je op pad gaat, zorg je ervoor dat jullie transport bus alle benodigde materialen bevat voor de klussen. Eenmaal aangekomen, melden jullie je voor de werkzaamheden. Je bespreekt zowel op technisch als op veiligheidsgebied dat wat er moet gebeuren. Soms moet je hiervoor een werkvergunning opstellen. Dan begint het echte werk: het gewenste onderhoud. Als het werk gereed is leggen jullie natuurlijk alles administratief vast en stemmen jullie dit met de klant af en laten jullie de werkbon ondertekenen.. Na het smeer en vet van je handen te hebben gewassen, gaat je telefoon. Er komt een spoedklus binnen voor een vastgelopen pomp in Arnhem. Je moet deze storing direct verhelpen omdat er een mogelijk gevaar vormt voor een leveringsonderbreking.
Afhankelijk van het aantal klanten en opdrachten ga je gedurende de week weer langs op je standplaats in Arnhem. Daar stem je het afgeronde werk af, en maak je de transport bus weer op orde.
Aan het einde van de week kijk je voldaan terug op de klanten die je hebt geholpen. Jij krijgt voldoening uit het feit dat zij tevreden waren over jouw dienstverlening.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden
Als onderhoudsmonteur krijg jij in ieder geval:
 • een salaris conform de cao van Metaal & Techniek;
 • een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • persoonlijke ontwikkeling door vaktechnische  trainingen; 
 • en natuurlijk een goed pensioen.
Jouw kracht (functie eisen)
Als onderhoudsmonteur heb/ben jij:
 • in het bezit van een gerelateerd mbo diploma richting mechatronica of soortgelijke opleiding;
 • aantoonbare ervaring met het werken aan/met lagers, seals, leidingwerk en werken aan druksystemen (heet/koud), voor de junior geldt een basiskennis;
 • een basiskennis van mechanica, materialen (ferro,non-ferro, kunststoffen).
 • de kunde om bewerkingsmachines te bedienen (frezen, draaien, boren); en lassen (elektrisch, autogeen, MIG/TIG);
 • servicegericht omdat jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze onderhoudsmonteur functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Teamleider salarisadministratie -Schiphol Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Als teamleider salarisadministratie geef jij leiding aan twee collega’s van personeelszaken. Jij houdt van de afwisseling in deze zelfstandige rol. Complexe bedrijfsstructuren vind jij een uitdaging, aangezien je met meerdere CAO’s te maken hebt. Ontwikkeling vind jij belangrijk voor jezelf en je team. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en veel vrije dagen zitten uiteraard in je pakket.

Hoe ziet jouw dag eruit als salarisadministrateur bij Veolia Nederland?
Het is maandagochtend en je start deze dag om 8.30 uur met het voorbereiden van het overleg samen met je twee collega’s. Hierin bespreek je alle openstaande en lopende acties. Bijvoorbeeld over het arbeidsvoorwaardenpakket of het sociaal beleid van Veolia Nederland. Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers over de loonadministratie. Na je overleg heb je daarom dan ook al een aantal e-mails van medewerkers liggen. Deze volg je snel op. Jij leest je tussendoor ook in over de ontwikkelingen op het gebied van sociaalrechtelijke en fiscale wetgeving. Jij bent namelijk het advies orgaan op dit gebied. Deze week moeten de salarissen in het systeem staan en nagekeken worden. Na de luncht  maak je hier een begin mee. Om 16.00 uur heb je met je collega Nora een bespreking over het wagenpark en de personeelsverzekeringen. Daarna belt een manager om advies op het gebied van salaris voor een van zijn medewerkers. Voor je naar huis gaat, check je nog even je agenda voor morgen. Salarisrapportages staan op de agenda. Geen dag is hetzelfde en je lijstje met ‘to-do’s’ komt nooit af. Dit vind jij niet erg, want dat maakt werken bij Veolia zo uitdagend voor je.

Rondleiding door Veolia Nederland B.V.:
Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bioplastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten. Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiënter.

Jouw keuze (Arbeidsvoorwaarden):
Als teamleider salarisadministratie krijg jij in ieder geval:
 • salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • jaarcontract met het voornemen tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • goed pensioen;
 • ontwikkelkansen door middel van training waar nodig.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als teamleider salarisadministratie heb jij:
 • een relevante hbo opleiding (bijv. bedrijfseconomie), aangevuld met het diploma Vakopleiding Payrollservices (VPS);
 • actuele kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving;
 • aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij je een team hebt aangestuurd. Bijvoorbeeld als manager salarisadministratie, payroll manager, teamleider salarisadministratie, senior salarisadministrateur of vergelijkbaar;
 • ervaring met ADP Workforce en wagenparkbeheer is zeker een pré;
 • communicatief vaardig in zowel het Nederlands als in het Engels.
Solliciteren?
Solliciteren op deze teamleider salarisadministratie functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl.
Werkvoorbereider - St Michelsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met vervangingsprojecten en regulier onderhouds-  en storingswerk. Als werkvoorbereider bij Veolia Energienetwerken heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien naar projectleider, engineer of senior werkvoorbereider.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider bij  Veolia Energienetwerken:
Jouw dag start vroeg vandaag. Soms kan het voorkomen dat je om 7 uur in de ochtend bij een bouwvergadering zit. Bijvoorbeeld met de gemeente, aannemer en de opdrachtgever om de voortgang van een lopend project te bespreken. Eenmaal terug op kantoor heb je een gesprek met je collega (Engineer) over een aankomend project om materiaal te bestellen. Verder moet je ook nog vergunningen aanvragen. Wanneer je klaar bent met de vergunningen gaat de telefoon. Er komt een spoedgeval binnen.  Het gaat om een project waar noodketels geplaatst moeten worden. Samen met je projectleider zorg jij dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Gelukkig ging dit redelijk soepel, want je wil ook nog de afrekenstaten controleren omdat dit niet kan wachten. De dag is voorbij en je gaat naar huis. Maar wacht er moet nog één ding gebeuren: je werkt nog snel even de  actiepunten van de bouwvergadering van vanochtend uit. Het is weer een drukke dag geweest, maar jij houdt juist van die afwisseling.

Rondleiding door Veolia Energienetwerken B.V.:
Veolia Energienetwerken is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken circa 70 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking.
In de organisatie. Daarnaast voert zij projecten uit voor revisies, vervanging, reparaties en optimalisatie van installaties en netwerken. De activiteiten worden uitgevoerd in geheel Nederland, vanuit een aantal locaties zoals Sint Michielsgestel, Eindhoven, Enschede, Helmond en Tilburg en Breda.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van civiele techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als project engineer, werkvoorbereider of projectcoördinator;
 • relevante ervaring in ondergrondse infra;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
 
Aankomend Servicemonteur - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Opgeleid worden tot eerste service monteur bij Veolia Gebouwenbeheer. Een team wat je ondersteund om jezelf te ontwikkelen en groeien. Waar veiligheid super belangrijk is en je werkplek goed uitgerust is. Jij genoeg vrije tijd hebt, want je hebt te maken met dagdiensten. Een leerbedrijf wat je verder helpt, dat is Veolia.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicemonteur bij Veolia?
In het begin zal je meelopen met een collega servicemonteur. Hij gaat met jou naar onze  opdrachtgevers  om jou zo de vaardigheden  te leren  om straks zelfstandig aan de slag te gaan. Bij de  start van de dag, krijg je  jouw planning voor die dag door vanuit de servicedesk. Je gaat naar verschillende opdrachtgevers die ingepland staan. Storingen krijgen prioriteit en zo  kan het zijn, dat als jij op locatie bent, je opgeroepen wordt om naar een storing te gaan. Je leert in deze rol veel en snel. Iets waar jij naar uitziet en veel plezier uit haalt.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicemonteur:
 • heb jij een afgeronde lts opleiding;
 • beschik je over voldoende administratieve vaardigheden om je werk te rapporteren; ;
 • beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, van  magazijnmedewerker tot  directeur;
 • kun je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig werken,  waarnaast je ook goed functioneert   in teamverband;
 • ben je flexibel. Je werkt op verschillende locaties in Nederland bij diverse klanten  en prioriteiten kunnen op de dag wijzigen.
Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers goed beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • salaris conform CAO norm;
 • jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • vaktechnische opleidingen waar relevant;
 • mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Technician E&I - Haps Cuijk
Jouw reis (Jouw functie)
Jij gaat werken in een  nieuwe state-of-the-art fabriek in Cuijk. Als technician heb je een zelfstandige functie in een team van gedreven mensen. Vrije tijd is belangrijk en dus krijg je veel vrije dagen. Daarnaast krijg je een goed pensioen bij Veolia Industriediensten en mooie doorgroeimogelijkheden. Veolia groeit en jij groeit mee.

Hoe ziet jouw dag eruit als technician E&I bij  Veolia Industriediensten:
Jij start je dag met een overleg samen met de sitemanager en je collega operator. Na dit overleg ga je de benodigde analyses maken. Uit deze analyses komen taken zoals bijvoorbeeld een storing en hier ga je direct actie op ondernemen. Je werkt in een unieke cleanroom omgeving, waar onder andere stoom-, proceswater, perslucht en ijswater productie plaats vind. Je houdt je bezig met de controle van de systemen en leveringen via het Scada systeem en via fysieke/visuele controle van de bedrijfsonderdelen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en maakt dan ook zoveel mogelijk je eigen planning. Hierop staat bijvoorbeeld gepland onderhoud en revisie werkzaamheden, maar ook administratieve taken zoals rapportages en het vastleggen van proces- en onderhoudsdata. Hierbij verlies jij nooit de kwaliteit en veiligheid uit het oog. Ook ben jij het dagelijkse aanspreekpunt voor derden, denk hierbij aan leveranciers en onderaannemers van bijvoorbeeld ketels. Al deze werkzaamheden maken dat je elke dag weer een leuke uitdaging tegemoet gaat.

Rondleiding door Veolia Industriediensten B.V.:
Veolia Industriediensten B.V. is een allround technisch dienstverlener in de industrie. Een belangrijke activiteit is het leveren van energie in de breedste zin van het woord. Veolia Industriediensten is in staat om hierin de totale verantwoording  van levering, onderhoud, optimalisering en instandhouding op zich te nemen. Wij kunnen de zorg voor een complete installatie uit handen nemen. Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties/diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant.

Arbeidsvoorwaarden:
Als technician E&I krijg jij in ieder geval:
 • Salaris conform CAO Kleinmetaal
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Goede overwerkvergoeding/onregelmatigheidstoeslag.
 • Uiteraard vergoeden wij je reiskosten;
 Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als technician E&I heb jij/ben jij:
 • een afgeronde MBO opleiding in de richting mechatronica, E&I of AOT;
 • minimaal 5 jaar bewezen ervaring in op het gebied van levering en/of onderhoud en beheer van utilities of vergelijkbaar in een productomgeving;
 • je ervaring met meet en regeltechniek;
 • bewezen ervaring met het beheren, programmeren en visualisaties van PLC systemen Siemens S7;
 • gewerkt met Scada;
 • een flexibele instelling omdat jij ook 1x in de vier weken consignatiediensten moet lopen;
 • woon jij niet verder dan een half uur rijden van Cuijk af, jij wilt snel ter plekke zijn op het moment dat je een consignatiedienst draait.
Solliciteren?
Solliciteren op deze technician E&I functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicetechnicus- meet en regeltechniek - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Jouw reis begint bij Veolia in een groeiende organisatie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Er heerst een positieve werksfeer waar ruimte is voor gezelligheid met collega’s, waar jij een goed pensioen krijgt en dagdiensten werkt. Als servicetechnicus met de specialisatie meet en regeltechniek werk jij voor diverse opdrachtgevers in je eigen regio. Je houdt je bezig met het programmeren, installeren en onderhouden van meet- en regeltechnische installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Om 08:00 uur begint je dag bij een van onze opdrachtgevers. Je hebt de werklocatie aangewezen gekregen door de servicedesk en weet dus al de planning voor de hele week. Gedurende de dag ben je bezig met diverse werkzaamheden waaronder het programmeren en installeren van meet- en regeltechnische installaties, het bijhouden van revisiegegevens en het bewaken van de kwaliteit. Aan de hand van een checklist werk je de bijbehorende taken af totdat alles naar wens van de klant is gedaan. Ondertussen kan het zo zijn dat je opgeroepen word door de fieldmanager om naar een andere klant te gaan voor het oplossen van een klacht of het verhelpen van een probleem. Geen werkdag is hetzelfde en hierdoor is je baan erg afwisselend.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Afgeronde technische gespecialiseerde vakopleiding op MBO niveau;
 • Heb jij minimaal 6 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Beschik je over administratieve vaardigheden om rapportages op te stellen;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden omdat je met verschillende klanttypes krijgt te maken, het ene moment communiceer je met een magazijn medewerker en het volgende moment met de directeur;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Als servicetechnicus meet en regeltechniek houd je je bezig met zowel reparatie, revisie en het storingsvrij maken van installaties en systemen. Je bezit voldoende kennis om snel te kunnen schakelen op een ander object of techniek indien je moet inspringen bij het oplossen van een klacht of het verhelpen van problemen bij een systeem.

Arbeidsvoorwaarden
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou:
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Servicetechnicus - koeltechniek - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Bij Veolia Gebouwenbeheer werk je in de functie van Servicetechnicus met de specialisatie koeltechniek in een groeiend bedrijf. Het betreft een zelfstandige functie waarbij je werkt aan de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelmachines zoals airconditionings en grote koelcellen. Je werkt voor diverse opdrachtgevers in jouw eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als Servicetechnicus bij Veolia?
Je dag start met het doornemen van jouw planning. Om 08.00 uur eerst een airconditioning installeren. Door naar de volgende klant om een klacht te verhelpen bij een koelinstallatie en dan nog een aantal kleinere klusjes in de buurt. De ochtend vliegt voorbij en voor je het weet is het 12:00 uur, tijd voor een half uur pauze. Net voordat je weer wilt beginnen word je gebeld door collega’s van de servicedesk; een klant in de buurt heeft een probleem met de koeling of jij dit kunt verhelpen? Flexibel als je bent weet jij hier snel in te schakelen en je handelt de klus waar je mee bezig bent snel en accuraat af. Een spoedklusje tussendoor houd je dag afwisselend! Nadat je nog wat metingen hebt verricht bij een andere klant en een kleine onderhoudsbeurt hebt gegeven keer je 16:45 uur richting huis. Het was weer een afwisselende dag. Morgen ga je samen met een collega op pad, ook leuk!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Servicetechnicus in de koeltechniek;
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding in de richting van koeltechniek (diploma F-gassen);
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Kun je zelfstandig de werkzaamheden verrichten van beheer, service en onderhoud van koelinstallaties;
 • Beheers je over goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief.
Arbeidsvoorwaarden 
Veolia is zich er van bewust dat goede medewerkers beloond moeten worden, zij bieden jou;
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij servicetechnicus koeltechniek die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst nog wat vragen beantwoord krijgen? Neem dan contact op met Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Servicetechnicus - branders - heel Nederland
Jouw reis (Jouw functie)
Als servicetechnicus werk je zowel zelfstandig als in teamverband en voert de fijne werksfeer de boventoon. Zowel met klanten als met collega’s is er ruimte voor gezelligheid in de vorm van een praatje of een vrijdagmiddagborrel. Je werkt dagdiensten, ontvangt een goed pensioen en reiskostenvergoeding. Prioriteiten waarmee Veolia zich profileert als een prettige werkgever. Als servicetechnicus kom je in je functie in aanraking met zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties. Je werkt in je eigen regio.

Hoe ziet jouw dag eruit als servicetechnicus bij Veolia?
Jij zorgt dat je stipt om 08:00 uur bij je klant bent. Volledig zelfstandig voer je de verzorging van het gehele traject uit voor de ketel-installaties; het beheer, de service, het onderhoud en ook eventuele storingsanalyses. Waar nodig help je ook bij het installeren van een nieuwe ketel. Een week voor aanvang van je werkzaamheden heb jij de weekplanning al ontvangen van je collega’s van de servicedesk dus jij weet precies waar je deze dag moet zijn, bij welke klant en op welke locatie. Na een half uur lunchpauze ontmoet je een andere collega waarmee je samen een klus die middag gaat doen. Jullie zijn door de storingsdienst opgeroepen en dienen een klacht van een klant te verhelpen. Flexibel en accuraat als je bent weet je dit samen met je collega te verhelpen en zorg je voor een tevreden klant.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.
Wij zoeken mensen over heel Nederland. Omgeving Amsterdam, Utrecht, Arnhem/Ede, Enschede, Assen en Rotterdam.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als servicetechnicus:
 • Heb jij een afgeronde mbo opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Heb jij een aantal jaren werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek;
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband;
 • Ben je flexibel omdat je op verschillende locaties in Nederland werkt en bij diverse klanten komt.
Arbeidsvoorwaarden
Als servicetechnicus bied Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Jaarcontract en bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en seniorendagen;
 • 2/3 bijdrage pensioen werkgever;
 • Complete gereedschapset;
 • Leaseauto (ook privégebruik);
 • Mobiele telefoon (ook privégebruik);
 • Ontwikkelkansen door middel van training waar nodig;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij de servicetechnicus die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Heb je nog enige twijfel, stel je vragen gerust aan Corrina.
Neem contact op via: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Projectleider - St Michelsgestel
Jij houdt van veel verantwoordelijkheid, met veel eigen initiatief en werken in een hecht team. Veolia Gebouwenbeheer wil met jouw komst graag een volgende stap maken!

Een dag als Projectleider bij  Veolia Industriediensten:
Jij gaat aan de slag binnen het domein Beheer en Onderhoud. Jouw directe collega’s zijn de installatiemonteurs en de calculator. Samen met hen vorm je een projectteam en zorg je dat vervangingen en herstellingen volgens afspraak worden uitgevoerd. Als projectleider zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is: de offerte, planning van de uren, de facturatie, de aansturing van de monteurs en de voorbereidingen met de calculator. Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld het vervangen of repareren van regelinstallaties, expansieautomaten en CV ketels.
Deze veelzijdige spilfunctie is nieuw binnen het domein Beheer en Onderhoud. Veolia geeft je veel ruimte om de huidige manier van werken kritisch te bekijken en te verbeteren. Ze luisteren naar jouw ideeën die worden omgezet in concrete verbeterplannen!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Projectleider krijg jij:
 • salaris conform CAO (Klein Metaal);
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen welke worden vastgesteld;
 • een onkostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • een jaarcontract met als uitgangspunt een vast contract.
Jouw profiel
Als Projectleider heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • ervaring in en kennis van beheer en onderhoud;
 • een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol zoals bijvoorbeeld meewerkend voorman, service coördinator of vergelijkbaar.
Solliciteren?
Solliciteren op deze Projectleider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Productiemedewerker (ploegendienst) - Vroomshoop
Jouw reis (Jouw functie)
Jij wilt graag in de procestechniek werken en opgeleid worden naar een Operator Vapro A. Extra geld verdienen doe je graag door 5 ploegendiensten te draaien. Een goede werksfeer in een  sterk bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een wereldwijd concern. Kom dan werken bij Veolia Polymers in Vroomshoop. Veolia Polymers groeit hard en is op zoek naar nieuwe collega’s  die graag mee willen groeien.

Een dag als Productiemedewerker bij Veolia Polymers.
Je begint je dienst en bespreekt met je team wat er die dag gedaan moet worden. Je draagt zorg  voor het aan- en afvoeren van grondstoffen en het eindproduct bij het gehele productieproces. Hiervoor gebruik je vaak de heftruck. Met je handen werken vind jij ook niet erg. Je bent veel in contact met andere afdelingen, zodat je deze afdelingen ook kan ondersteunen. Je houdt natuurlijk jouw  werkplek schoon. Je werkt veel zelfstandig en ziet wanneer er ergens ingesprongen moet worden. Je leert dagelijks bij van je collega’s en geniet van de onderlinge collegialiteit.

Rondleiding door Veolia Polymers:
Veolia Polymers NL B.V. is actief in de recycling & compoundering van kunststoffen, met name polypropyleen. Onze hoogwaardige Vision PP compounds worden geleverd aan de kunststofverwerkende industrie in binnen- en buitenland. Met een capaciteit van 45.000 ton is Veolia Polymers NL B.V. een van Europa’s grootste herverwerkers van kunststoffen.
Veolia Nederland BV opereert op internationale schaal in de werkgebieden energie, water en afval met daarbinnen verschillende disciplines. Wereldwijd heeft Veolia 187.000 medewerkers en wordt er een omzet gegenereerd van circa € 23 miljard euro. In Nederland werken circa 600 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden:
Als monteur krijg jij in ieder geval:
 • Marktconform salaris;
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we over tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen;
 • Persoonlijke ontwikkeling middels vaktechnische  trainingen waar relevant  (zoals bijvoorbeeld Vapro A opleiding);
 • Een goed pensioen via Nationale Nederlanden (bijdrage werknemer is 1,9% van het pensioengevend salaris);
 • Ploegentoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een winst uitkering(afhankelijk van de jaarlijkse doelstelling).   
Jouw profiel
Als monteur heb/ben jij in ieder geval:
 • een afgeronde VMBO opleiding;
 • Je vindt het leuk om in een fabrieksomgeving te werken;
 • Je bent leergierig en enthousiast;
 • Heftruck certificaat is een pre (deze kan je ook bij Veolia Polymers behalen).
Solliciteren?
Solliciteren op deze productiemedewerker functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl 
Werkvoorbereider E - St Michielsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Geen dag is hetzelfde als Calculator - Werkvoorbereider bij Veolia Gebouwenbeheer! Verantwoordelijkheid, spilfunctie en werken in een hecht team kenmerken deze functie.
Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met (vervanging) projecten en regulier onderhouds-  en storingswerk.
Als Calculator – Werkvoorbereider (elektra) bij Veolia heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien.

Hoe ziet jouw dag eruit als Calculator - Werkvoorbereider bij  Veolia Gebouwenbeheer:
Op het kantoor in Sint-Michielsgestel is het altijd gezellig druk. Dagelijks ontvangen we storingen welke vanuit de afdeling planning ingepland worden en technisch uitgevoerd worden door de monteurs. Diverse werken kunnen niet direct opgelost worden, er dient voor deze grotere (herstel) werkzaamheden een offerte uitgebracht te worden, je gaat eventueel de opname ter plaatsen verzorgen en terug op kantoor realiseer je een calculatie met een passende offerte welke uitgebracht dient te worden naar de klant. Bij opdracht dienen de werkzaamheden voorbereid te worden voor uitvoering, materialen bestellen, planning maken, klantcontact, e.d.

Jij bent dé spin in het web en onmisbaar in het team. Jij krijgt er energie van om zaken goed te regelen in een relatief korte tijd!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer B.V.:
Veolia Gebouwenbeheer is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken in de regio Brabant / Limburg circa 45 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor o.a. opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking. Veolia Gebouwenbeheer beheert tevens elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Arbeidsvoorwaarden:
Als Calculator - Werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • bedrijfswagen vanuit de werkgever
Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als Calculator - Werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van civiele techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als Calculator Elektrotechnisch, werkvoorbereider of (project) coördinator;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
Werkvoorbereider ( Servicecoordinator) - St Michielsgestel
Jouw reis (Jouw functie)
Geen dag is hetzelfde als service coördinator bij Veolia Gebouwenbeheer! Verantwoordelijkheid, spilfunctie en werken in een hecht team kenmerken deze functie. Jij wil je ontwikkelen op het gebied van techniek. Werken in een gemotiveerd en ervaren team en je bezighouden met (vervanging) projecten en regulier onderhouds-  en storingswerk.
Als werkvoorbereider bij Veolia heb je goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen en de mogelijkheid om te groeien.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider bij  Veolia Gebouwenbeheer:
Op het kantoor in Sint Michielsgestel is het altijd gezellig druk. Dagelijks ontvangen we storingen welke vanuit de afdeling planning ingepland worden en technisch uitgevoerd worden door de monteurs. Diverse werken kunnen niet direct opgelost worden, er dient vervolg werkzaamheden uitgevoerd te worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze vervolgwerkzaamheden goed voor te bereiden, beoordelen van de klacht, juiste materialen selecteren/bestellen, werkplannen maken, enz.  Zo is de klant zo snel en goed mogelijk geholpen. Samen met planning worden de vervolgwerkzaamheden weer ingepland voor juiste uitvoering. Tussendoor komen de bestelde materialen binnen vanuit de leverancier en dienen deze gereed gelegd te worden voor de monteurs. Je constateer dat de magazijn voorraad afneemt, jou verantwoording deze up to date te houden.

Jij bent dé spin in het web en onmisbaar in het team. Jij krijgt er energie van om zaken goed te regelen in een relatief korte tijd!

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer B.V.:
Veolia Gebouwenbeheer is onderdeel van Veolia Nederland. Er werken in de regio Brabant / Limburg circa 45 medewerkers aan de continuïteit, efficiency en kostenbeheersing binnen verschillende beheer- en onderhoudsprocessen. Zij zijn verantwoordelijk voor het verrichten van de bedrijfsvoering, beheer en de onderhoud voor o.a. opwek- en distributie-installaties voor warmtelevering (stadsverwarming) en (duurzame) energieopwekking. Veolia Gebouwenbeheer beheert tevens elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Arbeidsvoorwaarden:
Als werkvoorbereider krijg jij in ieder geval:
 • goed salaris;
 • jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • ruimte voor trainingen en opleidingen;
 • een goede pensioenregeling;
 • natuurlijk vergoeden wij ook je reiskosten.
 Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als werkvoorbereider heb jij:
 • minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van Werktuigbouwkundige techniek;
 • hbo werk- en denkniveau door middel van werkervaring;
 • enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;
 • relevante ervaring in de installatietechniek;
 • goede communicatieve vaardigheden omdat je veel met je opdrachtgever en derden in gesprek bent.
Solliciteren?
Solliciteren op deze werkvoorbereider functie gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl
New Business Developer - Schiphol-Rijk
Jouw reis (Jouw functie)
Vrijheid en zelfstandigheid tekenen deze functie. Je krijgt een kick van deuren intrappen op een adviserende manier. Jezelf ontwikkelen en doorgroeien staan hoog op je lijstje. Hard werken, maar ook veel vrije tijd. Veolia Gebouwenbeheer heeft dit allemaal.

Hoe ziet jouw dag eruit als new business developer bij Veolia?
Jouw dag begint met het checken van je agenda. Je ziet dat je om 10.00 uur een afspraak heb staan bij een prospect. Je hebt dit gesprek gisteren voorbereid met een presentatie over wat Veolia mogelijk kan leveren en welke potentiele energie besparing je ziet. Na je afspraak rij je naar kantoor. Onderweg zie je plots een interessant prospect. Een potentiële klant? . Je stapt uit en gaat naar binnen om te kijken of je een afspraak kan maken. Eenmaal op kantoor ga jij verder met je marktonderzoek. Jij werkt namelijk aan jouw plan. Jij wilt precies weten waar je moet zijn om zo veel mogelijk  klanten te kunnen binnenhalen.  ’s Middags werk je ook nog aan twee offerte aanvragen die je hebt liggen. Deze ga je uitwerken en daarna afstemmen met je Manager. Einde van de dag pleeg je nog wat acquisitie belletjes. Voor jou is new business genereren een tweede natuur, en  juist de adviserende taak brengt jou veel extra werkplezier.

Rondleiding door Veolia Gebouwenbeheer:
Veolia Gebouwenbeheer beheert elke dag de installaties van een groot aantal gebouwen van bedrijven en gemeentes, zodat mensen veilig en comfortabel kunnen werken en leven, terwijl het energieverbruik onder controle wordt gehouden.

Veolia is wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve energie- en milieuoplossingen. Met een team van betrokken experts helpt Veolia haar klanten duurzamer te ondernemen. Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch bedrijf waar respect, klantgerichtheid, milieu en veiligheid met stip op nummer 1 staan.

Jouw kracht (functie eisen)
In jouw rol als new business developer:
 • Heb jij een afgeronde hbo opleiding richting bijvoorbeeld commerciële economie;
 • Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in eenzelfde functie;
 • Werk jij volgens ISO en VCA-handboek (pre);
 • Kun je zelfstandig werken maar daarnaast functioneer je ook goed in teamverband.
Arbeidsvoorwaarden
Als new business developer  biedt Veolia jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Salaris conform CAO norm;
 • Jaarcontract (bij goed functioneren zullen wij overgaan tot een contract voor onbepaalde tijd);
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Ruimte voor relevant opleidingen;
 • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.
Pak het moment (sollicitatieprocedure)
Ben jij die new business developer die graag het team van Veolia komt versterken? Solliciteer dan direct via de button. Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Bel, WhatsApp of e-mail mij, Corrina Scheepmaker op: 06-42112487, corrina.scheepmaker@fygi.nl